23-02-2018, 23:40,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(23-02-2018, 23:30)genc28 Wrote: Beyler size iyi bir haberim var hocamız büyük ihtimalle birinci olmak üzere.
Takımı kısa sürede en iyi motive edecek kişi. Senin benim gibi Giresunu çok seven biri. Çok sevinirim.
|
|
24-02-2018, 00:31,
|
|
Inşallah
Derelili çotanak
|
|
24-02-2018, 00:42,
|
|
(23-02-2018, 23:30)genc28 Wrote: Beyler size iyi bir haberim var hocamız büyük ihtimalle birinci olmak üzere.
Kardeşim kaynak sağlam mı inşallah olur maceraya gerek yok
Para pul da istemez...
Derelili çotanak
|
|
24-02-2018, 00:44,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(23-02-2018, 23:04)genc28 Wrote: (23-02-2018, 22:20)heyulaanil28 Wrote: öncellikle hoca değişikliği camiamıza hayırlı olsun umarım Ümraniye maçı yeni şeylerin başlangıcı olur umudun olmadığı yerde hayat biter ben şahsım adıma herşeye rağmen ümitliyim maçtan ziyade dün adına kerasus adına değil sizlerden özür dilerim bu şahsın bu şahıs mıdır çocuk mudur muamma ama algılarından bıktım bazı küfürler ettim küfürler nedeniyle Sizlerden özür diliyorum ama hiç kimse hiçbir kimse benim Giresunspor'luluğu sorgulayamaz bu kulubün kurucuları arasında benim dedelerim var Güneşspor altında Giresunspor'luluk bana babamdan dedelerimden yadigar 8 yaşından tribünün içinden geliyorum imzamda olduğu gibi Hayatın Kıyısından Maraton Ortasında olduk iş hayatına kadar hiçbir deplasmanı pas geçmedim 2015 den beride şeref duyduğum kongre üyesiyim ve kalbimizde birileri gibi ÇİFT dikiş olmadı her zaman şehirciliği savunduk bugün bile tribünden gelenlerle köy köy okul okul gezip Giresunspor'luluk bilinci yayıyoruz beni bilenler biliyor gerçi forumda eskisi gibi tribünden gelenler kalmadı şahsen tanıyanlarda biliyor onun için hiçbir kimse benim Giresunspor'luluğu sorgulayamaz.
Ve o şahısa söylüyorum benimle uğraşma uğraşırsan kötü olur algılarınıda git kendine sakla onun için herkes kendi yoluna baksın benim hakkımda ne yorum ne yap ima yap algılarınıda kendine sakla.
Ben bu forumun en eskilerinden biriyim yaşım 32 burda ve tribünde çoğu kişi belki beni şahsen tanımaz.97 sezonunda 3.lig 2.grupta şampiyon olduğumuz seneden bu yana iç saha ve dış saha maçlarına giderim.Hic bir mahalle grubundanda olmadım ( yeni mahalle-kumyalı) her zaman genç çotanaklar pankartının arkasında oldum.Ama özellikle 1.lige çıktığımız kitapçı zamanından sonra tribunde ve forumda görüş ayrılıkları başladı ama ben böyle alenen küfür forumda görmedim umarım bir dahada göremeyiz.Heyulanılı sima olarak tanırım senelerdir tribünde ve gerçekten giresunspor sevgisiyle yaşayan biridir.Keza kerasus kardeşimiz yada abimizi sadece yazılarından tanırım.Klavyesi biraz sivridir ama yazdığı her platformda giresunu ve giresunsporu savunan biridir ayrıca yorumlarını zevklede olurum.Biraz uzun yazdım ama forumda da zaten kaç kişi kaldıkki?Herkesin derdi giresunspor burda daha fazla birbirimizi kırmanın anlamı yok.
+1
|
|
24-02-2018, 01:27,
|
|
Giresun
Member

|
Threads: 0
|
|
Spor28 Caner için takımı toparla kaptan diye haber yapmış doğru karıştırdı takımı Metin Hocayı yedi şimdi toparlama zamanı doğru.Bana kalırsa hoca için Metin Diyadini isterim ama geleceğini sanmıyorum o yüzden Mehmet Birinci gelsin havayı şehri bilen bir adam normalde Mesut Bakkal Sergen ikilisinden birini isterdim ama sanmam onlara gidileceğini
|
|
24-02-2018, 01:33,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Bu taraftar Tırabizon’lu diye Birinci’ye de takmasın sonra.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
24-02-2018, 04:35,
|
|
kesap28
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Birinci hoca için ve bizim için o 17 puan geriden gelip şampiyon olduğumuz malatya macının son düdüğünden sonra mehmet birinci öz ve öz keşaplı olmuştur
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... USUL usul GELİYORUZ..
|
|
24-02-2018, 08:02,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Mehmet Birinciye kapı her zaman açık ama şu an ihtiyacımız olan isim Sergen Yalçın.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
24-02-2018, 10:19,
|
|
(24-02-2018, 08:02)chotanax Wrote: Mehmet Birinciye kapı her zaman açık ama şu an ihtiyacımız olan isim Sergen Yalçın.
Sergen in katkısı kimseye eyvallahı olmaz o yönden etkisi olabilir papaz falan dinlemez s.treder
Derelili çotanak
|
|
24-02-2018, 10:49,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Takım bu haldeyken ve de elindeki oyuncu grubu belli iken isimli hoca zaten gelmez gelende çok para ister o da bize ters aynı yılmaz vural gibi, paraya geldi yalandan iki kelam etti böyle böyle zaman geçirip gidecekti ama 3 haftada erkenden yollandı çok akıllı bir iş oldu bence, hakan kutlu ismi geçti aman dedim valla bence yapılacak ilk hoca tercihi takımı tanıyan metin Diyadin sonrasında, Sene sonuna kadar Mehmet birinci iyi olacaktır.
Başkentten !
|
|
|