24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
23-02-2018, 22:38,
RE: 24. Hafta | Ümraniyespor - Giresunspor’umuz
(23-02-2018, 21:52)Semih Karahan Wrote:
(23-02-2018, 21:23)turkuaz_0628 Wrote: Bu Batuhan yerine erbaaspora verdiğimiz murat kara var 17-18 gol attı onu alsaydık 10 gol atsaydıda bizim olsaydı..

abi o da oynadı zamanında ama pek bi iş yoktu. işte böyle gidince bir yerlere haberleri geliyor.
Sakarya maçında gençlerle çıkmıştık. 4 5 tane genç vardı. Sukurucan Murat Kara vs vs. Içimizden geçmişti sakarya.
Reply
23-02-2018, 22:39,
(23-02-2018, 22:37)kerasus Wrote: al işte.. gelir gelmez hemen yine sataşmaya başlamış. la olm sen kimsin lan?  ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. ergene bak hele her sinirlendiğinde ana avrat düz gidiyor bide çoluk çocukmu muamma demiş utanmadan. herkesin yorumlarından kimin ne olduğu belli oluyor. boşuna şov yapma yok bilen biliyor falan. evet gayet iyi biliyor herkes seni.

evet şu yorumundan bile ne olduğun ergenin kim olduğu belli oluyor herhalde.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
23-02-2018, 22:41, (This post was last modified: 23-02-2018, 22:42 by sokakbaşımeyhane.)
Arkadaşlar küfür kavga bize yakışmaz..zaten topu topu 20-30 kişi var onda da kendimizle kavga ediyoruz..herkesin derdi GİRESUNSPOR..
Kimse kimseyi kirmasina gerek yok çoğumuz asgari ucret veya onun bir tık üstünde çalışan adamlarız bir kismi da öğrenci genç vs
Adamlar trilyonlar alıyor evinde viskisini çakıyor,bizde o i.neler için biribirimize çakiyoruz
Derelili çotanak
Reply
23-02-2018, 22:42,
kuduruyosun dimi bütün pisliklerini ortaya çıkarıyorum diye Smile ve bunlara kıvırmakla da naşedemeyince ergen gibi başlıyosun ana avrat düz gitmeye. kudurmaya devam et. çünkü sen burda bizim sevdamız üzerinden saçma sapan yorunlarına ddevam ettikçe ben senin pisliklerini ortaya çıkarmaya devam edicem.
Reply
23-02-2018, 22:45,
(23-02-2018, 22:42)kerasus Wrote: kuduruyosun dimi bütün pisliklerini ortaya çıkarıyorum diye Smile ve bunlara kıvırmakla da naşedemeyince ergen gibi başlıyosun ana avrat düz gitmeye. kudurmaya devam et. çünkü sen burda bizim sevdamız üzerinden saçma sapan yorunlarına ddevam ettikçe ben senin pisliklerini ortaya çıkarmaya devam edicem.

net belli 18 yaş altı ergen olduğun açık açık şu yorumlara cevap şekline bak bizim profilimizde herşey açık gizli birşey yok ama dediğim gibi benim yorumlarımla ilgili ne yorum yap ne cevap ve nede algı yap diğer arkadaşlarının yorumu boynumu borcudur.
Reply
23-02-2018, 22:49,
(23-02-2018, 22:45)heyulaanil28 Wrote:
(23-02-2018, 22:42)kerasus Wrote: kuduruyosun dimi bütün pisliklerini ortaya çıkarıyorum diye Smile ve bunlara kıvırmakla da naşedemeyince ergen gibi başlıyosun ana avrat düz gitmeye. kudurmaya devam et. çünkü sen burda bizim sevdamız üzerinden saçma sapan yorunlarına ddevam ettikçe ben senin pisliklerini ortaya çıkarmaya devam edicem.

net belli 18 yaş altı ergen olduğun açık açık şu yorumlara cevap şekline bak bizim profilimizde herşey açık gizli birşey yok ama dediğim gibi benim yorumlarımla ilgili ne yorum yap ne cevap ve nede algı yap diğer arkadaşlarının yorumu boynumu borcudur.

