22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
17-02-2018, 17:22,
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
Bence futbolculara forma cikarttiracaklarina giresunsporu tutsunlar, bozbagsporu degil. Bu gidis iyi degil. Kume dusmeme adina en ciddi rakibimize yeniliyoruz su an.
Reply
17-02-2018, 17:32, (This post was last modified: 17-02-2018, 17:35 by maicon_28.)
Hoca saçmaladı bizim 4 tane pozisyonumuz varmış
Rakibin 2, onlarda bizim kaptırdığımız toplar sonucu oluşan pozisyonlarmış

hoca eksikleri görüyoruz, bu yüzden oyuncuları da değiştiriyoruz sürekli ama olmuyor dedi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-02-2018, 17:33,
Beyler şu saatten sonra takim düşmemeye oynamaktadır heralde buna itarızı olan bir kişi var dün akşam ben bu takımdan birşey olmaz dediğimde şampiyon olacak diyen arkadaş. Başkanin nasıl karambole hiç araştırmadan takım kurduğu bu sene anlaşıldı heralde. Forvetsiz kalecisiz sol beksiz on numarasız takım kuruldu oyuncuların gram suçu yok tek suçlu başkan ve yardımcılarıdır buna itirazı olan çıkar gruplarındaki arkdaslardır.
Reply
17-02-2018, 17:39,
Şampiyon olacağız diyenler burda mı Big Grin
Reply
17-02-2018, 17:40,
(17-02-2018, 14:48)genoa28 Wrote:
(17-02-2018, 14:34)sokakbaşımeyhane Wrote: Ahmet
Caner aykut saatli bomba çağlar
 Korkishko dodo panos sinan
Reis
Jones

bu kadro kümede kalsın başarıdır
Reply
17-02-2018, 17:43,
bu saatten sonra kadro değişmeli. alt yapıdan oyunculara ve genç oyunculara daha çok şans verilmedi. ortada bir Altınordu gerçeği var. Alt yapıdan gelen çocukları gelecek seneye yatırım olarak kullanılmalı. baştan beri söyledim. diyadin yapacak birşeyi yoktu. herşey yönetimde. borç olmasın borç olmasın. nereye kadar böyle devam eder. üst taraftaki takımların kadroları neredeyse süper ligde oynayacak kadroları war. bizde kim transfer edilmiyorsa onları topluyoruz.
Dereli'li
Reply
17-02-2018, 17:45,
(17-02-2018, 16:30)maicon_28 Wrote: Eskişehir maçını bir kenara bırakıyorum.
Değerlendirmemi sadece bu maça göre yapıyorum, kısaca Metin Diyadin Dönemi vs Yılmaz Vural Dönemi yapayım elimden geldiğince.
Maç sonu düzeltme veya eklemeleri yaparım..

Artıları:
-Diyadin dönemine göre daha hırslıyız.
-Diyadin dönemine göre daha fazla koşuyoruz.
-İlk 5-8 dk arası çok güzel başladık, böyle gidersek yakarız dedim ama olmadı maalesef

Eksileri:
-Daha fazla koşuyoruz ama daha fazla koşmanın da adabı var. Mahalle maçı gibi top kimdeyse hurraaa diye 3 kişi basmaya gerek yok. Bunu belli zamanlar, yeri geldiğinde "şok pres" olarak uygulamalıyız.
-Bana ayrıca daha acemice gibi geldi takım.

ilk yarı gözlemlediklerim bunlardı ama 2.yarı böyle bir şey yoktu. 1-0 yenikken ölümüne saldırmak ve koşmak gerekirken mıymıy futbol oynadık. Yani + kısımdaki hırs ve koşmayı sil. Belki de enerjimizi ilk yarıda harcayacağız çıkarımını yapabiliriz. İlerleyen haftalarda görürüz.

Eksiler kısmına, oyunu rakip sahaya yıkma olayını büyük harflerle eklemek lazım. Yoktu böyle bir şey bugün
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-02-2018, 17:46,
Quote:Devede kesseler olmaaaaz..maçtan önce kavga otelde kulis aferin çocuklar..

facebookda Giresun'da yaşayan biri böyle yazmış, takım içi sizlerinde değindiği gibi karışık demek ki
Reply
17-02-2018, 17:52,
Bu arada Muhammed reisi fındık zamanı culavci yapsınlar anca çıkararırlar parasını Smile adamlar bile bile sakat adamı aldılar suç kimde Muhammed reisdemi yönetimde mi?
Reply
17-02-2018, 18:04,
İnsanın bir şey yazası da gelmiyor artık. Bundan sonra oturup taraftarı dinlemek için açarım maçları herhalde.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)