24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
24-02-2018, 22:58,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
off ne nostaljiler dönmüş be. çok şey konuşulmuş ama özellikle iki şeye ekleme yapmak istiyorum Smile

1.monoply olayında işin hilesini bulan kişi yirmisekiz idi gece yarılarına kadar uğraşırdık. bide temekreis28 diye bi arkadaş daha vardı şimdikilere ek olarak. onlarca farklı mail adresi alıp alıp yardırıyorduk. hatta oyunu kazananlar arasında kendi açtığım fake maili falan görmüştüm Big Grin

2. olarak, taşlama konusunda karabükün yeni stadına gitmedim aynı yerinemi yapıldı bilmiyorum. ama başta mehmet birincinin 4. hafta sonunda göndrildiği sezonun açılış maçı karabük deplasmanı, daha 10. dakikada 3-4 tane atıp fişi çekeceğimiz maçta 1-0 kaybetmiştik. muzaffer bilazer, fener maçındaki dodo gibi komedi bi penaltı kaçırmıştı. neyse işte o stadın yolu bizzat taişlamak için özel yapılmıştı. hatta ilk gittiğimiz sene otobüsten indik hepsi kaçışıyordu. polis otobüslere binin diyip duruyor ama kimsenin gözü gördüğü yokç o an bi karabüklü geçse elimize, sırayla zikcez valla. hatta kaçışırken bi tanesini okulun bahçesinde kıstırdık ama polis kurtardı ibneyi. ama taşlama yapılmasına da kesinlikle polis göz yumuyordu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".
Reply
24-02-2018, 23:00,
(24-02-2018, 22:42)bulancak28 Wrote: Ulan o Ordu maçı neydi be. Harbiden ne beklemiştik o maçı. Var ya yemin ediyorum o Emrah Kol'lar, Aydın Çetin'ler, Ümit Teke'ler, Ali Zorlu'lar, Şenol Demirci'ler bugün gelse şimdiki ibişlerden daha iyi oynarlar.
Harbi güzel zamanlardı dediğiniz gibi şehir takımları vardı sağlam deplasmanlar olurdu. Şimdi her yer yok belediye, yok gazişehir, yok istanbul. Bir de şu tribünde zurna çalma adeti başladı istanbulun maçıydı galiba geçen. Ulan ne tribün kaldı, ne de futbol.

yalnız şenol demirci o sene ordudaydı. sonraki sene bize geldi. ama harbi hep futboluyla hem üçlü çektirmesiyle ayrı bi sevgimizi kazanmıştı.
Reply
24-02-2018, 23:04,
"Lüften argo kelimeler kullanmayınız" Senolda o maç sürekli yere yatıyordu. Maratonda da kafasına bir şey atılmıştı. Sonra da bayağı bir sövülmustü. 
 Geldiği sene de Rizeye uzatmalarda kupada frikikten çakınçakınca her şey unutulmuştu  Smile . Deli dolu adamdı.
Reply
24-02-2018, 23:07,
monopoly de ben bizim arkadasları örgütlemiştim Big Grin dedim millleet yardırın diye. ama iyi oy atmıştık ya Smile
Reply
24-02-2018, 23:08,
harbiden önceki sayfada arkadaş demişya, eskiden daha güzeldi diye. ulan her sezonun banko düşme adayı olarak başlardık ama şimdikinden çok daha zevkle takip ediyorduk takımımızı. takım transfer ya yapardı yada imkanı olmaz yapamazdı. şimdi giresunsporun sokağa atılacak parası yok diye diye saatçi bırakmadık "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Reply
24-02-2018, 23:56,
Kale arkası efsaneydi be Ordu, Samsun geldiği zaman ambulans mutlaka deplasman tribününe uğrardı Smile Bu arada eskiden durum neydi bilmiyorum da ben bu zamana kadar Giresun`da taşlanan bir takım otobüsü duymadım,görmedim.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
25-02-2018, 00:01,
Emrah kol ismi geçmiş bizde oynarken tam fanıydım adamın keşke 2-3 sezon bizde oynasaydı diye hala düşünürüm, bir de izlemeye doyamadığım bir adam daha var efsane şampiyonluk sezonundan o da Samed Kartal,, eskiler güzeldi be... Smile
Sadece Giresunspor!
Reply
25-02-2018, 00:17,
abi kim ne derse desin anton benim için bir tanedir. arkadaslarım bana hala anton anton diye seslenir. çünkü bilirler sevgimi. o geldiğinde ben lisedeydim işte. böyle nick falan olurdu anton semih yapardım Big Grin pes de karakter oluştururken falan. çok başkaydı ya benim sevgim ona karşı.
Reply
25-02-2018, 00:19,
(24-02-2018, 23:07)Semih Karahan Wrote: monopoly de ben bizim arkadasları örgütlemiştim Big Grin dedim millleet yardırın diye. ama iyi oy atmıştık ya Smile

Monopoly'de bu forumdan üç kişi kazandırdı bize birinciliği. En fazla ilk beşe girerdik eğer ki @yirmisekiz oy kullanılan sitenin açığını bulmasa.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
25-02-2018, 00:29,
(25-02-2018, 00:17)Semih Karahan Wrote: abi kim ne derse desin anton benim için bir tanedir. arkadaslarım bana hala anton anton diye seslenir. çünkü bilirler sevgimi. o geldiğinde ben lisedeydim işte. böyle nick falan olurdu anton semih yapardım Big Grin pes de karakter oluştururken falan. çok başkaydı ya benim sevgim ona karşı.

Radnickide falan oynamış Sirpta. Taylandda şimdi galiba. Bende çok severdim.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)