24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
24-02-2018, 11:49,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
Sergen tembel adam.Geldiğini kabul etsek 6-7 maç sonra sıkılır istikrar yakalasa da bırakır gider.Keyfine düşkün adam.Giresun’un sosyal hayatı onu kesmez.1. ligde hiç çalışmaz egoludur.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
24-02-2018, 12:12,
Metin Hoca haricinde gelecek herhangi bir hoca bence ilk önce takımın gol yeme sorununu çözmelidir. İcabında oyunu kitleyip sert oynamalı, bir şekilde golü kalemizden uzak tutmalıyız. Metin Hoca bunu topu ayakta tutarak sağlıyordu, onun zamanındaki bütün maçlarda topla oynama oranımız rakipten yüksektir.
Reply
24-02-2018, 13:14,
Asıl mevzuyu unuttuk.Ümraniye maçı kazanırda yine 2-3 gol yiyip bol pozisyon mu veririz bunlara ? Antrenörler FB maçına çıkarttığı kadro gibi mi kadro çıkartır yoksa puan almaya mı oynar ?
Şampiyon olacağız iddiasında olan arkadaşlara üst sırada ki takımlar, lig iddiası olan takımlar ile deplasmanda oynayacağız.Bu maçlar belirleyici olur diyordum.Şu an durumumuz ve konumumuz, şartlar çok farklı.İlk ayağı işte bu maç.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
24-02-2018, 13:17,
(24-02-2018, 10:49)turkuaz_0628 Wrote: Takım bu haldeyken ve de elindeki oyuncu grubu belli iken isimli hoca zaten gelmez gelende çok para ister  o da bize ters aynı yılmaz vural gibi, paraya geldi yalandan iki kelam etti böyle böyle zaman geçirip gidecekti ama 3 haftada erkenden yollandı çok akıllı bir iş oldu bence, hakan kutlu ismi geçti aman dedim valla bence yapılacak ilk hoca tercihi takımı tanıyan metin Diyadin sonrasında, Sene sonuna kadar Mehmet birinci iyi olacaktır.

Sene sonuna kadar ise hiç gerek yok bence yeni hocaya falan. Yardımcı hocalar taktiği maktiği geçtim, şu papazlık olayını bi çözsünler(Tabi öncelikle başkanın bi zahmet edip olaya el atması şart) zaten 2 maç kazansak 37 ediyor. bide cepte Gaziantep maçıyla 40. Ligde kalıyor zaten. Şuan bence seneye kimle yola çıkmak istiyorsa şimdiden getirip hem uyum sürecini tamamlasın şimdiden hemde kafada bazı oyuncuları falan belirleyip transfer sezonun ilk günlerinde kadroyu oluşturup kampa tam kadro gitsinler. bakın Karabük'e.. Adamlar gelecek sene çıkacak kadroyu yaptılar devre arasında. Vizyon işte. biz ise zaten ligde kalacak takımı ligde bırakması için 2 aylık bi hoca buluruz. sonrası yine aynı şeyler. transferin son günü ucuz birkaç topçu ile kamp falan yapmadan şampiyonluk şarkıları..
Reply
24-02-2018, 15:16,
(24-02-2018, 10:19)sokakbaşımeyhane Wrote:
(24-02-2018, 08:02)chotanax Wrote: Mehmet Birinciye kapı her zaman açık ama şu an ihtiyacımız olan isim Sergen Yalçın.

Sergen in katkısı kimseye eyvallahı olmaz o yönden etkisi olabilir papaz falan dinlemez s.treder

sergeni de sırf o yüzden istiyorum ben. o işi yaparsa takım zaten kendiliğinden düzelir sergene gerek kalmaz .
Reply
24-02-2018, 15:33, (This post was last modified: 24-02-2018, 15:36 by maicon_28.)
bence sergen ile yalan oluruz. Her şey yolundayken bile bence Sergen yapı olarak bize uymaz ki, şuan ki kriz anında, kaos ortamında bence hiç uymayacağını düşünüyorum.

Yılmaz Vural gelmeden önce 1.tercihim Mesut Bakkal'dı ama şuan onu bile talaffuz etmiyorum onla da yalan oluruz şuan ki ortamda (Yılmaz Vural'ı gördükten sonra ki kararım)

İlk tercihim Metin Diyadin'in geri gelmesi, eğer olmuyorsa hem yöreyi, hem camiayı, hem de ucuza çalıştıracak olmasından dolayı Mehmet Birinci.

