24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
25-02-2018, 22:40,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
31 puan cenabeti üzerimize yapıştı
Derelili çotanak
Reply
25-02-2018, 22:51,
Ulan resmen içim soğumuyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yazmayacam dedim ama olmuyor, 1 saattir sigara içip kafamda gazişehir maçını düşünüyorum. Takım reaksiyon gösterir ilk 10 dakika da 2-0 öne geçeriz, taraftar gaza gelir, maçtan sonra internet manşetleri yazar "Giresun Gazişehir'e patladı" diye. Daha sonraki haftalarda o gazla manisa ve ads'yi tokatlar, yeniden play off kovalarız.
Sonra bir de diğer türlüsünü düşünüyorum, siktiriboktan goller yiyip yine 0-2 mağlup oluruz, rakipler kazanır, 12-13. sıraya düşeriz. Sonraki haftaya manisaya da yenilir iyice gerilip Ads ile final maçına çıkarız, o sırada da esesi ve denizliyi mağlup eden ads bizim karşımıza moralli gelir.
Oooof of, valla şurada ilk 2'yi kaçırıp play off'a kalacağız diye üzüldüğümüz günleri özledim. Çok değil ha, 1 ay öncesi. O an neler konuşuyormuşuz, şimdi neler konuşuyoruz. Bu takım adamın psikolojisini çok bozuyor. Akıllı adam işi değil resmen.
Reply
25-02-2018, 23:01, (This post was last modified: 25-02-2018, 23:01 by bulancak28.)
(31-01-2018, 14:55)cotanak88 Wrote: Tam benim askere gideceğim güne denk geldi maç Big Grin  giresunspor size emanet beyler ben olamayacağım ama inşallah şampiyonluğu görürüz bu sene.

Adam 31 Ocak'ta yazmış bunu, fener ile ilk kupa maçının başlığına. Takip etme şansı oluyor mu bilmiyorum, takip etmiyorsa da dönüp öğrenince adama inme iner "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". cotanak88 kardeşim, bir an önce dön buralara. Sen gittin, takım bitti resmen.
Reply
25-02-2018, 23:14,
(25-02-2018, 23:01)bulancak28 Wrote:
(31-01-2018, 14:55)cotanak88 Wrote: Tam benim askere gideceğim güne denk geldi maç Big Grin  giresunspor size emanet beyler ben olamayacağım ama inşallah şampiyonluğu görürüz bu sene.

Adam 31 Ocak'ta yazmış bunu, fener ile ilk kupa maçının başlığına. Takip etme şansı oluyor mu bilmiyorum, takip etmiyorsa da dönüp öğrenince adama inme iner "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". cotanak88 kardeşim, bir an önce dön buralara. Sen gittin, takım bitti resmen.
Big Grin Big Grin acemilik dönemim bitti dağıtımda yol iznindeyim akıllı telefon kullanma şansım olmadı ama skorları aldım her skoru aldığımda şaka yapıyorlar sandım valla benim yokluğumun bu kadar etki yapacağını bilsem biraz daha ertelerdim  Big Grin bugün maçı izleme şansım oldu malesef bu takım en büyük düşme adaylarından kimse kendini kandırmasın bozbağ aldığı yerde bırakacak takımı sağolsun varolsun
Reply
25-02-2018, 23:19,
(25-02-2018, 23:14)cotanak88 Wrote:

Big Grin Big Grin acemilik dönemim bitti dağıtımda yol iznindeyim akıllı telefon kullanma şansım olmadı ama skorları aldım her skoru aldığımda şaka yapıyorlar sandım valla benim yokluğumun bu kadar etki yapacağını bilsem biraz daha ertelerdim  Big Grin bugün maçı izleme şansım oldu malesef bu takım en büyük düşme adaylarından kimse kendini kandırmasın bozbağ aldığı yerde bırakacak takımı sağolsun varolsun

ohoo sen bugünkü izlediğin takım düşme adayı diyorsan, geçmiş haftaları iyiki izlememişsin. bugünkü oynadığımız top level atlamış halimizdi  Big Grin
Reply
25-02-2018, 23:22,
(25-02-2018, 23:19)kerasus Wrote:
(25-02-2018, 23:14)cotanak88 Wrote:

ohoo sen bugünkü izlediğin takım düşme adayı diyorsan, geçmiş haftaları iyiki izlememişsin. bugünkü oynadığımız top level atlamış halimizdi  Big Grin