olm sen nasıl bi ruh hastasısın ya? kendin çalıp kendin oynuyorsun. dün beşiktaşlı diye kıçından uyduruyodun şimdi 35 yaşındaki birine hadi saygı duyma istemezde , ergen demek senin çapın değil. başlama yine mal mal konuşmaya hadi bas git.
Reply
23-02-2018, 22:52,
(23-02-2018, 22:49)kerasus Wrote:
(23-02-2018, 22:45)heyulaanil28 Wrote:

olm sen nasıl bi ruh hastasısın ya? kendin çalıp kendin oynuyorsun. dün beşiktaşlı diye kıçından uyduruyodun şimdi 35 yaşındaki birine hadi saygı duyma istemezde , ergen demek senin çapın değil. başlama yine mal mal konuşmaya hadi bas git.

herşey net belli.

neyse dediğim gibi benim yorumlarımla ilgili ne yorum yap ne cevap ve nede algı yap diğer arkadaşlarının yorumu boynumu borcudur.
Reply
23-02-2018, 23:04,
(23-02-2018, 22:20)heyulaanil28 Wrote: öncellikle hoca değişikliği camiamıza hayırlı olsun umarım Ümraniye maçı yeni şeylerin başlangıcı olur umudun olmadığı yerde hayat biter ben şahsım adıma herşeye rağmen ümitliyim maçtan ziyade dün adına kerasus adına değil sizlerden özür dilerim bu şahsın bu şahıs mıdır çocuk mudur muamma ama algılarından bıktım bazı küfürler ettim küfürler nedeniyle Sizlerden özür diliyorum ama hiç kimse hiçbir kimse benim Giresunspor'luluğu sorgulayamaz bu kulubün kurucuları arasında benim dedelerim var Güneşspor altında Giresunspor'luluk bana babamdan dedelerimden yadigar 8 yaşından tribünün içinden geliyorum imzamda olduğu gibi Hayatın Kıyısından Maraton Ortasında olduk iş hayatına kadar hiçbir deplasmanı pas geçmedim 2015 den beride şeref duyduğum kongre üyesiyim ve kalbimizde birileri gibi ÇİFT dikiş olmadı her zaman şehirciliği savunduk bugün bile tribünden gelenlerle köy köy okul okul gezip Giresunspor'luluk bilinci yayıyoruz beni bilenler biliyor gerçi forumda eskisi gibi tribünden gelenler kalmadı şahsen tanıyanlarda biliyor onun için hiçbir kimse benim Giresunspor'luluğu sorgulayamaz.

Ve o şahısa söylüyorum benimle uğraşma uğraşırsan kötü olur algılarınıda git kendine sakla onun için herkes kendi yoluna baksın benim hakkımda ne yorum ne yap ima yap algılarınıda kendine sakla.

Ben bu forumun en eskilerinden biriyim yaşım 32 burda ve tribünde çoğu kişi belki beni şahsen tanımaz.97 sezonunda 3.lig 2.grupta şampiyon olduğumuz seneden bu yana iç saha ve dış saha maçlarına giderim.Hic bir mahalle grubundanda olmadım ( yeni mahalle-kumyalı) her zaman genç çotanaklar pankartının arkasında oldum.Ama özellikle 1.lige çıktığımız kitapçı zamanından sonra tribunde ve forumda görüş ayrılıkları başladı ama ben böyle alenen küfür forumda görmedim umarım bir dahada göremeyiz.Heyulanılı sima olarak tanırım senelerdir tribünde ve gerçekten giresunspor sevgisiyle yaşayan biridir.Keza kerasus kardeşimiz yada abimizi  sadece yazılarından tanırım.Klavyesi biraz sivridir ama yazdığı her platformda giresunu ve giresunsporu savunan biridir ayrıca yorumlarını zevklede olurum.Biraz uzun yazdım ama forumda da zaten kaç kişi kaldıkki?Herkesin derdi giresunspor burda daha fazla birbirimizi kırmanın anlamı yok.
Genç Çotanaklar

Reply
23-02-2018, 23:22,
Bu forum sizin çiftliğiniz değil ne yazıyorsanız özelden yazın.
Maça gelirsek yılmaz vural varken fark yeriz diye düşünüyordum. Şimdi fark yemeden yeniliriz diye düşünüyorum. Bu sezonu atlatalımda kurtulalım artık.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
23-02-2018, 23:30,
Beyler size iyi bir haberim var hocamız büyük ihtimalle birinci olmak üzere.
Genç Çotanaklar

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)