24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
26-02-2018, 01:14,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
Lafın gelişi söyledim play off'u yoksa şu saatten sonra zerre umrumda değil. Öyle bir beklentim de yok. İki maç alıp kümede kalalim başka da bir şey istemiyorum.
Reply
26-02-2018, 01:29, (This post was last modified: 26-02-2018, 01:33 by grs282.)
Arkadaşlar bu zamana kadar üye olmadan hep takip ettim, hep yorumlarınızı okudum hem maçtan önce hem sonra..bişeyler yazmak istiyorum artık dayananmıyorum.Umarım okursunuz

1 ay öncesine kadar muazzam istekli, keyif veren bir giresunspor izlerken 1 ay sonra bugün inanılmaz derecede form olarak düşük, kalitesiz bir futbol oynuyoruz. 1 ayda ne oldu, ne değişti inanın bilmek istiyorum. Futbolcuların tavırlarından, paslarından, saha içindeki konuşma(ma)larından çok açık olarak belli ki takımda bir sorun var. Bu sorun her takımda olur fakat bu şekilde çözüme ulaştığını hiç görmedim. Bu da gösteriyor ki bir yönetim boşluğu var. Alınan her galibiyetten sonra tabiri caizse şov yapan giresunspor yönetimi, son 5-6 maçtır suskun, kimseden ses yok, kimse konusmuyor, düzelteceğiz demiyor, kimse futbolcuların kulağını çekmiyor. Kusura bakmayın ama bu işler böyle olmaz, başkan çıkar derki gümbür gümbür bi açıklama yapar herkes titrer fakat aksine başkan anlam veremediğim bir şekilde suskun..

bunun haricinde devre arası transferleri alınan gönderilen futbolculara bakılırsa bu işi profesyonellere bırakmadığımız açık. tam bir fiyasko..Ümraniyede Rangelov, ankaragücünde kehinde, eskişehirde ofoedu, samsunda ayite..Bunların bu ligin golcusü olduğu bilinir, büyükşehirler olanakları fazla oyuncuları cezbedebilir fakat para verdiğiniz müddetçe bunların hepsi giresunda oynamak için can atar ki atan ve tutan futbolcuya mecburen para vereceksin. Yoksa okafor gibi birini alıp vasat topçulardan medet umarız hep beraber..Ya da artık fizik olarak bile bakıldığında en az 15 kilo fazlası olan 'reis' görünümlü adamları takıma doldururuz.

Sonuç olarak eleştirmek, yanlış gördüğüm şeyleri yazmak en doğal hakkım. sezon başında doğru planlama, doğru oyuncular olduğu sürece benim istediğim tek şey iyi oyun izlemek yoksa şampiyon olmuşuz küme düşmüşüz önemli değil biz bu takımın ne güzel ne kötü günlerini hep birlikte yaşadık. Tek sevdamız Giresunspor oldu her zaman, ama kişiler kim olursa olsun milletin gazını alarak değil Giresunspor için çabalayarak gayret etmeli, hepimizin amacı bu olmalı..
Reply
26-02-2018, 01:41,
Gazisehir maçında Dodo kesik yiyip Panos Fatih Hakan orta sahasi ile çıkıp olabildiğince oyunu kitlememiz gerekiyor o maçtan muhakkak puan cikarmamiz ondan sonra olan 4 maç Manisa Ads Erzurum Altinordu bu 5 maçtan 10 puan çıkarabilirsek play-off ihtimalimiz olabilir ama dürüst olmak gerekirse bu takımın şu halle alabileceğini düşünmüyorum şu gerçekte var oynamakmı isterse nasıl oynayacağını biliyoruz bu takımın hala bi umut buluyoruz
Reply
26-02-2018, 02:40,
(26-02-2018, 01:29)grs282 Wrote: Arkadaşlar bu zamana kadar üye olmadan hep takip ettim, hep yorumlarınızı okudum hem maçtan önce hem sonra..bişeyler yazmak istiyorum artık dayananmıyorum.Umarım okursunuz

1 ay öncesine kadar muazzam istekli, keyif veren bir giresunspor izlerken 1 ay sonra bugün inanılmaz derecede form olarak düşük, kalitesiz bir futbol oynuyoruz. 1 ayda ne oldu, ne değişti inanın bilmek istiyorum. Futbolcuların tavırlarından, paslarından, saha içindeki konuşma(ma)larından çok açık olarak belli ki takımda bir sorun var. Bu sorun her takımda olur fakat bu şekilde çözüme ulaştığını hiç görmedim. Bu da gösteriyor ki bir yönetim boşluğu var. Alınan her galibiyetten sonra tabiri caizse şov yapan giresunspor yönetimi, son 5-6 maçtır suskun, kimseden ses yok, kimse konusmuyor, düzelteceğiz demiyor, kimse futbolcuların kulağını çekmiyor. Kusura bakmayın ama bu işler böyle olmaz, başkan çıkar derki gümbür gümbür bi açıklama yapar herkes titrer fakat aksine başkan anlam veremediğim bir şekilde suskun..

