24-02-2018, 16:36,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(24-02-2018, 16:21)grs282 Wrote: Batuhan Altıntaş ve menajeri hakkında kısa bir araştırma yaptım..Menajer Ersin diye biri. Araştırırken Habertürk’ün Trabzonspordaki menajer oyunları gibi bir haberi vardı o haberde geçenleri aynen buraya yazıyorum.
.... Musa Nizam... Yıllık 1 milyon 100 bin lira üzerinden 4 yıllık sözleşme imzaladı. Menajerlik ücreti olarak babası Şaban Nizam’a 600 bin lira verildi. Şaban Nizam da o dönem lisansı olmayan menajer Ersin Güreler’e bu 600 bin lirayı aktardı.
Ayrıca basında bu menajer için Yeni Malatyaspor haberi var. Haberde başkanın da izniyle sadece transferlerin bu menajer tarafından yapıldığı ve ‘kulübün kadrolu menajeri’ ifadesi geçiyor.
eski sol bek . rize de çok oynadı . ersin güreler. artık menejerlik favori oldu. yaşlılar gençlere daha iyi davranıyor ki futbolu bıraktıgında onu menejer olarak secsin diye.
|
|
24-02-2018, 16:37,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
|
|
(24-02-2018, 16:25)123456 Wrote: (24-02-2018, 16:22)Semih Karahan Wrote: (24-02-2018, 15:33)maicon_28 Wrote: bence sergen ile yalan oluruz. Her şey yolundayken bile bence Sergen yapı olarak bize uymaz ki, şuan ki kriz anında, kaos ortamında bence hiç uymayacağını düşünüyorum.
Yılmaz Vural gelmeden önce 1.tercihim Mesut Bakkal'dı ama şuan onu bile talaffuz etmiyorum onla da yalan oluruz şuan ki ortamda (Yılmaz Vural'ı gördükten sonra ki kararım)
İlk tercihim Metin Diyadin'in geri gelmesi, eğer olmuyorsa hem yöreyi, hem camiayı, hem de ucuza çalıştıracak olmasından dolayı Mehmet Birinci.
Bu arada bir eleştirim de yardımcı hocalarımıza. Biliyorum tecrübesizler, biliyorum heyecanlıar ama lütfen yedek kulübesinde biraz özgüvenli dursunlar. Gariban adam gibi durmasınlar, "zoraki maça çıkıyoruz gelin bizi yenin bitsin gitsin maç" gibi bir ruh haliyle duruyorlar. Hatırlayan vardır, İrfan Buz Bursaspor'da yardımcıyken takımın başında çıktığı bir Galatasaray maçı var özgüvenli, kendine güvenen bir yapıda sanırsın 20 yıllık hocaydı. Beklentim o yönde bizim hocalardan da..
bizde bi kaleci antrenörü vardı. teknik direktör gidince kulup onu tutmuş maça çıkartmıştı ismini çok hatırlayamıyorum ama uzun bi soyadı vardı. o hocayla beraber iyi oynamıştık. haa ismi bekir di galiba. bekir küçükşahal mı şahan mı tam bilemedim.
O sene Bekir Küçüksahal birkaç maça çıkıp kazanmıştı kaleci antrenörü olmasına rağmen. Gbb, Malatya, Bolu maçlarını o almıştı galiba.
altay dan gelmişti galiba. altay ile bir olayı var onu hatırlıyorum birde. iyi bir adam ve mütevazi idi.
|
|
24-02-2018, 16:45,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
(24-02-2018, 16:36)Semih Karahan Wrote: (24-02-2018, 16:21)grs282 Wrote: Batuhan Altıntaş ve menajeri hakkında kısa bir araştırma yaptım..Menajer Ersin diye biri. Araştırırken Habertürk’ün Trabzonspordaki menajer oyunları gibi bir haberi vardı o haberde geçenleri aynen buraya yazıyorum.
