20-04-2019, 17:00,
|
|
Cotanakes28
Member

|
Threads: 0
|
|
RE: 30-Hafta -Giresunsporumuz - Denizlispor
(20-04-2019, 15:35)bulancak28 Wrote: (20-04-2019, 15:32)Cotanakes28 Wrote: Bu goller devre arasına girene kadar 5 gol atıp devre arasında gönderilen mehmet akyüzden o dönemin yönetim kuruluna gelsin.....
Bütün forum adama küfür ettik, Samsun maçında o golü atamadığı için. Sadece yönetim değil, taraftarın da çok suçu var bu işte.
Ben taraftarın sucu olduğunu düşünmüyorum taraftar bu söver yani ama sen adamı gönder yerine kimseyi alma devre arasına ilk ikide giren takım ne hallere geldi.Suç sadece yönetimin bu takımdan kim gittiyse bize karşı hep hırslı oluyo buda demekki buradan giderken hep sorunlu ayrılıp gidiyolar.
|
|
20-04-2019, 17:07,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(19-04-2019, 21:56)heyulaanil28 Wrote: Gelecek hafta Dauda dahil birçok oyuncuyu affederler akıllarınca mesaj veriyorlar taraftara ama klasik hareket bunlar.
Pazartesi herkes affedilir yeni sayfa açtık denir bu yönetime bu yakışır yönetim diyorum kuklalar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
20-04-2019, 18:07,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
beyler şimdi eğriye eğri, doğruya doğru
nabza göre yorum yapmayalım. Mehmet Akyüz'e ben dahil %90 ımız sövmekten beter ediyordu ve haklıydıkta. Takımı sabote ediyordu adeta, bilerek gol kaçırmalar, 2 maçta boş kaleye atmamıştı bilerek.
Sabote ettiği için gönderilmesi haklıydı, keza Dale'de markette tokat yediği için şehri terketti. Peki yönetim ne yaptı ? İşte yönetimin hatası burada başlıyor yerine adam almadılar, çöpleri topladılar..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
20-04-2019, 18:24,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Yüzümüzü kara cikarmadilar. Yine yenildiler. Allah hepsinden razı olsun.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
20-04-2019, 18:58,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Benim zoruma giden gözümüzün içine baka baka, bizimle billur geçe geçe, s.kleri keyfine, bu takımı göz göre göre alt lige götürüyor bu kanını, şerefini, ızdırabını s.ktiklerim.
Kimin emeği varsa ta monacoluyum.Bile bile oynamıyor futbolcu müsvetteleri.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
20-04-2019, 19:30,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Hoca falan dedikte bence esas karaktersiz olan futbolcular en basından beri karın agrıları bitmedi koşmayan bir takımız ligin başında üç hafta galip gelirkende çok kötü takımdık sadece şansımız iyiydi bir veya iki pozisyona girip golü bulduk rakiplerde hazır degildi kendi göbeğimizi kesemiyoruz her şey afyona bağlı ligde kalsakta seneye aynı ızdırabı yine çekecegiz gibi yinede düşmektwn iyidir adamlar barçalı futbolcular gibi zannediyor yalnız iki pas yapamayıp gol pozisyonu üretmeden maç bitiyor rakibin kalecisi yere yatmıyor
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
20-04-2019, 20:42,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
beyler maçı izlemedim de
Hakan Hoca, pozisyon yakaladık, iyi başladık erken gol bizi bozdu, fark 3 e çıkınca da olan oldu. Ne kadar iyi oynasakta puansız ayrıldık demiş
Forumda maçı izleyenlerin yorumlarına bakıyorum. Hani 1 kişi bile yarım cümle dahi takımı öven bir şey yazmadı
Hakan hocayı kötü göstermek için söylemiyorum, olumsuz olarak anlaşılmasın.
Sadece öğrenmek için soruyorum bir önceki haftalardan daha farklı bir Giresunspor var mıydı ? Ufakta olsa daha fazla koşan, daha fazla hücum yapan, daha hırslı veya başka birşey var mıydı ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
20-04-2019, 21:09,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Yarin Afyon Altinordu'yu yenecek. Eminim. Böyle şerefsiz bir kadroyu ve yonetimi Giresunspor tarihi gormedi. Bozbağ ve Eren yonetimleri Giresunspor'un agzina sicti. Allah belalarini versin.
|
|
|