bunun haricinde devre arası transferleri alınan gönderilen futbolculara bakılırsa bu işi profesyonellere bırakmadığımız açık. tam bir fiyasko..Ümraniyede Rangelov, ankaragücünde kehinde, eskişehirde ofoedu, samsunda ayite..Bunların bu ligin golcusü olduğu bilinir, büyükşehirler olanakları fazla oyuncuları cezbedebilir fakat para verdiğiniz müddetçe bunların hepsi giresunda oynamak için can atar ki atan ve tutan futbolcuya mecburen para vereceksin. Yoksa okafor gibi birini alıp vasat topçulardan medet umarız hep beraber..Ya da artık fizik olarak bile bakıldığında en az 15 kilo fazlası olan 'reis' görünümlü adamları takıma doldururuz.

Sonuç olarak eleştirmek, yanlış gördüğüm şeyleri yazmak en doğal hakkım. sezon başında doğru planlama, doğru oyuncular olduğu sürece benim istediğim tek şey iyi oyun izlemek yoksa şampiyon olmuşuz küme düşmüşüz önemli değil biz bu takımın ne güzel ne kötü günlerini hep birlikte yaşadık. Tek sevdamız Giresunspor oldu her zaman, ama kişiler kim olursa olsun milletin gazını alarak değil Giresunspor için çabalayarak gayret etmeli, hepimizin amacı bu olmalı..

Hoşgeldin kardeşim aramıza. Hem foruma, hem de aylardır senin dediklerini burada bağıra bağıra haykıranların arasına. Söylüyoruz, çok konuşuyoruz ama yok. Hayırlısı.
Reply
26-02-2018, 08:37,
Ahmet Şahin kaleye geçtiğinden beri düşüşteyiz, bu da ayrı bir dip not herhalde.
Reply
26-02-2018, 09:42,
(26-02-2018, 08:37)GenCotanak Wrote: Ahmet Şahin kaleye geçtiğinden beri düşüşteyiz, bu da ayrı bir dip not herhalde.

düşüş ona bağlanamaz ama mevkisinde hic bir katkisi olmasi. 40 yasina dayanmış birindende zaten bundan daha fazla katki beklenemezdi. onuda bekleyenlere sormak lazim.
Reply
26-02-2018, 11:23,
(25-02-2018, 23:14)cotanak88 Wrote:
(25-02-2018, 23:01)bulancak28 Wrote:
(31-01-2018, 14:55)cotanak88 Wrote: Tam benim askere gideceğim güne denk geldi maç Big Grin  giresunspor size emanet beyler ben olamayacağım ama inşallah şampiyonluğu görürüz bu sene.

Adam 31 Ocak'ta yazmış bunu, fener ile ilk kupa maçının başlığına. Takip etme şansı oluyor mu bilmiyorum, takip etmiyorsa da dönüp öğrenince adama inme iner "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". cotanak88 kardeşim, bir an önce dön buralara. Sen gittin, takım bitti resmen.
Big Grin Big Grin acemilik dönemim bitti dağıtımda yol iznindeyim akıllı telefon kullanma şansım olmadı ama skorları aldım her skoru aldığımda şaka yapıyorlar sandım valla benim yokluğumun bu kadar etki yapacağını bilsem biraz daha ertelerdim  Big Grin bugün maçı izleme şansım oldu malesef bu takım en büyük düşme adaylarından kimse kendini kandırmasın bozbağ aldığı yerde bırakacak takımı sağolsun varolsun

Bu cenabetliğin sebebi biz miyiz acaba? Ben de askere gittim takım g.tü başı dağıttı bi an önce bitirelim askerliği de takım rayına otursun Big Grin
Reply
26-02-2018, 13:39,
Caner Arıcı kadro dışı kalıp geri döndükten sonra umursamaz bir hale büründü. Takım içindeki kopukluğun temel sebebi o bana göre kaptan olarak herkesi bir arada tutması gerekiyor ama kendi kopuk bir halde. Transfer sürecinde yaşananlar da belli oynamak istemiyor ama arada Canikli olduğu için Bozbağ'dan da ona karşı bir hamle gelemiyor diye düşünüyorum.
Reply
26-02-2018, 14:31,
Hoca belli değil galiba tahminim reha erginer ziya doğan gibi adamlar gelir
Derelili çotanak
Reply
26-02-2018, 15:08,
Adana Demirspor galip....
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)