22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
17-02-2018, 23:03,
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
(17-02-2018, 22:57)Slck28 Wrote: Superligyolu haber yapmış taraftar klube gidip futbolcuları protesto etmiş. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" azcık beyni olsa taraftarın yada gö.tü mü demeliyim gider bozbag istifa diye bağırır. Lobicilerin ve cikar gruplarinin tabiki hedefi futbolcular olacak ama algı yönetimi ile bu işin içinden çıkılmaz.

Twitterda tesislerde kimsenin olmadigindan bahsediliyor.
Reply
17-02-2018, 23:23,
(17-02-2018, 23:03)Okan Wrote:
(17-02-2018, 22:57)Slck28 Wrote: Superligyolu haber yapmış taraftar klube gidip futbolcuları protesto etmiş. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" azcık beyni olsa taraftarın yada gö.tü mü demeliyim gider bozbag istifa diye bağırır. Lobicilerin ve cikar gruplarinin tabiki hedefi futbolcular olacak ama algı yönetimi ile bu işin içinden çıkılmaz.

Twitterda tesislerde kimsenin olmadigindan bahsediliyor.

Valla bu maçtan sonra bende olsam durmazdım tesislerde. Akıllıca bir hamle Smile
Reply
18-02-2018, 00:04,
Takım en sonunda dayanamadı ve çuvalladı, Denizliyi yenememek ne demek ya neyse fazla sinirlenmek ve vücuda stres yüklemeye gerek yok gruplaşma olduğu aşikardı bilindik bir şey teee zamanında caner metin diyadine bi yürüdüydü sonrasında başkan araya girdi filan tribünler metin hocaya giydirince o da sahiplendi vs. vs. play off gelmesi için bu arkadaşlara bi 50 şer bin ceza keselim hem hocanın parası çıksın hemde bi otorite tazeleyelim, Metin Diyadin varken yazmıştım hocaya kurulup kurulup şerefsizlik yapan topçu var yediler hocayı, iyi niyetinden hala şüphe duymadığım ama hafta içi gitmiyorum ulan takımı şampiyon yapana kadar diyen sevgili bozbağ başkanım ise gitmiyorsanız lütfen en az 5 topçu ile yolları ayırıp gelecek senenin alt yapısını düşünüp ismi olan değil taraftarı törpüleyecek değil genç başarıya aç yurt içi yurt dışı futbolcular bularak daha sağlam bir yöneticilikle önümüze bakalım hhee yok u tarz bir yönetim ile devam edecekseniz biz Takıma aşığız sizlere değil der devam ederiz.
Başkentten !
Reply
18-02-2018, 00:49,
başkanda kriz yönetimi sıfır zaten. gerçi neyi doğru yapıyorki? sezon başından beri çok barizdi bazı topçuların metin hocayı yemeye çalıştığı. keza bir grup taraftar zaten kuduruyordu metin hocanın varlığından. ya arkasında dur hocanın yada zamanında yollayıp kiminle çalışacaksan baştan yolunu çiz. ikisinide yapmadı. tabiri caizse çekirdek çitleyerek uzaktan izledi takım içi huzursuzlukları. bide devre arası forvet transferi gecikince ve sonunda piyasada golcü kalmayınca hepten saçmaladı. önce son gün menejerlerin kucağına düşüp önceden kıyamadığı miktarların fazlasını gözden çıkardı. oda olmayınca bi süre zaman kazanırım diye hocayı yedi. sonra daha iyisini getiremiyceni kendiside bildiği için taraftarın gazını almak için sırf medyatik olması ve "ahanda yılmaz vuralı bile getürdüm dana napim ben" diyebilmek için 3 aylığına 1 milyonu gözden çıkardı. iş bilmezliğin bukadarınada pes.
Reply
18-02-2018, 01:03, (This post was last modified: 18-02-2018, 01:04 by Slck28.)
(18-02-2018, 00:49)kerasus Wrote: başkanda kriz yönetimi sıfır zaten. gerçi neyi doğru yapıyorki? sezon başından beri çok barizdi bazı topçuların metin hocayı yemeye çalıştığı. keza bir grup taraftar zaten kuduruyordu metin hocanın varlığından. ya arkasında dur hocanın yada zamanında yollayıp kiminle çalışacaksan baştan yolunu çiz. ikisinide yapmadı. tabiri caizse çekirdek çitleyerek uzaktan izledi takım içi huzursuzlukları. bide devre arası forvet transferi gecikince ve sonunda piyasada golcü kalmayınca hepten saçmaladı. önce son gün menejerlerin kucağına düşüp önceden kıyamadığı miktarların fazlasını gözden çıkardı. oda olmayınca bi süre zaman kazanırım diye hocayı yedi. sonra daha iyisini getiremiyceni kendiside bildiği için taraftarın gazını almak için sırf medyatik olması ve "ahanda yılmaz vuralı bile getürdüm dana napim ben" diyebilmek için 3 aylığına 1 milyonu gözden çıkardı. iş bilmezliğin bukadarınada pes.
Arkadaşımız olayı gayet güzel özetlemiş. ilk hedef metin hoca idi gitti ikinci hedef futbolcular olacak kadro dışı kalacaklar oda olmayinca yılmaz hocaya mi gelcek acaba sıra yoksa ben bu işi şimdiye kadar yaptım bir şekilde ama artık olmuyor deyip bozbag mi istifa edecek bekleyip göreceğiz.
Reply
18-02-2018, 01:13,
Olan oldu.Takım bizim takımımız.Kim huzursuzluk çıkarıyorsa kovulsun.Yoksa 13de 13’ü tersten yapacağız.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
18-02-2018, 01:40, (This post was last modified: 18-02-2018, 01:42 by maicon_28.)
-----------Ahmet-----------

