15-02-2018, 07:50,
|
|
RE: 22. Hafta| Giresunspor - Denizlispor
(14-02-2018, 22:46)mvsr Wrote: @yirmisekiz
4. sayfada ki videoları izle.Almeida ve Abed’i yetersiz gördüğünü söylüyor.Antrenman açıklarının olduğunu ve bunu kapatmak için çalışacaklarını belirtiyor hoca.
Üşendim tekrar izlemeye sinirlerim bozuluyor çünkü.Dakikasını yazacakdım yoksa.
Yetersiz demiyor uyum sürecinden bahsediyor
Derelili çotanak
|
|
15-02-2018, 22:55,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Hakem de Özgüç Türkalp. Başka bir belalı
|
|
15-02-2018, 23:36,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Benim anlamadığım kimse Bozbağa kötü niyetli demiyorki, takımı sahiplenişi hizaya sokuşunda problem yokki biz istiyoruzki artık bir tık daha öteye gidelim oyuncu seçiminde biraz daha dikkatli olalım ihtiyaç olan bölgelere transfer yapalım, amatörlük kalmaması lazım yöneticilik kısmında bu takımda kaç yıldır başkan, metin Diyadin kötü olduğundanmı gitti hayır eksik bölgelere transferler yapılsaydı o da kendisini göstermeye devam edecekti, neyse olan oldu bugün ulusal sitelerde yılmaz vural kasırgası devam ediyor, 13 te 13 yapar bu takım minvalinde geçen bende yazdım buna benzer bir şey ama takımda çöküş var 13 olmasada ilk 6 maç alınabilir bencede 7-8 maç play offa getirir.
Başkentten !
|
|
16-02-2018, 00:02,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Bu takım 13 te 13 yapar şampiyonda olur olacakta yeterki şu 3 haftayı atlatalım Yılmaz hocayı ve İlyas hoca Jasmin otelde konuşma fırsatı buldum o da bu 3 haftaya parmak astı bu 3 haftayı en azından 7 puan çıkarırsak önlerinin açık olduğunu düşünüyor hoca moralli zor maç deplasman bakmıyor inancım daha da arttı.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
16-02-2018, 01:09,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Eskişehir başlığında çok hakaret ettim çok saydım sovdum ama şu an düşünüyorum, üzerimizdeki ölü toprağını kaldırmak için birşeyler yapmak lazım. Mesela ctesi günü takım maça konvoy eşliğinde goturulse fena olma.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
16-02-2018, 13:20,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(16-02-2018, 01:09)chotanax Wrote: Eskişehir başlığında çok hakaret ettim çok saydım sovdum ama şu an düşünüyorum, üzerimizdeki ölü toprağını kaldırmak için birşeyler yapmak lazım. Mesela ctesi günü takım maça konvoy eşliğinde goturulse fena olma.
abi bence sorun futbolcularda. metin varken de öyleydi. adamlarda isteksizlik baş gösteriyor. bence bunda kupanın etkiside var. yani bu sene sen bu kadar göz önündeyken neden bu isteksizlik anlamıyorum. 2 maç üst üste son dakika gol ye. son git deplasmanda 3 ye . olacak şey değil bu . son 4 maçta 2 gol atmışız zaten. bu kadar atak yaparken gol bulamayan bi biz varızdır. oraya buraya çarpar girer elbet düşüncesindeyim fakat olmayınca olmuyor. onur salmış kendini. caner sene başı çok kötüydü o az da olsa toparladı (kaptanlık etkisi olabilir) aykut fix devam. çağların yaşı var zaten adamda şaşırdı bi sol bek bi stoper . dodo resmen istanbul takımlarında oynayan yabancı gibi. bi kış aylarında sivas deplasmanına gitmem dediği kaldı onuda yapsa tam olucak. dimitriadisde birşeyler yapmaya çalışıyor ama kendinde değil. e takımın 1 ve 2. bölgesi böyle iken son bölge napsın. orası zaten bitik. golleri biz son vuruş ile yapmıyoruz ki . yan top kafa . uzaktan bir kaç tane. kanattan organize gelip dışa çıkma gibi . bence takımın psikiyatrisi devreye girmeli. özel görüşmeli. o kadar antrenör aldık onlar bire bir ilgilenmeli. saha dışında aktiviteler organize edilmeli. çıkart adamı kümbete nefes alsın gelsin ( şampiyon olduğumuz sene takımca çıkıldı diye hatırlıyorum) . tamam giresunda sosyal aktivite az . ama futbolcuların sosyalleşmesi lazım. yaşını almış ve evli olanlar zaten idmandan idmana görüyordur genç oyuncuları. bir kaç sene öncesine kadar başkanın eşi aynı zamanda hocam olurdu kendisi futbolcu eşleriyle resmen gün yapıyordu. kahvaltı vs gibi. bu çok iyi aslında . bunlara başlanılması lazım. takım arasında arkadaşlık duygusu yok bence . kalmamış. eskiler eh arada sohbet yeniler ise uyum sürecini atlatamadan hoop böyle çukura düşüyor. sonra başarı gelmez tabi ..
|
|
16-02-2018, 14:40,
|
|
Bilet satislari beklenenin altında
Denizli maçı çok zor bence eskisehirden daha iyi takım kümede dusmezler
Derelili çotanak
|
|
16-02-2018, 17:39,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Maraton ve kapalı dolsa yeter. Zaten fazlası da olmuyor.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
16-02-2018, 17:47,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Maraton C ve D de büyük boşluklar görünüyor.Kale arkası zaten in cin top oynuyor orada.Geri kalanı iyi gibi.Akşam ve yarın da satışlar olur.Klasik doluluk oranını yakalarız daha üstü olmaz ki zaten.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
16-02-2018, 18:08,
|
|
GenCotanak
Senior Member

|
Threads: 1
|
|