Elazığspor-Giresunsporumuz
21-02-2018, 21:18,
RE: Elazığspor-Giresunsporumuz
(21-02-2018, 21:13)maicon_28 Wrote: gerçekleşme ihtimali %1 falan ama bütün imkanlar zorlanıp Metin Diyadin geri getirilsin, kalan maçlarımız İstanbul'da oynansın.

Ümit Özat Gençlerbirliğinde ilk haftalarda istifa etti sonradan geri geldi, takım çıkış yakaladı. Bizde çıkış yakalarız, gerçekleşme ihtimali düşük değil...

özet: gelme ihtimal düşük, gelirse çıkış yaklama ihtimalimiz düşük değil :d

Aga Ümit Özat'ın Gençlerbirliği ile gönül bağı var. Metin Diyadin bize "kendi yöresi" diye geldi, adama Trabzonlu diye edilmedik küfür kalmadı. Şu an geri gelse burdan Giresun'a halay çeke çeke gider karşılarım hocayı. Ama şahsen ben de olsam ben de gelmezdim. Üstelik hoca aşırı gururlu bir insan. İnanılmaz bir teklif yapılması lazım ki gelsin.
21-02-2018, 21:23,
(21-02-2018, 21:18)bulancak28 Wrote:
(21-02-2018, 21:13)maicon_28 Wrote: gerçekleşme ihtimali %1 falan ama bütün imkanlar zorlanıp Metin Diyadin geri getirilsin, kalan maçlarımız İstanbul'da oynansın.

Ümit Özat Gençlerbirliğinde ilk haftalarda istifa etti sonradan geri geldi, takım çıkış yakaladı. Bizde çıkış yakalarız, gerçekleşme ihtimali düşük değil...

özet: gelme ihtimal düşük, gelirse çıkış yaklama ihtimalimiz düşük değil :d

Aga Ümit Özat'ın Gençlerbirliği ile gönül bağı var. Metin Diyadin bize "kendi yöresi" diye geldi, adama Trabzonlu diye edilmedik küfür kalmadı. Şu an geri gelse burdan Giresun'a halay çeke çeke gider karşılarım hocayı. Ama şahsen ben de olsam ben de gelmezdim. Üstelik hoca aşırı gururlu bir insan. İnanılmaz bir teklif yapılması lazım ki gelsin.

O yüzden diyorum ya maçlarımızı İstanbul'da oynayalım diye.
Futboldan anlamayan, ilk yenilgide hocayı istifaya çağıran şımarık taraftara yedirmemek için maçlar İstanbul'da oynansın

3 haftadır berbat oyunu geçtim, yenilmeyi geçtim, galibiyete veya 1 puan yaklaşamıyoruz bile..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
21-02-2018, 21:23,
Diyecek söz kalmadı. Yılmaz Vuralı bam bam oynatır diye bilirdik adam bizi sabote etmek için ne kadar çöp defanssif adam ve sistem varsa denedi.

Resmen kendi eliyle yönetim takımı düşme potasına attı.
21-02-2018, 21:32, (This post was last modified: 21-02-2018, 21:33 by bulancak28.)
Beyler abartmıyorum, bu takım bu gidişle gaziantepsporu, manisayı, adana demiri falan da yenemez. Gaziantep zaten düştü, bir iddiaları yok. Tecrübe adına 11 kişi defansa bi yatarlar, biz de bu kazmalarla gol mol atamayız. Hatta kontradan bir tane de yapıştırabilirler.
Geçen sene adana demir vardı ligin ortalarında takılan. Üst üste yenilmeye başladılar, hatırlayan vardır. Son maç küme düşüyordu az daha, oynadıkları takım da mersin idmanyurdu, 5 hafta önceden düşmüş. Aynı akıbeti yaşayabiliriz.
Bence bir an önce Yılmaz Vural gönderilmeli. Artık bu işin parası falan kalmadı. Ki gönderse dahi takım iflas etmez, korkmasın. Ümraniye maçına şöyle takımı haddini bilerek oynatacak bir hoca ile çıkalım. Onlar da kötü gidiyor, kazanmak için saldıracaklardır. Hasbelkader bir tane sıkıştırıp belki puan falan alırız.
21-02-2018, 21:33,
Metin Diyadin gelmesin geri, hak etmiyoruz.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
21-02-2018, 21:36,
yılmaz vuraldan ben zaten hiçbir beklentim yoktu. o geldiğinde zaten play off bitmişti bizim için. ha tabi bukadar facia beklemiyordum yinede.

yılmaz vural çok yüksekten uçtuğu için haliyle parası olan takımlara gitti. yani hep kalburüstü denecek kadrolarla çalıştı. ki ona rağmen elde avuçta bi başarısı yok. sadece bi kere zayıf kadroyla çalıştı, sakarya paraşütsüz düşerken bunu getirdiler kurtarıcı olarak. sene sonuna kadar puan yüzü bile göremeden averaj takımı oldu. ha sakarya o sene zaten düşeceği kesindi ama şaban yıldırımın oynattığı futbolun ve aldığı sonuçların yakınından bile geçemedi kurtarıcı diye aldıkları yılmaz vural.

ama işte adam kendini pazarlamasını çok iyi biliyor. herkes sanıyorki yılmaz hoca döve döbve oynatır, oyuncu ruhsuz dolaşamaz sahada. öyle bi dünya yok beyler. ruhunu ortaya koyması için disiplinli bi hoca olacak. kaybettiği maçtan sonra "bize tecavüz ettiler ya hahaha" diyen gevşek bi adamdan disiplin beklemek saçma olur.
21-02-2018, 21:41,
abi siz hala maçları kanser olmadan nasıl izliyorsunuz ya
21-02-2018, 21:41,
Takım bitik.Takım denilecek bir oluşum kalmamış.Bu takım küme düşer.Cidden düşer.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
21-02-2018, 21:51,
Mehmet birinci ....
Başka açıklaması kalmadı ...
Batuhan 90 dakika tahammül etmek ihanettir
HA BU ARADA  TEK TAKdir ettiğim adam Hakan Barış tır ..oynadigi oyundan değil hırsından kavga çıkarmasından en azindan kazanmak için yirtindi kavga etti
Derelili çotanak
21-02-2018, 21:57,
beyler yapmayın daha önümüzde 11 maç 33 puan var. hele bu haftadan sonra daha çok inandım buna. 1967 de forumda ben bu takım bu sene kurulur dediğimde hepiniz gülüyordunuz, ama bakın o sene kuruldu giresunspor. bu senede bu takım en az 3 hafta önceden şampiyonluğu garantiler diyorum, bunu yazın bi kenara. çıkamazsak ben burdayım.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 12 Guest(s)