2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
22-06-2019, 01:50,
RE: 2019-2020 Sezonu Kadro Planlaması,transferler ve Yapılması Gerekenler
Kerim Avci, Burak Çalık iyi isimlerde bu adamladamlarin maaşını çatır çatır odemen lazim. Bu konuşulan menajerlik işleri zaten mide bulandırıyor. Sonumuz hayrolsun.
Reply
22-06-2019, 02:02,
(22-06-2019, 00:46)turkuaz_0628 Wrote:
(22-06-2019, 00:33)genoa28 Wrote:
(21-06-2019, 23:03)turkuaz_0628 Wrote: Yönetim yanlış işler yapıyor . .  .

Ne gibi aga anlat da bilelim

Ümit teke, çağlar ve reis ile hüsam ile berkan ile anlaşarak şampiyonluğa oynayamassın. menejerler üşüşmüş neyse bekleyelim yazarım, hem iyisini hem kötüsünü.

Bugün malum gazete de çağlar, reis, landel, tanese, skribic kalacak haberini gördüm kesinleşmeden giydirmeyeyim demistim haberler doğru demek 

Aynı tas aynı hamam demek ki

Ayrıca ben Burak Çalık ve Kerim'e okeyim ben gelirlerse tabi
Reply
22-06-2019, 11:31,
Hepsini geçtim de Çağlar-Reis ile anlaşırlarsa bu sezon takip edersem adam değilim.
Reply
22-06-2019, 19:07,
abiliği kime yapacak onu anlamadım ben . reis gitsin diye dört gözle bekledim. keza çağlarda öyle yaşlanınca sakatlık süresi de artıyor.
Reply
22-06-2019, 20:33,
(22-06-2019, 11:31)Yaglidereli Wrote: Hepsini geçtim de Çağlar-Reis ile anlaşırlarsa bu sezon takip edersem adam değilim.

valla kardeşim o iş öyle olmuyor malesef. keşke takip etmiyorum demekle olsa ama naparsan yap bi yerden sonra kendini takip ederken hatta plan programını giresunspor maçlarına göre yaparken buluyorsun. çünkü içine işlemiştir artık giresunspor. bıraktım demekle bırakılmıyor. aha işte ben geçtiğimiz sezon güya takip etmiyordum. ha yalan yok çoğu maçınıda izlemedim yada az bakabildim. ama illaki her maç takım ne yaptı ne etti diye sonradan bile olsa kelimesi kelimesine yorumları ve haberleri okuyorsun, çünkü aklın hep orada aslında. 

transferleri açıkçası çok merakle beklemiyorum. ayrıca bu takım açık ara şampiyon bile olsa bala g.te olmuştur. Çünkü şampiyonluk için gerekli adımları atmıyor. Başarının formülü menejerin kucağına oturup klübün parasını ona buna peşkeş çekmek değildir. bu politikayı izleyerek başarı gelirse ancak ve ancak bala g.te gelebilir.
Reply
23-06-2019, 13:03,
Bu sezon tek umudum Erkan Sözeriyle lige başlayacak olmamız (o da son anda gitmezse), yoksa başımızda sıradan bir hoca ve devre arası transferleriyle herşeyi eline yüzüne bulaştıran başkanla yola çıksaydık bu sezonda heba olurdu.
Erkan Sözeri umarım akıllı adamdır gazetelerin bahsettiği gibi Çağlar Reis Ümit teke gibi papazlarla yola devam etmez yoksa başına çorap örecektir bu adamlar.Erkan hocanın ustalığı dipte kıyıda ismi cismi olmayan oyuncuları bir anda parlatmasıdır.Bunlar zamanında parlamış ışığı sönmüş bitik adamlar hele hele çağlar hocasını ağır antreman yaptırıyor diye yönetime şikayet eden adam hala bu takımda işi ne anlamış değilim.Takıma illa bir abi gerekiyorsa 1 abi yeter 3-4 abiye gerek yok oda Muhammed Reis olsun geçmişinin hatrına.
Reply
23-06-2019, 17:32,
topcunun abisi paradir ne caglar ne reis gerek yok bunlara bence..
Sadece Giresunspor!
Reply
23-06-2019, 21:23,
Yazılıp çizilen isimlere bakıyorum da oldukça maliyetli isimler. Yöneticiler takımı ne kadar borçlandırmayı düşünüyor sene sonu çıkamazsak borç 30 milyon olur ha yönetim takımı fazla borçlandırmadan yazılan isimleri takıma kazandırırlarsa başımızın üstündedir. Türk futbolu özelinde de bizim takım şeffaflıktan çok uzak geliyor bana. Birde yeni stadyum kompleksi içinde bir tesis olacak mı kulüpe ait mevcut tesisin oraya taşınacağı söyleniyordu
Reply
24-06-2019, 14:46,
Şeffaflık olmadığı için bilemiyoruz ki mali yapı ne durumdadır.Belki de bu kulüp bahsi geçen isimlere rahatlıkla maaş ödemesi yapabilecek durumda.Bugüne kadar alıştırıldık ucuz yahnilere karşımıza ızgara gelince şaşırıp kalıyoruz.Öğrenilmiş çaresizlik bu.
Özgürcan’ın ismi geçti.Bu kulüpte bu adam oynadı.Demek ki ödenebiliyor paralar.Perdenin arkası pardon otomobilin içinde ne oluyor önemli olan konu o.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
24-06-2019, 15:14,
Milan Lukac ve Karcemarskas gibi isimler sağda solda bizimle anılıyor. Bu isimler iyi güzel de misal Milan Lukac bize kaç yüz bin yuroya gelecek mali olarak düşününce insan içinden çıkamıyor. Kulüpler çatır çatır batıyor insanlar artık transfer yapılınca korkar hale geldiler.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)