22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
17-02-2018, 18:15, (This post was last modified: 17-02-2018, 18:16 by sokakbaşımeyhane.)
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
4 5 kişi kadro dışı kalmalı 
Şok etkisi olmalı 
Yürüyen ibneler en başta siktiredilmeli
6 kişiyi gönderen yönetim takım ik3 teyken istifacilar takımı yedi
Derelili çotanak
Reply
17-02-2018, 18:15, (This post was last modified: 17-02-2018, 18:16 by mvsr.)
Yılmaz hoca çok büyük hayal kırıklığı yarattı bende.Basın toplantısında sayıyordu.Yok şu hoca şu görevde, yok şu hoca bu görevde bilmem ne.O kadar bilmiş insan çıkıpta patates Reis’i ilk 11 oynatıyorsa ben o insanlara futbol adına asla güvenmem.İki haftadır takımın başındalar ve bu futbolcunun bu halini göremiyorlarsa hiçbir şey bilmiyorum ben.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-02-2018, 18:19,
Başkan bu sefer kime saldiracak acaba merak ediyorum. Şampiyonluk falan istemiyorum. Kume dusurmesinler bizi yeter.
Reply
17-02-2018, 18:22,
En azından bir amacımız oldu artık ligde kalmak orta sıralarda olsak sarmazdi lig şimdi amaç ligde kalmak bu doğrultuda 1 puan  bile altın değerinde sahadanda 5 6 maç yenildin daha neyin şampiyonluğu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" burası 1.lig savaşmayana gol atamayana puan yok.
Reply
17-02-2018, 18:28,
(17-02-2018, 18:19)halil28 Wrote: Başkan bu sefer kime saldiracak acaba merak ediyorum. Şampiyonluk falan istemiyorum. Kume dusurmesinler bizi yeter.
Reply
17-02-2018, 18:33,
(17-02-2018, 18:22)Slck28 Wrote: En azından bir amacımız oldu artık ligde kalmak orta sıralarda olsak sarmazdi lig şimdi amaç ligde kalmak bu doğrultuda 1 puan  bile altın değerinde sahadanda 5 6 maç yenildin daha neyin şampiyonluğu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" burası 1.lig savaşmayana gol atamayana puan yok.

Gazıantep spor bizden daha hırslı ve agresif  yazık...
Ahmet şahin  39 luk dede her geleni alıyor abdülkerim  saatli bomba her mc patlıyor caglarda bugün isliklandi oynamaz bu saatten sonra bir aykut var  dodo el freni korkhisko bir var bir yok dialiba malatyada ingiliz  ati gibiydi bizde çingen eşeği batuhani saymiyorum recep ölmüş aglayani yok 
Berkan özgür  e yazık oldu en azindan hırsları vardı
Derelili çotanak
Reply
17-02-2018, 18:40,
Bu şehrin suyunu içen deliriyor.Messi gelsin bir ay sonra olur tramessi.Küme düşmeme mücadelesi verirken bile bu kadar kötü durumda olduğumuzu hatırlamıyorum.
Yazık hemde çok yazık.
Krala çıplak diyemedikten sonra düzelemeyiz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-02-2018, 19:01,
(17-02-2018, 18:33)sokakbaşımeyhane Wrote:
(17-02-2018, 18:22)Slck28 Wrote: En azından bir amacımız oldu artık ligde kalmak orta sıralarda olsak sarmazdi lig şimdi amaç ligde kalmak bu doğrultuda 1 puan  bile altın değerinde sahadanda 5 6 maç yenildin daha neyin şampiyonluğu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" burası 1.lig savaşmayana gol atamayana puan yok.

Gazıantep spor bizden daha hırslı ve agresif  yazık...
Ahmet şahin  39 luk dede her geleni alıyor abdülkerim  saatli bomba her mc patlıyor caglarda bugün isliklandi oynamaz bu saatten sonra bir aykut var  dodo el freni korkhisko bir var bir yok dialiba malatyada ingiliz  ati gibiydi bizde çingen eşeği batuhani saymiyorum recep ölmüş aglayani yok 
Berkan özgür  e yazık oldu en azindan hırsları vardı
Vallahi takımı artık emekli olması gerekenlere emanet ettiler bunun ceremesini çekiyoruz. Artık takımdan beklentimiz düşmesinler bir şekilde kalsınlar ama herkse yenilerekte kalınmaz bakalım hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elden. Artık suç onda mi şun da mı demenin de bir anlamı kalmadı.
Reply
17-02-2018, 19:55,
Yanarım da Yılmaz hocaya verilen paralara yanarım. Takımdan bi s2m olmayacağı, hocalık bir durumun olmadığı o kadar belliydi ki mehmet birinci olsa en azından para şehirde kalırdı hem de yarı fiyatına gelirdi. Bundan daha kötü oynatacağını düşünmüyorum açıkçası. Neyse öncelikle en az 9 puan alalım da aşağıyla bağlantıyı koparalım bir an önce. Şampiyonluk derken Karşıyaka’nın durumuna düşmeyelim.
Reply
17-02-2018, 19:59,
(17-02-2018, 19:55)kral1234 Wrote: Yanarım da Yılmaz hocaya verilen paralara yanarım. Takımdan bi s2m olmayacağı, hocalık bir durumun olmadığı o kadar belliydi ki mehmet birinci olsa en azından para şehirde kalırdı hem de yarı fiyatına gelirdi. Bundan daha kötü oynatacağını düşünmüyorum açıkçası. Neyse öncelikle en az 9 puan alalım da aşağıyla bağlantıyı koparalım bir an önce. Şampiyonluk derken Karşıyaka’nın durumuna düşmeyelim.

Yarı fiyatına değil aylık aldığı paraya gelirdi
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)