Mert-Aykut-Abdül-Hüsam

-------Panos----Hakan-----

Ahmad----------------Jones

-------Sinan----Almeida-----

kalan maçlarda bu veya buna yakın kadroyla çıkalım.
Elbette yetenek olarak içime sinen kadro değil, evet belki maksimum puanı toplayabileceğimiz kadro değil ama hep aynı kişilerin kazık atmasından sıkıldık.

Sağ beke çıt kırıldım mert'i yazdım ,
Sinan nolursa olsun en kötü maçında bile çabalıyor, pes etmiyor,
Ahmad'ın olmayacağı belli ama korkiş'in ilk 4 hafta hariç yok ondan ne kadar eksik olabilir (hatta bursadan gelen koffi bile olabilir sağa),
ekstra içime sinmeyen abdülkerim onun yerine de adam yok napayım dodo'yu mu yazsam bilemedim Big Grin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-02-2018, 02:59,
Giresunspor takımı açık ve net bir şekilde sabote edilmiştir arkadaşlar. Sorumluları kimse Allah bin belasını versin.

İlk bir kaç hafta sahaya yok etmek için çıkan takım, şu anda bu durumdaysa eğer bunun başka bir izahatı yoktur. Aykut,Sinan,Dimitriadis,Hüsamettin ve Anıl'ı hariç tutarım, başımın üstünde yerleri var. Ama geri kalan oyuncuları mümkün olsa yarın kovardım takımdan. Böyle bir adilik olamaz. Resmen oynamıyorlar. Korkishko'yu, Dialiba'yı bilmiyor muyuz biz? Çağlar efendi o küfrü etme hakkını nasıl kendinde buluyor? Para derdinin olmadığını biliyoruz. Ee, o zaman?

İsterseniz Ronaldoyu Messiyi getirin, eğer bir takımda ruh yoksa, takım olma diye bir şey yoksa o takımdan bir b.k olmaz arkadaşlar. Bunu böyle bilin.