Bu arada bir eleştirim de yardımcı hocalarımıza. Biliyorum tecrübesizler, biliyorum heyecanlıar ama lütfen yedek kulübesinde biraz özgüvenli dursunlar. Gariban adam gibi durmasınlar, "zoraki maça çıkıyoruz gelin bizi yenin bitsin gitsin maç" gibi bir ruh haliyle duruyorlar. Hatırlayan vardır, İrfan Buz Bursaspor'da yardımcıyken takımın başında çıktığı bir Galatasaray maçı var özgüvenli, kendine güvenen bir yapıda sanırsın 20 yıllık hocaydı. Beklentim o yönde bizim hocalardan da..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
24-02-2018, 16:21, (This post was last modified: 24-02-2018, 16:22 by grs282.)
Batuhan Altıntaş ve menajeri hakkında kısa bir araştırma yaptım..Menajer Ersin diye biri. Araştırırken Habertürk’ün Trabzonspordaki menajer oyunları gibi bir haberi vardı o haberde geçenleri aynen buraya yazıyorum.

.... Musa Nizam... Yıllık 1 milyon 100 bin lira üzerinden 4 yıllık sözleşme imzaladı. Menajerlik ücreti olarak babası Şaban Nizam’a 600 bin lira verildi. Şaban Nizam da o dönem lisansı olmayan menajer Ersin Güreler’e bu 600 bin lirayı aktardı.

Ayrıca basında bu menajer için Yeni Malatyaspor haberi var. Haberde başkanın da izniyle sadece transferlerin bu menajer tarafından yapıldığı ve ‘kulübün kadrolu menajeri’ ifadesi geçiyor.
Reply
24-02-2018, 16:22, (This post was last modified: 24-02-2018, 16:23 by Semih Karahan.)
(24-02-2018, 15:33)maicon_28 Wrote: bence sergen ile yalan oluruz. Her şey yolundayken bile bence Sergen yapı olarak bize uymaz ki, şuan ki kriz anında, kaos ortamında bence hiç uymayacağını düşünüyorum.

Yılmaz Vural gelmeden önce 1.tercihim Mesut Bakkal'dı ama şuan onu bile talaffuz etmiyorum onla da yalan oluruz şuan ki ortamda (Yılmaz Vural'ı gördükten sonra ki kararım)

İlk tercihim Metin Diyadin'in geri gelmesi, eğer olmuyorsa hem yöreyi, hem camiayı, hem de ucuza çalıştıracak olmasından dolayı Mehmet Birinci.

Bu arada bir eleştirim de yardımcı hocalarımıza. Biliyorum tecrübesizler, biliyorum heyecanlıar ama lütfen yedek kulübesinde biraz özgüvenli dursunlar. Gariban adam gibi durmasınlar, "zoraki maça çıkıyoruz gelin bizi yenin bitsin gitsin maç" gibi bir ruh haliyle duruyorlar. Hatırlayan vardır, İrfan Buz Bursaspor'da yardımcıyken takımın başında çıktığı bir Galatasaray maçı var özgüvenli, kendine güvenen bir yapıda sanırsın 20 yıllık hocaydı. Beklentim o yönde bizim hocalardan da..

bizde bi kaleci antrenörü vardı. teknik direktör gidince kulup onu tutmuş maça çıkartmıştı ismini çok hatırlayamıyorum ama uzun bi soyadı vardı. o hocayla beraber iyi oynamıştık. haa ismi bekir di galiba. bekir küçükşahal mı şahan mı tam bilemedim.
Reply
24-02-2018, 16:25,
aynen bekir küçükşahal. peker yemişti onuda. bi kere tek maç bikere 3 maç olmak üzere çıktyı td olarak. 4 maçta 3 galibiyet. ki o tek mağlubiyette kağıt üzerinde hiç şansımız olmayan rize deplasmanıydı.
Reply
24-02-2018, 16:25,
(24-02-2018, 16:22)Semih Karahan Wrote:
(24-02-2018, 15:33)maicon_28 Wrote: bence sergen ile yalan oluruz. Her şey yolundayken bile bence Sergen yapı olarak bize uymaz ki, şuan ki kriz anında, kaos ortamında bence hiç uymayacağını düşünüyorum.

bizde bi kaleci antrenörü vardı. teknik direktör gidince kulup onu tutmuş maça çıkartmıştı ismini çok hatırlayamıyorum ama uzun bi soyadı vardı. o hocayla beraber iyi oynamıştık. haa ismi bekir di galiba. bekir küçükşahal mı şahan mı tam bilemedim.

O sene Bekir Küçüksahal birkaç maça çıkıp kazanmıştı kaleci antrenörü olmasına rağmen. Gbb, Malatya, Bolu maçlarını o almıştı galiba.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)