.... Musa Nizam... Yıllık 1 milyon 100 bin lira üzerinden 4 yıllık sözleşme imzaladı. Menajerlik ücreti olarak babası Şaban Nizam’a 600 bin lira verildi. Şaban Nizam da o dönem lisansı olmayan menajer Ersin Güreler’e bu 600 bin lirayı aktardı.
Ayrıca basında bu menajer için Yeni Malatyaspor haberi var. Haberde başkanın da izniyle sadece transferlerin bu menajer tarafından yapıldığı ve ‘kulübün kadrolu menajeri’ ifadesi geçiyor.
eski sol bek . rize de çok oynadı . ersin güreler. artık menejerlik favori oldu. yaşlılar gençlere daha iyi davranıyor ki futbolu bıraktıgında onu menejer olarak secsin diye.
Ersin Gureler bizde de oynadı bir ara. Bekir Küçüksahal ya Altaydan geldi ya da Altaya gitti bizden bende öyle hatırlıyorum.
|
|
24-02-2018, 16:50,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Bizden Altaya gitmiş olması daha yüksek ihtimal. Bizden öncesini hiç bilmiyorum çünkü ama sonra bi takıma gitmişti, içim gitmişti valla onu yolladığımız için. Evet evet Altay olmalı.
|
|
24-02-2018, 16:50,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
|
|
(24-02-2018, 16:45)123456 Wrote: (24-02-2018, 16:36)Semih Karahan Wrote: (24-02-2018, 16:21)grs282 Wrote: Batuhan Altıntaş ve menajeri hakkında kısa bir araştırma yaptım..Menajer Ersin diye biri. Araştırırken Habertürk’ün Trabzonspordaki menajer oyunları gibi bir haberi vardı o haberde geçenleri aynen buraya yazıyorum.
Ersin Gureler bizde de oynadı bir ara. Bekir Küçüksahal ya Altaydan geldi ya da Altaya gitti bizden bende öyle hatırlıyorum.
ben bizde oynadıgın anımsıyordum . o kadar iyi hatırlamam onun dönemini.
|
|
24-02-2018, 17:51,
(This post was last modified: 24-02-2018, 17:52 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Alt yapı hocalariyla olacak iş değil daha dogrusu bu alt yapı hocalarının işi değil..
Sana fırsat gelmiş türkiye kupası sen saçma salak değişiklikler yapıyorsun..
Eğer eskişehir maci icin yapıyorsan demek ki direktif aldın yönetimden..
Direktifle gelir gider mustafa bozbag takım kurar bunlar olursa açıkça söylüyorum..
Alt yapı düşmanı değilim aksine desteklerim ama bu 2 hocanın işi degil
Derelili çotanak
|
|
24-02-2018, 18:30,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
(24-02-2018, 16:50)Semih Karahan Wrote: (24-02-2018, 16:45)123456 Wrote: (24-02-2018, 16:36)Semih Karahan Wrote: (24-02-2018, 16:21)grs282 Wrote: Batuhan Altıntaş ve menajeri hakkında kısa bir araştırma yaptım..Menajer Ersin diye biri. Araştırırken Habertürk’ün Trabzonspordaki menajer oyunları gibi bir haberi vardı o haberde geçenleri aynen buraya yazıyorum.
ben bizde oynadıgın anımsıyordum . o kadar iyi hatırlamam onun dönemini.
Bana da babam demişti 10 sene önceki Eskişehir maçında bu adam bizde oynadı diye. Yoksa benim yaşta yetmiyor
|
|
24-02-2018, 18:38,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Dodo, Batuhan, Caner rezilliğini izlemeye devam edeceğiz yarın
Ne güzel
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
24-02-2018, 19:26,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(24-02-2018, 18:30)123456 Wrote: Bana da babam demişti 10 sene önceki Eskişehir maçında bu adam bizde oynadı diye. Yoksa benim yaşta yetmiyor
o sene hiç öyle birini hatırlamıyorum ben. hatta emin olmak için şimdi baktım, o sene öyle bi oyuncumuz yok. başka zaman demekki. ama eskişehir maçında yok.
|
|
|