21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
semiko Offline
Posting Freak

Threads: 0
RE: 21.Hafta | Beypiliç Boluspor - Giresunspor
Onur bursaya gitti ama ordan çoruma mı gitmedi orda takımı play offa taşıdı kadro dışı kaldı adliyede oynadı buralarda pişti gerek karakter gerek mental açıdan. Onurcan emin adımlarla ilerliyor keza Tolgahan da ben abilik yaptığını düşünüyorum diğer kaleci arkadaşlarımızda biraz gayret ederse kalede sıkıntı yaşamayız. Göktan falan hareketleri iyidi Sivas maçında.
14-02-2021, 17:05
Reply
genc28 Offline
genççotanaklar

Threads: 57
Daha önce yazdığım gibi ilk 2 yarışı 3 takım arasında geçecek.Aksam adana bı güzellik yaparsa çok avantajlı oluruz.Haftayada istanbul- samsun ve ads- altay maçı var birde.
Genç Çotanaklar

14-02-2021, 17:28
Reply
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
(14-02-2021, 16:49)genoa28 Wrote:
(14-02-2021, 16:45)heyulaanil28 Wrote: Totemi bozdun diyenler online mi dile kolay 2007 den sonra kazandık bundan sonra açıyım mı  Big Grin

Seninle @kerasus'a kalsa oynamıyorduk maçı, az söz dinlen  Big Grin 

Toteme devam ama  Smile

Benimki bilgi değil sadece temenni idi. Bugün kalpten gidenler olabilirdi. Bunun vebalini nasıl alacaktık?  Smile
14-02-2021, 17:54
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
Allah akıl fikir versin bunlara  Big Grin

https://www.haber1965.com/giresunsporun-...ssion=true

https://twitter.com/serkanyetis/status/1...62850?s=19
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
14-02-2021, 18:27
Reply
celebi980 Offline
Senior Member

Threads: 0
Balde'den bahsetmemek ayıp olur bugün özellikle oyunun son bölümünde stoper gibi müdahaleleri vardı. Mücadele etti, belki yeteneği kısıtlı ama gamsız değil elinden geleni sonuna kadar yapma gayretinde
14-02-2021, 18:28
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
(14-02-2021, 18:27)heyulaanil28 Wrote: Allah akıl fikir versin bunlara  Big Grin

https://www.haber1965.com/giresunsporun-...ssion=true

https://twitter.com/serkanyetis/status/1...62850?s=19

Hass.ktirsinler oradan şans faktörüymüş yaprağa bak. Bakın kaç hafta var daha ama şimdiden söylüyorum, Samsun maçında her türlü pisliği bekliyorum bunlardan. O maça kadar üçüncüyle puan farkını iyice açmak lazım. 

Serkan da gördüğüm kadarıyla bursalı. Bunların da derdini anlamış değilim. Maç oynandı bitti kardeşim iyi oynadığınızı puanı hak ettiğinizi giresunun o maçta kötü olduğunu defalarca kez biz de söyledik daha hala kuyruk acısı. Bursayı seviyorum playofftan çıkmalarını da istiyorum ama işte böyle tipler de ayar ediyor.
14-02-2021, 18:33
Reply
heyulaanil28 Offline
Posting Freak

Threads: 38
6 galibiyet alsak lige çıkıyoruz adamlar hala siz 2 olarak bile çıkamayacaksınız ilk 6 ya bile kalmanız zor kafasındalar fazla şey yapmayın  Big Grin
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
14-02-2021, 18:43
Reply
genoa28 Offline
Posting Freak

Threads: 1
(14-02-2021, 17:54)kerasus Wrote:
(14-02-2021, 16:49)genoa28 Wrote:
(14-02-2021, 16:45)heyulaanil28 Wrote: Totemi bozdun diyenler online mi dile kolay 2007 den sonra kazandık bundan sonra açıyım mı  Big Grin

Seninle @kerasus'a kalsa oynamıyorduk maçı, az söz dinlen  Big Grin 

Toteme devam ama  Smile

Benimki bilgi değil sadece temenni idi. Bugün kalpten gidenler olabilirdi. Bunun vebalini nasıl alacaktık?  Smile

Yok biliyordum temenni olduğunu, ben de tam tersi kesinlikle oynanması gerektiğini savundum.

İlk 2 için burası benim demek için bu maç önemliydi, Samsun dışındakilerin hepsinin gardını düşürdük biraz bugün, şimdi hepsi Giresun şanslı, Giresun kötü oynarken da kazanıyor modunda, bugün mağlup da olabilirdik ama kazandık o da bizim şansımız.
14-02-2021, 18:58
Reply
sy200028 Online
Posting Freak

Threads: 5
Tuzla maçından sonra devre arasından sonra oynadığımız maçlara baktığımızda menemen maçı hariç o maçta kırılma anı vardı adamların direkten dönen topu gerçi birbir olsada o maçı alırdık. Ama son iki haftadır inanılmaz kötü oynuyoruz bunda nalepa ve diarranın eksiklerinin de etkisi olabilir ama istatisliklere bakıyorum rakip %70 biz %30 topa sahip olmuşuz. Hal böyle olunca bu kadar topa az sahip olunca iki maçta mahkum oynadık. Biz böyle oynamıyorduk. Bizim bugün bu halde olmamızın yegane sebebi defansımız dediğimi gibi defans olmasa şimdi düşme hattında okurduk. İnşallah nalepa ile ortasaha ya bir dinamizm gelir daha çok topa sahip olup daha fazla gol pozisyonuna gireriz. Bugün baldenin ilk yarıdaki birde son dakikalarda kaçan gol pozisyonu dışında rakip kaleye gidemedik. Birde defalarca yazdım biz maça ısınana kadar yarım saat geçiyor ileride birtek balde basıyor gerisi seyrediyor. Artık eren caner biraz daha çeki düzen verip sorumluluk alması lazım. Eren gol atıyor kendini affettitiriyor diyelim caner sen ne iş yaparsın pres yok defansa yardım yok. Bizi üç dört haftadır atağa çıkaran tek isim sergio idi onuda bugün kilitleyince iyice etksiz kaldık. Uzodima erol Mehmet taş takımı hücuma çıkaracak kapasitesi yok. İş kanatlara kalıyor beri tarafta caner yatınca iş tek kanada biniyor. İnşallah nalepa bomba gibi geri döner oyun olarak daha çok pozisyona ve topa hakim olan eski giresunspora geri döneriz. Uzodima bugün gösterdi iyi bir yedek baldeye Allah güc kuvvet versin on numara her maç. Defansa söyleyecek sözüm yok lidersek onların sayesinde lideriz yemiyor cansiparhane oynuyorlar. Biraz da şansa golü bulup galip geliyoruz. Birde ilk 30 dakika sahada geziniyor uz maça ısınana kadar ilk yarı bitiyor. Maçın başında daha isteksizlikle başlıyoruz buda rakibe moral oluyor. Oyun sitilimiz degişik buraya bu oyunla geldik ama biraz daha dikkat etmeliyiz lideriz her takım bize karşı hırslı çıkıyor. Birde giresun şöyle böyle oynadı diyen takımların hepsini ligin son altı haftasında yendik. Onlar zannediyor ki Giresunlu bu futbolla çok rahat yeneriz biraz orda durum bakalım bizi bu ligde kolay yenecek rakip yok.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
14-02-2021, 19:01
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Adana kalecisinin yaptığı malliga bakar mısınız?
14-02-2021, 19:02
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)