5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz - Afjet Afyonspor
Bütün olumsuzluklara (özellikle sakatlıklar) rağmen gole kadarki oyundan memnunum ki 3-4 tane net olmak üzere 8-9 pozisyonumuz var. Rakibe verdiğimiz tek pozisyon ilk yarı karşı karşıya kaçan. Onu istisna sayarsak pozisyon vermeden maçı verdik.

Ergin çok ezildi, Dauda olsa rakip ceza sahasını dağıtabilirdi. Reis yine bir kişi eksik oynattı. Husmani için hemen olumsuz söylemeyelim, iki hafta önce imza attığı takımla, pirinç tarlası sahada ilk defa maça çıktı adam. İlk bir iki maçlarında Panos ve Kırgız Anton için çok düz, vasat altı vb yorumlar yapmıştık. Hüsam standart Hüsam işte, defans hattı rakibin de zayıf olması nedeniyle iyiydi bence. Landel ya grip vb bir hastalıktan çıkmış, ya da sorumsuz bir iki hareket yapmış ki yedek kalmış. Oyuna girince de canavar değil, kedi gibiydi bu sefer. Ba vardı oyuna renk katan, inşallah onu da kaybetmeyiz sakatlık yüzünden.

Bir de rakip çok antipatikti. İstisnasız her faule itiraz ettiler. Afyon, Giresunlular şehitliği falan derken iyi ilişkiler kurulabilir demiştim ama hacı başkanın umreye götürdüğü futbolcu grubu bu kadar iticiyse aman uzak dursunlar. Demek ki hacı da olsan üç puanı almak için her yol mübahtır.

Ben bu takımın ligi play off hattına girmeye çalışan, ya 1-2 puanla play off yapan yada kaçıran bir takım olacağını düşünüyorum. Bir de bundan sonra sakatlık yaşamayacaksak ben bu akşam kaybedilen 3 puana razıyım. Acilen sağlık ekibi ve antrenman düzeni olayına el atılmalı.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
14-09-2018, 22:13
Website Reply
maicon_28 Offline
Posting Freak

Threads: 40
(14-09-2018, 22:06)Semih Karahan Wrote:
(14-09-2018, 22:00)maicon_28 Wrote: haftaya da altay tokatlar kendi evinde

biz sittin sene çıkamayız süper lige

aga sorun süper lig değil. sorun takım. 

maç başında afyon hocası bizi o kadar güzel çözmüş ki ; '' 20-30 dk da gol yemezsek berabere biter yada alırız '' dedi. evet öylede oldu ama öyle olacak bir şey yapmadılar. giresunu süper şekilde yordular. güzel güzel arada yokladılar. sonra bir hata da tak penaltı .. bu işler böyle . diyadin hoca dediğim gibi bitti benim için. hüsama ne olduda çıktı bilmiyorum ama öylesine çıkarttı ise evet gerekli olan mevki sol bekti zaten hocam . tamam 6-7 tane sakat var eyvallah. ama altay dan sonra göreceğiz daha bahane kalacak mı ...
adama ba ümraniye maçında 50 dk sakat oynadı. ilk yarıda hafif sakatlığı vardı. ama hocanın takıntıları yüzünden adam son dkları sakat oynadı. yok hocam yok. reislik bir maç yok artık. adam koşmuyor gelmiyor gitmiyor. ilk yarı bir kere ismini duydum ondada keleş golü kaçırdı zaten daha da duymadım

yalnız bu takımda bende Reisi istemiyorum ama onun dışında oyunu açacak adam yok.

Rakip bir kilitledi mi sittin sene oyunu açamıyoruz.

işte böyle durumlarda Kerim Avcı'yı almayan yönetimin diyorum
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
14-09-2018, 22:15
Reply
Semih Karahan Offline
Posting Freak

Threads: 6
(14-09-2018, 22:15)maicon_28 Wrote:
(14-09-2018, 22:06)Semih Karahan Wrote:
(14-09-2018, 22:00)maicon_28 Wrote: haftaya da altay tokatlar kendi evinde

biz sittin sene çıkamayız süper lige

aga sorun süper lig değil. sorun takım. 

maç başında afyon hocası bizi o kadar güzel çözmüş ki ; '' 20-30 dk da gol yemezsek berabere biter yada alırız '' dedi. evet öylede oldu ama öyle olacak bir şey yapmadılar. giresunu süper şekilde yordular. güzel güzel arada yokladılar. sonra bir hata da tak penaltı .. bu işler böyle . diyadin hoca dediğim gibi bitti benim için. hüsama ne olduda çıktı bilmiyorum ama öylesine çıkarttı ise evet gerekli olan mevki sol bekti zaten hocam . tamam 6-7 tane sakat var eyvallah. ama altay dan sonra göreceğiz daha bahane kalacak mı ...
adama ba ümraniye maçında 50 dk sakat oynadı. ilk yarıda hafif sakatlığı vardı. ama hocanın takıntıları yüzünden adam son dkları sakat oynadı. yok hocam yok. reislik bir maç yok artık. adam koşmuyor gelmiyor gitmiyor. ilk yarı bir kere ismini duydum ondada keleş golü kaçırdı zaten daha da duymadım

yalnız bu takımda bende Reisi istemiyorum ama onun dışında oyunu açacak adam yok.