kerasus doğru diyor hacı Big Grin Son 3 maçı izledin mi bilmiyorum, izlemediysen de iyi ki izlemedin öyle söyleyeyim. Resmen şamar oğlanına döndük. Maç forumlarına herkes en başa Jones yazıyordu kurtarıcı diye. Bugünki maç yine nispeten iyiydi. Biraz şanslı olsak puan alabilirdik.
Reply
26-02-2018, 00:20,
Bugün en az bi beraberlik alsak takım içinde iyi olacaktı takım mala bağladı, tamamen koptular Giresunda baskı ve stres bağrış çağrış haftaya cümbüş var, takım bizim ne oldu oldu kendimize gelelim sene sonu defteri alalım oturalım bu takım 30 puanla devreyi kaparken herşey yolunda iken neler oldu da bizim ağzımıza sıçtı bu takım onu konuşalım, alltan denizli ve ads geliyor düşen 2 belli ama 3.olmamak adına bu takıma ne yapıp edip 3 galibiyet 2 beraberlik aldırmak lazım 1 galibiyet antepten ( Antep dirençli oynuyor onda bile zorlanırız gibi ama ) 2 takım daha hedef koyarak ilerlemek lazım, o kadar koyduki bu sene bana play off beğenmiyorduk ya şaka gibi takım 2 yapacak diyorduk şimdi düşermiyiz hesaplamaya başladık, Mehmet Birinci dediydim ama çok acil bu ligi tanıyan bi hoca ile anlaşalım fikrine döndüm, öyle ya da böyle kalırız kalmayada çok acı bu seneki tablo birde şu elin yabancılarına bakıyorum gökten çangalla yıldız düşürüyor bizimkiler saatçi pozisyonunda off offf hele allah aşkına ahmad varya onu instadan bi takip edin adam o kadar kalibresizki gittiği otellerde odasını çekiyo mk otel görmemiş klasman yok adamda bu ligin topçusu değil bariz kafayı yemeden sezon bi biteydi hayırlısıyla....
Başkentten !
Reply
26-02-2018, 00:51,
Beyler sürekli spamliyorum burayı inşallah beni mazur görüyorsunuzdur. Rahatsızlık veriyorsam eğer lütfen kusura bakmayın. Evde yalnızım, yarın iş var erken kalkacaz ama zerre uyuyamıyorum. Aklım sürekli takımda.
Turkuazın dediği gibi nasıl bu hale geldik onu düşünüyorum. Nasıl olur da 7 maçta 1 puan alırız? Son 10 resmi maçta 1 beraberlik 9 mağlubiyet, 0 galibiyet.
Ordunun düştüğü sene, hatırlayan vardır. İlk haftalarda gsyi yenmişlerdi ikinci mi neydiler. Şampiyonlar ligine gideceğiz diyorlardı. Aynı sene onlar da bir düşüşe geçti en sonunda küme düştüler. Gel zaman, git zaman, şu an ordu 1.amatöre gidiyorlar.
Aklım hep şu gazişehir maçında. Totem yapayım, bakmayayım dedim yok olmuyor. Hep o bizim sahayı düşünüyorum. Oyuncuların eli ayağına dolaşır, maçın başı yine salak saçma bir gol yer, ya da penaltı verilir geri düşeriz diye korkuyorum. Sonrası malum, ıslıklama taraftar protestosu vs.
Şampiyonluğun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız", bu takımı şampiyon olsun diye tutmuyoruz biz. Ama şu kendimize güvenimizi kaybettik ya, takım olma olgumuzu, dostluğu, arkadaşlığı kaybettik ya, işte ona çok üzülüyorum.
Beyler, bu takımın soğukkanlı olması lazım. Şu gazişehirden alınacak 1 puan bile bizi çok farklı yerlere getirebilir. Gazişehir-Manisa maçlarıyla 2-4 puan arası toplarsak eğer, ben iddia ediyorum bu takım dirilir. Playoff kovalar mı kovalamaz mı tartışılır, en azından ligi orta karar bi yerde bitirir, kafa rahat önümüzdeki sezonu planlarız. Yeter ki şu maçtan en azından 1 puan alabilelim.
Reply
26-02-2018, 00:53,
gerçekci olalım normal şartlarda Antep içimizden geçer, bir puan alırsak öpüp de başımıza koyalım, hala play-off demeyin Allah aşkına ligde kalalım yeter
Reply
26-02-2018, 01:09,
Bence de play off kelimesini artık bıraksak fena olmaz. Gazişehir maçında muhtemelen bin civarı taraftar olur. Onlar da patlayacak bomba misali olur. Maçın başlarında falan gol yersek iyice kaosa döner iş.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)