08-04-2018, 12:00,
(This post was last modified: 08-04-2018, 12:06 by GenCotanak.)
|
|
GenCotanak
Senior Member

|
Threads: 1
|
|
RE: Ankaragücü-Giresunspor
Sezon başı acaba ligi 2. felan bitirirmiyiz diyorduk, sonra iş play off a kalırmıyız a döndü, şimdi kümede kalma mücadelesi veriyoruz.
Allah'ın sopası yok. Bu kadar taraftarın ahını alırsan hiç bir işin rast gitmez sayın Bozbağ!
Çok mu zordu şu takıma 1 tane pivot santrafor almak ?
Yediğimiz 10 golün 8 i de kaleci hatası. Kim hazırlıyor bu kalecileri maça ?
|
|
08-04-2018, 12:49,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(08-04-2018, 01:23)emre_1466 Wrote: (07-04-2018, 23:36)kerasus Wrote: Kadro disi icin daha fazla beklemek anlamsiz. Yilma vural tercihiyle düşen son takimda belli oldu bence.
Hiç belli olmaz eses in fikstür bu haftadan sonra kolaylaşıyor. 4 te 4 yapabilecek fiksturleri var. Yılmaz bu fikstüre güvenerek. geldi bence.
Yilmaz vuralin biseye guvenmesine gerek yokki. Parasini verdinmi heryere gider. Eskisehirin kumede kalmasi cokta umrunda sanki. Dusurdugu takimlara bi yenisini ekler alti üstü.
|
|
08-04-2018, 12:58,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Beyler Yılmaz'ı geçelim bizim takımımız felaket durumda. Her maç saçma sapan goller yiyoruz, aptal aptal penaltılar yapıyoruz, maça kalecisiz çıkıyoruz. Bir nebze iyi oynasak bu sefer de hakeme takılıyoruz son üç maçtır dikkat ederseniz hiçbir takdir hakkı tarafımıza çıkarılmadı. Yani anlayacağınız felaket bir durumdayız şu dört maçtan bir maçı kazansak ligi bitirecektik ama bir türlü bitiremedik. Ciddi bir şekilde düşme ihtimalimiz var kimse kendini kandırmasın Eskişehirin Vural ile kimsaya tutar da reaksiyon gösterirse eğer ciddi şekilde işimiz zor.
|
|
08-04-2018, 13:10,
(This post was last modified: 08-04-2018, 13:45 by turkuaz_0628.)
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Beyler bizim takımımızın sadece 3 puan ihtiyacı var çok takılmaya gerek yok onu alamayacaklarsa düşelimde mk zaten kalan maçların hepsini alsakta kurtarmıyordu zaten metin hoca geldi ne dedi yazık oldu bu takıma zor dedi adam gerçeği görüyordu zaten seneye yapılacak şey 5-6 topçu ile devam kararı alıp başta kaleci Ahmet abdülkadir olmak üzere yol vereceğiz kadroyu başkan değil metin hocaya kurdurup çıkacağız metin hocaya kimse kızmasın bence başkan bu transfer işlerinde fazla menajerler işine filan girmesin artık birde ligin başlamasına 3 gün kala yada piyasa ucuzlar diye sezon açılınca girecekse bu işe yaza bıraksın artık ha böyle bu lig iyi takılalım işide sarmıyor artık heyecan kalmadı.
ŞU DAKİKALARDA YAZARKEN RİZE MAÇINA BAKIYORUM MURUGİYİ PAHALI YOK BAKAN ARAYA GİRDİ DİYE ALAMADIK ADAM RİZEYİ ÇIKARTIYOR...
Kaleci olarak Hazır boşa çıkmışken Gençlerden ayrılan Nihat şahini biraz önce bağlayalım Nihat ufak tefek skatlıklar yaşadı filan güzel kaleci Mersinden beğeniyorum ben gençlerde aldığı parada ahım şahım bi para değil 500-600 bin alıyordu. Belki birinin gözüne çarpar ...
Başkentten !
|
|
08-04-2018, 13:46,
|
|
(08-04-2018, 13:10)turkuaz_0628 Wrote: Beyler bizim takımımızın sadece 3 puan ihtiyacı var çok takılmaya gerek yok onu alamayacaklarsa düşelimde "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" zaten kalan maçların hepsini alsakta kurtarmıyordu zaten metin hoca geldi ne dedi yazık oldu bu takıma zor dedi adam gerçeği görüyordu zaten seneye yapılacak şey 5-6 topçu ile devam kararı alıp başta kaleci Ahmet abdülkadir olmak üzere yol vereceğiz kadroyu başkan değil metin hocaya kurdurup çıkacağız metin hocaya kimse kızmasın bence başkan bu transfer işlerinde fazla menajerler işine filan girmesin artık birde ligin başlamasına 3 gün kala yada piyasa ucuzlar diye sezon açılınca girecekse bu işe yaza bıraksın artık ha böyle bu lig iyi takılalım işide sarmıyor artık heyecan kalmadı.
ŞU DAKİKALARDA YAZARKEN RİZE MAÇINA BAKIYORUM MURUGİYİ PAHALI YOK BAKAN ARAYA GİRDİ DİYE ALAMADIK ADAM RİZEYİ ÇIKARTIYOR...
Kaleci olarak Hazır boşa çıkmışken Gençlerden ayrılan Nihat şahini biraz önce bağlayalım Nihat ufak tefek skatlıklar yaşadı filan güzel kaleci Mersinden beğeniyorum ben gençlerde aldığı parada ahım şahım bi para değil 500-600 bin alıyordu. Belki birinin gözüne çarpar ...