------------------Eser--------------------
Berkan--Özgür------Onur----Hüsam

Bu adamlara geçen yıl hepimiz küfretmedik mi? Senden futbolcu olmaz demedik mi? Özellikle hüsam ve esere, nolur s.ktir git bu takımdan demedik mi? Bu forumda bağırdınız da bağırdınız kötü futbolcular, yetersiz futbolcular diye.
Ulan biz bu adamlarla geçen yıl Giresun'da puan kaybetmezdik be. 34 gol yemişiz 34 gol. İç saha da yediğimiz gol sayısı hepi topu 11. Süper lig şampiyonu Beşiktaş bile 30 yemiş o sezon, 14'ü iç sahada. Ha bu adamlar çok mu yetenekliydi? Hayır, ama canla başla yüreğiyle ruhuyla oynayan adamlardı. İnanın, sırf şu takımda Berkan ve Özgür olsa o kadar şeyler değişirdi ki... Boşuna dememişler herkes öldürür sevdiğini diye.
Alın size şampiyon sağ bek Caner Arıcı ve şampiyon sol bek Canberk Dilaver. Vaziyetler ortada. Bu takıma yıldız almayın "Lüften argo kelimeler kullanmayınız", bu takıma yüreğiyle oynayacak adam alın, genç oyuncu alın, alt yapıdan arkadaşları oynatın. Hata yapsınlar ama çabalasınlar, ruh koysunlar yürek koysunlar, sesimi çıkarırsam namerdim. Ümraniye şu an liderse kadro değerinden dolayı değil beyler.

Taraftar da takım gibi ölmüş bitmiş. Bugün maçı izlerken uyuyacaktım bir ara. Bu adamlar tepki gösterseler ne olur, göstermeseler ne olur. Futbolculara tepki göstermeleri doğru ama, cidden hak edecek oyuncular vardı.

Buradan Bozbağ'a sesleniyorum; şu egonuzu bir kenara bırakın. Evet doğru, takımı çok iyi bir noktaya getirdiniz. Ama transfer konusunda şunu kabul edin, başarısızsınız. Herkes her konuda iyi olacak diye bir şey yok. Geçen yıl şansına Yücel Hoca tuttu takımı götürdü, ondan önce Sözeri. Yönetim de bunlara karışmayarak, takımı karıştıranlar yerine takımın iki emektarını yollayarak, forvet transferini son dakikada menajer itelemesiyle çözeceğini düşündü ama papaz pilav yemedi bu sefer. Takke düştü kel göründü. Son kozunu Yılmaz Vural'ı getirerek denedi ama yemedi. Takım çoktan sabote edilmişti çünkü. Bu vizyonla süper lige çıksak düşeriz zaten. Pek bir şey değişmez.

Neyse, bu seneden bi b.k olmayacağı aşikar. Şansımıza bu sene iki takım küme düştü. Bizim takımda düşmez heralde. Şimdiden senenin planlamalarını yapsınlar. Lütfen bu işten anlayan birileri gelsin bu takıma. Ve Bozbağ, LÜTFEN (Yılmaz Hoca'nın gideceğini varsayıyorum sene sonu) ŞU "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" TRANSFER SEZONUNDA ÖNCE HOCAYI GETİR, SONRA OYUNCULARI AL.
Reply
18-02-2018, 03:20,
O degilde Ozgurcan Ozcan bile kalsa takimda kesin birkac puan fazla toplardik.
Reply
18-02-2018, 03:45,
Dertlendim gece gece. Uyuyamadım kahrımdan. Şuraya 1-2 kelam edeyim, 4-5 yıl önceki birkaç güzel günden bahsedeyim, bir miktar rahatlarım belki.

Şampiyon olduğumuz sene. Lise son sınıftayım. Sınav senesi. Herkes harıl harıl ders çalışıyor, sosyal hayatlar sıfırlanmış, tam bir maraton. Birkaç benim gibi tribün delisi, Giresunspor aşığı arkadaşla gidiyoruz tribüne, olabildiğince bağırıyoruz. Hatırlarsınız o senenin ilk dönemlerini. İlk haftaların ne kadar sıkıntılı geçtiğini, nasıl her maç 1000 kişiye oynadığımızı. He bize farketmiyordu tabi, "ArmanınPeşinde" kovalayıp gidiyorduk. Sonra Mehmet Birinci geldi, takım ayağa kalktı vs...

