31.Hafta | Giresunsporumuz 1-0 Balıkesirspor
15-04-2018, 12:18,
RE: 31.Hafta | Giresunsporumuz - Balıkesirspor
Belediyenin hoparlörlerinden iki yürüyüş var ilanı ondan sonra devam
Bu kadar.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
15-04-2018, 12:28,
(15-04-2018, 11:58)sokakbaşımeyhane Wrote: Giresunspor 51. Yılı kutlanıyor diyorlar yürüyüşten başka bir b.k yok..
Çoğunuz bilmiyordur haftaya derelispor  nostalji gecesi yapılacak ..ayni gün derelispor efsaneleri giresunspor efsaneleri dereli de maç yapacak..giresunsporda erol mazlum cüneyt tanman vs bütün efsaneler gelecek..giresunspor maçtan önce böyle bir organizasyon yapamaz mı???onore edemez mi???nerede öyle yönetim...

Ben şunu düşünmüştüm stad kapanışında Giresunspor efsaneleri çağıralabilir veya stadda ilk resmi maçı beylerbeyi ile yapmışız. Güzel bir organizasyonla son maçta Beylerbeyi ile yapılabilir. Bu veya buna benzer bir şey olmalı stadın kapanışında ama dediğin gibi nerdeee
Reply
15-04-2018, 13:09,
(14-04-2018, 23:55)turkuaz_0628 Wrote: Ne kadar proje takımı varsa anasını ...... ulan ibb  Osmanlı vardı şimdide gbb, Ümraniye abuk subuk takımlar destekleniyor üLke cb ibb maçında seyirci yok gençler takım şampiyonluğa gidiyor TARAFTAR yok diye stada gelin çağrısı yapıyor, Yeminle artık yasa çıkmalı belediye takımı olmamalı biz yapıyoruz 10 milyonluk bütçe adamlar yapıyor 20-30 milyonluk bütçe ve ya koruma kollanma sonra ülke futbolu neden gelişmiyor elin 30 üstü ne kadar yaşlı topçusu varsa 10 ar 15 milyonları cebe koyup krallar gibi son dönemlerini Türkiyede yaşıyor Avrupada suratlarına bakan yok varsa da değeri bizdekinin1/3 ü kadar.Bi biz beceripte çıkamadık şu sene ya cahillik var ya harbiden çok şanssızız.

kaç senedir 2. ligde kafaya kadro kurup çıkamadıkça sağa sola sataşan, bu sene 1. ligde daha ilk senesinde yine süper kadro kurup o kadroyla bi adam akıllı top oynayamayıp birde hakemler bizi çıkarmamak için herşeyi yapıyor diye ağlayan agücü yerine erkan hocanın gbb si çıksın daha iyi. agücü taraftarı olucana olmasın arkadaş, harbi tiksindirdiler ankara takımından da şehrinden de.
Reply
15-04-2018, 14:06,
Samsunspor Eskisehirden ilk yari 4 gol yedi. 10 kisi kaldilar. Kumeye dogru yol aliyorlar.
Reply
15-04-2018, 14:07,
Bugün kazanır lige noktayı koyarız tek dileğim var Samsunu alt lige postalayalım ama bizimkiler yatar o maçta
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
15-04-2018, 14:08,
Eskişehir kazandı sayılır. Üç düşme tehlikesi olan farkı dört. Haftaya Samsun Denizli ile oynuyor. Bu üç takımdan es-es ve Denizli'nin Antep ile maçları var. Ama Bolu Ümraniye maçları da var. Bugün kazanirsak lig biter, kazanamazsak da Antep maçını kazanıp, diğer maçlardan hiç puan cikaramamamiz ve digerlerin samsun denizli maçı hariç kazanması lazım.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
15-04-2018, 14:11,
(15-04-2018, 14:06)Okan Wrote: Samsunspor Eskisehirden ilk yari 4 gol yedi. 10 kisi kaldilar. Kumeye dogru yol aliyorlar.

Eskişehir bütün maçları alır Rize maçı yanıltmasın o maçta iyi oynadılar kırılma anlarında hata yaptılar düşme hattı Denizli ve Samsun arasında olur bizimkiler yatmazsa Samsunu postalarız alt lige
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
15-04-2018, 14:32,
Bizim mac banko artik samsun icin. Biz taraftar olarak kimin dusmesini istiyorsak takimizda tam tersine yardim ediyor o takima. Önce ksk dusme haatiindayken yenip düşürmek varken maci verip umutlandirdik. Neyseki yine dustuler. Gecen sene samsuna verip ligde bıraktık ama asil onemlisi son hafta gbb elimize düştü.  Onlara da yatip ligde biraktik ve bu sene icinde kandimize rakip yarattik. Bu sene samsun yine elimize dusecek ama adım gibide eminim yatacagimiza.
Reply
15-04-2018, 14:41,
Valla Giresunspor tarihin en bahtsız takımı olabilir ama Giresunla uğraşanın da sonu iyi değil.
Samsuna bi tekme çakarsak açıkçası üzülmem.
Reply
15-04-2018, 14:58,
Bu sezon yeterince rezil rüsvah olduk zaten. Tek isteğim ligi bitirmek. Ondan sonra Samsun'un bizi yenip yenmemesi benim için zerre anlam taşımaz açıkçası.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)