Rakip bir kilitledi mi sittin sene oyunu açamıyoruz.

işte böyle durumlarda Kerim Avcı'yı almayan yönetimin diyorum

abi tamam 10 numara eyvallah ama ildiz ayarı bir adam daha almalıydık. kerim avcı değil de . onun bir tık altı . en azından yedek kalabilmeli. bak adana demire her mevkiye 4 adam aldı neredeyse .
14-09-2018, 22:17
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Mactan yeni ciktim husmaniyi brn begendim duracagi yeri pozisyon almasi cok iyi bence iyi adam geri kalana yorum dahi yapmiyorum
Derelili çotanak
14-09-2018, 22:19
Reply
kerasus Online
Posting Freak

Threads: 5
(14-09-2018, 20:57)Okan Wrote: Idazza tam hayalkirikligi muhtemelen devre arasi gonderilir.
Nerde nasil duracagini, topa nasil vuracagini bilmiyor.

nereye gönderiyosun? o dediğin normal takımlarda olur. bozbağ, daha 5. haftadan sakatlanıp sezonu kapadığı sene jones'i bile yollayamadı sözleşmesi var diye. üstelik 2 yabancı kontenjanı olan sezonda 1 yabancıyla idare ettik jones sakat diye. yollayıp yerine yeni yabancı almadık ısrarla. ayrıca 41 yaşındaki ahmet şahin hala resmi olarak sözleşmeli topçumuz. işimize yarayacağı içinmi? hayır tabiki sözleşmesi devam ediyor diye yollayamıyor bozbağ. bu adamın futbolcu bekleneni veremedi diye yolladığı nerde görülmüş?
14-09-2018, 22:48
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
Muhammet reis, Ergin leş. Standart 1. Lig takımıyız işte. Allahtan Eskişehir ve Karabük var bu sene de bu şekilde yırtarız. Ayrıca şunu da belirtmek lazım bu yönetim formunun zirvesinde olan bir futbolcuyu ASLA almaz o yüzden Kerim falan demeyin. Kerim ne zaman düşüşe geçtiyse o zaman gelir bize. Neyse olan oldu. bir iki hafta daha bakayım. Duruma göre DigiturkPlayı iptal ederim aynen böyle olursak.
(This post was last modified: 15-09-2018, 00:04 by kral1234.)
14-09-2018, 23:17
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Mustafa bozbag caniklinin emireri...kendi siyasete girmek istiyor...Allah icin girsinde bizide daha sinir krizine sokmasin..olmayacak olmasi gibi bir dusuncesi yok..size bir olay anlatayim da dudaklariniz ucuklasin
Giresunspor kurulus gunu konusma yapiyor..Ne kadar akp ilce baskani varsa tek tek sayiyor..tamam buraya kadar neyse diyelim..Giresunsporun efsanesi Erol pamuk caddede ana avrat kufur ederek geziyor..Hayirdir kaptan diyen birisine"Agir hakaretler (soyleyemiyorum)ederek ulan bunun babasi biz stada cikarken maskot olarak elimden tuttururdu bu ...... gozumun icine baka baka Giresunsporun eski kaptanida burada diyemedi vs...Benim icin bu olayi duyduktan sonra azicik olan krediside bitti..Erol pamugun akp ilce baskani kadar deger verilmiyorsa yaziklar olsun...
Derelili çotanak
(This post was last modified: 15-09-2018, 00:18 by sokakbaşımeyhane.)
15-09-2018, 00:14
Reply
turkuaz_0628 Offline
Başkentten !!!!

Threads: 166
Evinde afyon gibi bir takımı yenemiyorsan kusura bakma süper ligin yolcusuyuz dersen adamın ağzına sıçarlar, bu nedir ya yeter idaazza mı ne sikmse saat bile satamaz hüsamettine o formayı verenin taa ammkkkkk yeterlan yeter milleti mal yrine koyduğunuz, evet bugün ergin az şanslı olsa farklı idi ama bu gerçekleri değiştirmez yinede adama ba tek başına oynadı bugün he penaltı oldu kem küm filan ama kusura bakılmasın penaltı olana kadar nerdesin ilk yarı afyonu tarttık güya 2. yarı saldıracaktık adamlar hiçbişey yapmadan yendiler bizi kim ne yapacaksa yapsın baba siyasete bilmem neye bu taraftarın hayalleri var bırakın bizi yeter artık.
Başkentten !
15-09-2018, 00:26
Reply
Yaglidereli Offline
Posting Freak

Threads: 2
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor
Değişim vakti geldi geçti bu klüpte. Omuyor işte zorlamanın alemi yok. Sene sonunda bırakıp gidin.
15-09-2018, 12:14
Reply
kral1234 Offline
Posting Freak

Threads: 1
RE: 5.Hafta | Giresunspor'umuz 0 - 1 Afjet Afyonspor
Yalnız şu Eray Türk’ün anlattığı tüm maçlarda kaybettik biz. Bi de Giresunlu olacak. Nasıl bi negatif etsisi varsa Big Grin
15-09-2018, 17:58
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)