24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
25-02-2018, 21:17,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
Düşermiyiz beyler ? Birisi fikstür-matematik hesabı yapsın rahat olun en azından düşmeyiz yazsın yeter bana
Genç Çotanaklar

Reply
25-02-2018, 21:19,
(25-02-2018, 21:17)genc28 Wrote: Düşermiyiz beyler ? Birisi fikstür-matematik hesabı yapsın rahat olun en azından düşmeyiz yazsın yeter bana
Düşmez ilk 6 yi zorlar
Derelili çotanak
Reply
25-02-2018, 21:24,
(25-02-2018, 21:17)genc28 Wrote: Düşermiyiz beyler ? Birisi fikstür-matematik hesabı yapsın rahat olun en azından düşmeyiz yazsın yeter bana

Dostum Ads'nin durumuna bağlı. Olur da reaksiyon verirlerse eğer onlar da, sahiden işimiz zor. Şu haftadan sonra iki hafta Manisa-Ads ile oynayacağız. Eğer 6 puan çıkaramazsak harbi tehlike. Çünkü aşağıdaki takımlar geldiler. Bak biz 30 puandayken ilk devre sonu, Eskişehir 17 puandaydı, şu an biz 7 haftada 1 puan alabildik 31 olduk, Eskişehir 30 puanda. 3 puan silme cezaları olmasa üstümüze çıkmışlardı. Samsun keza öyle, Denizli ortalığın çatına koyuyor. Aşağıdaki puan farkı hızla eriyor. 

Öte yandan bugün takım biraz daha derli toplu gibiydi. Son 3 haftaki oyundan çok daha iyiydi yani. Eğer bu anlayışla çıkarlarsa bana göre kümede kalırız. Ads-Manisa-Samsun-Gaziantep hedef maçlar, bunlardan bi 3 puan ve Altınordu ile Balıkesir'den gelecek 2 puan ile 45 puan bizi tutar. Bu söylediğim benim hedefim. Artı eksi oynamalar olabilir. 40 puan ile kümede kalırız yüksek ihtimalle.
Reply
25-02-2018, 21:25,
Önümüzde olan ilk 6 maçta göstereceğimiz performans önemli Adana Demir Manisa Altinordu şu üç maç alabileceğimiz maclar takim adam gibigeçebilecek oynarsa Gazisehir macindada bir sürpriz lazım
Reply
25-02-2018, 21:33,
kimse kusura bakmasın Erkan Hoca taş gibi hoca, senin vasat altı kadronu ligde tutup bir sonra ki sene play-off'u kaçırdı, şuan ki kadro da olsaydı da başarılı olabilirdi, hatta Bozbağ geldiğinden bu yana en mantıklı hoca tercihi Erkan Hoca'dır

play-off senesinde hataları olmuştur belirtelim ama o kadar da hata yapmayacaksa zaten senin takımında hocalık yapmaz
Reply
25-02-2018, 21:34,
Bugüne kadar çıktığımız bütün maçlara (şu son iki maç hariç) hep favori olduğumuzu düşünerek çıktım, bunu da belirttim. Bugünki bjk-fb maçı için arkadaşla konuşurken fb kaybetmez dedim, maç 3-1 bitti. Bu aralar hep dediklerimin tersi oluyor.
Bu hafta totem deniyecem gidip iddiada gazişehire oynayacam bir hafta boyunca da hiçbir şekilde Giresunspor gündemini takip etmeyeceğim. Öyle ki ne forumu, ne de haberleri. Maçı da izlemeyeceğim. Olur da teknik direktör değiştirirsek ondan da haberim olmayacak.
Cuma günü saat 20:30'da açacam burayı, bakalım ne olacak. Bu da böyle bir totem olsun. Olur da kazanırsak devam ederim.
Reply
25-02-2018, 21:39,
(25-02-2018, 21:33)genoa28 Wrote: kimse kusura bakmasın Erkan Hoca taş gibi hoca, senin vasat altı kadronu ligde tutup bir sonra ki sene play-off'u kaçırdı, şuan ki kadro da olsaydı da başarılı olabilirdi, hatta Bozbağ geldiğinden bu yana en mantıklı hoca tercihi Erkan Hoca'dır

play-off senesinde hataları olmuştur belirtelim ama o kadar da hata yapmayacaksa zaten senin takımında hocalık yapmaz

işte tüm mesele budur yani. hiç hatasız dört dörtlük hocanın giresunsporda işi ne? hadi giresunspora gelmek istese bile bozbağ gibi biriyle anlaşamaz zaten, çünkü prensipleri olur.
Reply
25-02-2018, 21:41,
Düşer miyiz ? Sanmıyorum.
Yine de bizim takım enteresan bir kulüp.Son maçımız Antep ile.Oraya kümede kalma maçına gidecek olsak vallahi yenilir gelir bu takım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-02-2018, 21:49,
manisa ve ads maçları rotamızı çizer. içerde ads ye kaybedersek bu iş biter. ama okadarda değil diyorum ben.
Reply
25-02-2018, 22:23,
Ads sanıldığı kadar kötü takım değil ayrıca bu sene kümede kalma barajının 41-42 -43 olacağını düşünüyorum.Bizim manisa samsun ads altınordu ve antepten en az 10 puan almamız şart oğlu şart yoksa işimiz zor.
Genç Çotanaklar

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)