Ankaragücü-Giresunspor
07-04-2018, 17:31,
RE: Ankaragücü-Giresunspor
(07-04-2018, 17:30)maicon_28 Wrote: 33-35 hatta 40 yaşındaki adamları alırsan tabi ruhsuz olur

bu adamlar şimdi emekliliği yaklaşmış memur gibi. Buradan sonra kademe atlasalar, terfi alsalar ne olur. Aman tadımız kaçmasın modunda, salla başını al maaşını.

Hea illa 30+ yaşındaki futbolcuların hepsi hırstan yoksun mu olur ? Tabi ki hayır ama çoğu böyle. Doğuştan gelen karakteristik özelliklerinden dolayı küçük bir kesim 35-40 yaşına da gelse savaşır. Örn: Sedat Ağçay, Emre Belezoğlu, Yalçın Ayhan, Erdem Özgenç gibi

dimitriadis gibi. o da sonlara doğru saldı ama olsun Sad
Reply
07-04-2018, 17:32,
13 haftada 8 puan inanılır gibi değil
Reply
07-04-2018, 17:34,
(07-04-2018, 17:31)Semih Karahan Wrote:
(07-04-2018, 17:30)maicon_28 Wrote: 33-35 hatta 40 yaşındaki adamları alırsan tabi ruhsuz olur

bu adamlar şimdi emekliliği yaklaşmış memur gibi. Buradan sonra kademe atlasalar, terfi alsalar ne olur. Aman tadımız kaçmasın modunda, salla başını al maaşını.

Hea illa 30+ yaşındaki futbolcuların hepsi hırstan yoksun mu olur ? Tabi ki hayır ama çoğu böyle. Doğuştan gelen karakteristik özelliklerinden dolayı küçük bir kesim 35-40 yaşına da gelse savaşır. Örn: Sedat Ağçay, Emre Belezoğlu, Yalçın Ayhan, Erdem Özgenç gibi

dimitriadis gibi. o da sonlara doğru saldı ama olsun Sad

Yerlileri saydım kardeşim Smile

Yoksa direkt uyrukla alakalı bile diyebiliriz. Mesela İtalyan, Alman futbolcuların çoğu yaşları ilerlese de aynı ciddiyette oynarlar
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
07-04-2018, 17:35,
İkinci devre 8 puan toplayıp en kötü takımı konumundayız.Eskişehir reaksiyon verebilmiş olsa küme de kalma mücadelesi veriyor olacaktık.Bu tehlike hala devam ediyor.Küme düşmeyiz diye birşey yok.Düşeriz kimse anlamaz bile ne olduğunu.
Oyuncular ruhsuz, vurdumduymaz.Hiçbirinde şu formanın hakkını vereyim kafası yok.Bugün ki Henrique hariç.En başından bu yana söylediğimiz gibi neşter çıkmadı hala ortaya.Kulüp bitik.
Bu takım istesin Ankaragücü’nü darma duman eder.Bakın istesin diyorum.İşin ne boyutta olduğunu nasıl bir foseptik çukurunda olduğumuzu anlayın.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
07-04-2018, 17:39,
(07-04-2018, 17:35)mvsr Wrote: İkinci devre 8 puan toplayıp en kötü takımı konumundayız.Eskişehir reaksiyon verebilmiş olsa küme de kalma mücadelesi veriyor olacaktık.Bu tehlike hala devam ediyor.Küme düşmeyiz diye birşey yok.Düşeriz kimse anlamaz bile ne olduğunu.
Oyuncular ruhsuz, vurdumduymaz.Hiçbirinde şu formanın hakkını vereyim kafası yok.Bugün ki Henrique hariç.En başından bu yana söylediğimiz gibi neşter çıkmadı hala ortaya.Kulüp bitik.
Bu takım istesin Ankaragücü’nü darma duman eder.Bakın istesin diyorum.İşin ne boyutta olduğunu nasıl bir foseptik çukurunda olduğumuzu anlayın.

Henrige ilk yarı gelseydi gol kralı olurdu takımın en b.ktan zamanina denk geldi tekrar anlaşsak bari helal olsun sonuna kadar savaşıyor
Derelili çotanak
Reply
07-04-2018, 18:57,
Aykut- dimitriadis- henrique ile yeniden sözleşme imzalasınlar belki ahmed abad ve korkişko da duruma göre kalabilir gerisini toptan sktir etsinler.
Reply
07-04-2018, 21:10,
Yapsınlar kadro dışını artık yeter. Mert Örnekle Koffi ile falan oynayalım.
Reply
07-04-2018, 23:36,
Kadro disi icin daha fazla beklemek anlamsiz. Yilma vural tercihiyle düşen son takimda belli oldu bence.
Reply
08-04-2018, 00:04, (This post was last modified: 08-04-2018, 00:04 by genoa28.)
es es yarın mağlup olursa bizim düşme tehlikemiz her türlü biter, keşke samsun düşşe, biz bu sene sıçtık sıvadık, yönetim bitik, td ve takım bitik, tribün bitik, iyi ligde kalıyoruz yine seneye de umudum yok benim
Reply
08-04-2018, 01:23,
(07-04-2018, 23:36)kerasus Wrote: Kadro disi icin daha fazla beklemek anlamsiz. Yilma vural tercihiyle düşen son takimda belli oldu bence.

Hiç belli olmaz eses in fikstür bu haftadan sonra kolaylaşıyor. 4 te 4 yapabilecek fiksturleri var. Yılmaz bu fikstüre güvenerek. geldi bence.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)