Menemenspor - Giresunspor
31-01-2021, 15:33,
RE: Menemenspor - Giresunspor
(31-01-2021, 15:25)turkuaz_0628 Wrote: Çok şükür Allahım zoru kolaya çevirdik darısı Bursa Maçına Yalnız bişi dicem Maç başlığını ellemeyın CEZMİ Bey Açsın Smile öle allah ne verdiyse açsın her zamanki gibi, sizde toteme devam Smile haydin haftaya görüşürüz allaha emanet ...

Ve konu başlığı eleştirilsin  Big Grin
Reply
31-01-2021, 15:33, (This post was last modified: 31-01-2021, 15:53 by sy200028.)
Neyse biz maçımıza dönelim böyle rakiplere erken gol atacaksın maçın kırılma anı direkten dönen topları idi o gol girse belki daha değişik bir maç izleyebilirdik diyecem ama adamların harbiden defansı çok kötü etkili pres karşısında dagıldılar. Caner toplayacaktır inşallah çok yüklenmemek lazım eksikler rağmen güzel bir üç puan oldu adım adım şampiyonluğa gidiyoruz rüya gibi valla
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
31-01-2021, 15:33,
Çok net ŞİKE adam oynamıyorsa ben ne yapayım vursun ileri geri malak gibi bekliyor, tamam fair play ama bu maksatı aşan bi olay ümraniye düşersiniz inş, bu arada altınordu geçen hafta menemenspora yaptığı kıyak ayyuka çıktı onlarda eşrefsizler ligin dengesi ile oynuyorlar ver teşviği saldırsınlar her şeye açıklar ....
Başkentten !
Reply
31-01-2021, 15:36,
(31-01-2021, 15:25)turkuaz_0628 Wrote: Çok şükür Allahım zoru kolaya çevirdik darısı Bursa Maçına Yalnız bişi dicem Maç başlığını ellemeyın CEZMİ Bey Açsın Smile öle allah ne verdiyse açsın her zamanki gibi, sizde toteme devam Smile haydin haftaya görüşürüz allaha emanet ...

Teşekkür ederim.
Arkadaşlar beni eleştiriyorsunuz ama şunu söyleyeyim; herkesin bir tarzı vardır. Bizim de tarzımız böyle. 
Her neyse şükürler olsun takım galip geldi.
İşte bu.
8 maç
8 galibiyet
Ve gol yenilmeyen 8 hafta.
İstatistikleri alt üst yapan takım; GİRESUNSPOR.
ALLAH sizden razı olsun Güzel İnsanlar.
Ve seviliyorsunuz takımla birlikte...
Cezmi Koç
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
31-01-2021, 15:36,
Ulan Samsunlu topçunun keyfini mi bekleyecek? Kurallara göre yanlış hiçbir durum yok, oyna devam et.
Reply
31-01-2021, 15:38,
Devre bittiğinde de dedim bizim rakibimiz sadece rakipler değil saha dışında çok rakibimiz var bunlara zaten hazırlıklı olmak gerek olanlar tam anlamıyla rezillik
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
31-01-2021, 15:52,
Bursa Bolu Ankara Adana şu maçlardan 10 puan çıkarırsak çok iyi olacak. Bolu iyi transfer yaptı. Bursa çıkışta şu iki maç daha kritik gibi. Kayıpsız geçersek süper olacak.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
31-01-2021, 16:02,
Ümraniye-Samsun maçında olan olayın adı şikedir. Futbol oyun kurallarına göre hakem atışında top yere değdiğinde oyun başlıyor.
Reply
31-01-2021, 16:06,
Samsun maçı çok şaibeli maç
Ben Samsunlu değmesi gerekli diye biliyordum, öyle değilmiş. Bi de Ertuğrul Sağlam kırmızı gördü, dünyanın da mağduriyetini çıkaracaklar şimdi.
Samsunu çıkaracaklar beyler, orası net. Altay ve İstanbul tökezlesin bari.
Reply
31-01-2021, 16:08, (This post was last modified: 31-01-2021, 16:12 by kral1234.)
Samsun maçında bana göre kural hatası var.

Top en az iki oyuncuya temas etmeden rakip kaleye girerse aut ile devam eder diyor kuralda.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)