O günlerden 2 anı anlatmak isterim. Birincisi Berkan'la ilgili, diğeri ise bana göre şampiyonluğu getiren Anadolu Selçuklu maçında Özgür'ün son dakikalardaki istemsiz kafa golü.

Takımın yavaş yavaş havaya girdiği dönemde, hangi maçtı hatırlamıyorum, Berkan'la ilgili tam gözümün önünde bir pozisyon olmuştu. Top sol kanatta ilerlerken birden atağın yönünü değiştirdik, top Berkan'a doğru süzülmeye başladı. Ama biraz arkasında kaldı, Berkan da ani fren yapınca ayağı kaydı, yere düştü. Malumunuzdur bizim zemin. Tam topu kaybettik diyecektim ki, yıllardır futbol izlememe rağmen hala göremediğim bir hareket yaptı Berkan. Sırtüstü durumdayken sakatlanma pahasına ters taklaya yattı. Boynundan destek alarak amuda kalktı, baldırıyla da topu durdurdu. Umarım canlanabilmiştir gözünüzde, belki hatırlayan da olur. Pozisyon tehlikeli bir pozisyon değildi, kaybetsek kontra atak da yemeyecektik. Sadece top el değiştirecekti yani. Gel gör ki, belki de boynunu kırma pahasına, çok ağır bir sakatlık geçirme pahasına o topa atladı Berkan. Ve o an da, benim gönlümde süresiz kontrata sahip oldu. Kim ne derse desin, kaç yaşına gelirse gelsin, belki antrenör, belki futbolcu olarak her zaman kayıtsız şartsız Giresunspor armasını taşımasını isteyeceğim bir adam oldu. Çok çok çok üzüldüm gittiğini duyunca. Umarım döner.

Gelelim diğer anıya. Anadolu Selçuklu maçı. Sanırım bitime 3 hafta kalaydı maç. Sonrasında deplasmana Hatay'a gidiyorduk. Herkes mutlak galibiyet beklerken çok sıkıntılı geçmişti maç. İkinci yarı geri düşmüştük, bir türlü de gol bulamıyorduk. Sonrasında da hatırlarsınız 80 küsürlü dakikalarda seken topta istemsiz bir kafa vuruşu ve maç 1-1. Puan farkını korumuştuk az da olsa. İşte o gün yine tribündeydik, son 14-15 haftadaki grup, yine oradaydık. Ben biraz iri yarı biriyim. O dönemler de bir 95-100 kilo vardırım heralde. Her gol sonrası, bizim gruptan olsun, başkaları olsun sürekli üstüme atlarlardı. Totem gibi bir şey olmuştu yani. Ben de durumun farkında olduğumdan, sürekli sıkı sıkı tutunur, bir yolunu bulur yıkılmazdım. Anadolu Selçuklu maçında gelen golden sonra ilk defa yıkıldım. Öylesine hararetli bir sevinç yumağı oldu ki, dayanamadım. Hiç umrumda da olmadı tabi.

Şimdi dönüp o günlere bakıyoruz. Kulüp olarak kasada para yoktu, transfer yasağı vardı, batmanın eşiğindeydik, iğrenç bir sezon başlangıcı olmuştu. Ama karakterli futbolcular, karakterli teknik yönetim vardı. Paralarını aldılar, alamadılar ama arma için oynadılar, taraftar için oynadılar. Hepsi dönsün gelsin, başımın üstünde yerleri var. Hele bir de bu çapsızları gördükten sonra, apayrı bir yerleri var.

Varsa hepsini okuyan, kusura bakmasın başını ağrıttım. Bir nebze rahatlayayım istedim. Çok seviyorum, çok üzülüyorum. Başkanmış, oyuncuymuş, teknik direktörmüş, hepsi boş. Taraftara oluyor olan. Artık geri kalan haftalarda takip etmeyeyim diyorum, ama biliyorum yapamam. Haftaya oynanacak maç için yarından başlarım hayaller kurmaya. Her gün kafamda oynarım 2-3 defa aynı maçı. Yapılacak bir şey yok. Bu da bizim tasamız.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)