Kadroyu Metin hocanın kurma ihtimali türkün marsa gitmesiyle eş değer
Derelili çotanak
|
|
08-04-2018, 14:18,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
|
|
(08-04-2018, 13:46)sokakbaşımeyhane Wrote: (08-04-2018, 13:10)turkuaz_0628 Wrote: Beyler bizim takımımızın sadece 3 puan ihtiyacı var çok takılmaya gerek yok onu alamayacaklarsa düşelimde "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" zaten kalan maçların hepsini alsakta kurtarmıyordu zaten metin hoca geldi ne dedi yazık oldu bu takıma zor dedi adam gerçeği görüyordu zaten seneye yapılacak şey 5-6 topçu ile devam kararı alıp başta kaleci Ahmet abdülkadir olmak üzere yol vereceğiz kadroyu başkan değil metin hocaya kurdurup çıkacağız metin hocaya kimse kızmasın bence başkan bu transfer işlerinde fazla menajerler işine filan girmesin artık birde ligin başlamasına 3 gün kala yada piyasa ucuzlar diye sezon açılınca girecekse bu işe yaza bıraksın artık ha böyle bu lig iyi takılalım işide sarmıyor artık heyecan kalmadı.
Abi Metin Hoca orada okey taşı mı?  Kadroyu en iyi bilen ve değerlendirecek olan kişi hocadır eğer o da olmuyorsa bıraksın herkes işi gücü.
|
|
08-04-2018, 14:33,
|
|
(08-04-2018, 14:18)bulancak28 Wrote: (08-04-2018, 13:46)sokakbaşımeyhane Wrote: (08-04-2018, 13:10)turkuaz_0628 Wrote: Beyler bizim takımımızın sadece 3 puan ihtiyacı var çok takılmaya gerek yok onu alamayacaklarsa düşelimde "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" zaten kalan maçların hepsini alsakta kurtarmıyordu zaten metin hoca geldi ne dedi yazık oldu bu takıma zor dedi adam gerçeği görüyordu zaten seneye yapılacak şey 5-6 topçu ile devam kararı alıp başta kaleci Ahmet abdülkadir olmak üzere yol vereceğiz kadroyu başkan değil metin hocaya kurdurup çıkacağız metin hocaya kimse kızmasın bence başkan bu transfer işlerinde fazla menajerler işine filan girmesin artık birde ligin başlamasına 3 gün kala yada piyasa ucuzlar diye sezon açılınca girecekse bu işe yaza bıraksın artık ha böyle bu lig iyi takılalım işide sarmıyor artık heyecan kalmadı.
Abi Metin Hoca orada okey taşı mı? Kadroyu en iyi bilen ve değerlendirecek olan kişi hocadır eğer o da olmuyorsa bıraksın herkes işi gücü.
Benim bildiğim aziz bozbag yıldırım bütün topcuyu kendi alır 1 tane ayıp olmasın diye hocaya bırakır
Bekleyip göreceğiz
Derelili çotanak
|
|
08-04-2018, 14:53,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
|
|
Valla Bozbağ başkanlık dönemindeki en büyük fiyaskoyu bu sene yaşattı ondan önceki senelerde bir şekilde kadro beklentileri karşılamıştı. Bu sene ama bütün takımı bozdu üstüne oyuncuların takıma çökmesine müsade edildi yani hiçbir şekilde bahanesi kalmadı bu işin. Sene sonunda büyük revizyon olacak belli . Üçün beşin lafını yapmadan kadro kurma işini hocaya ve bu işi bilen birine bırakmalıdır.
|
|
08-04-2018, 16:03,
(This post was last modified: 08-04-2018, 16:35 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
@sokakbasimeyhane'nin mesajına ek olarak başkanın bu lige çıktıktan sonra direkt açıklaması var. Transferlerin %85-90 ınını yönetim kurulu ve biz yapıyoruz. %10 luk kısmı da hocanın isteğine bırakıyoruz. Eğer bütün transferleri hocaya bırakırsak işimiz yaş demişti.
Bir alt ligde mesela Ergün Penbe ve Ahmet Kazım Ertem kurmuştu kadroyu. Ahmet Kazım Ertem'in kurduğu kadroyu hayatım boyunca unutmam sanırım. Üst düzey kadro mühendisliği vardı, devre arası transfer yasağı olmasına rağmen gidenler olmasına rağmen Mehmet Birinci yönetiminde çıktık 1.lige. O kadro son 15 yılda kurulan kadrolarda kadro mühendisliği açısından 1 ile 3 arasındadır.
1.lige çıktık yönetim sazı eline aldı. Her sezon hocaya birkaç tane transfer hakkı veriliyor gerisi yönetimin. Zaten ilk çıktığımız sene de Mehmet Birinci'ye sadece takımda kalacak isimler soruldu, Sarıyer'den Barış Bakır'ı istedi, bir de Abdülaziz'i istedi diye biliyorum. Ondan sonraki sezonlarda öyle oldu.
Yani özetle bırakın tüm kadroyu hocanın istediği oyunculardan kurulmasını %10 luk yüzde bile değişmez
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
08-04-2018, 16:12,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Bozbag ile bu isin olmayacagi cok net anlasildi bu sene. Sene basi forvet transferlerini cok gec yapti kaleci hic almadi stoper almadi. Ona rağmen hoca konusunda 12 den vurdu ve yarisin icinde kaldik. Sezon basindaki hatasindan ders cikarip muriqi ve saglam bi kaleci transferiyle ucardi bu takim. Onu da yapmadigi gibi sacma sapan transferiyle hem daha fazla para harcadi bosuna hemde kendina birkac hafta zaman kazandirmak icin hocayida harcayarak sezonu çöpe attı. Bu sene bi mucize okuo ciksaydik super lige bile ahmet sahin ile baslardi kalede. Cunku 1.5 yillik anlasildi ve sozlesmesi devam ediyor. Bu kafayla olmaz arkadas.
|
|
|