11-02-2018, 18:34,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
Ben Yılmaz Vural`ın takımı play off a sokacağını düşünüyorum. Ancak bu kadar bütçeyle böyle bir kadro kurmak maharet ister.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
11-02-2018, 18:55,
|
|
Kadroda neden 2 yedek kaleci var???altyapıdan birisi cagrilamazmi
Derelili çotanak
|
|
11-02-2018, 19:25,
|
|
halil28
Member

|
Threads: 0
|
|
Ben artık stresten maca bile bakmiyorum. Forumu actim yine husranlardayiz. Haftaya merak ediyorum bu taraftar başarısızlığı kimin uzerine atacak. Diyadini harcadilar. Yilmaz hoca geldi yine aynı sonuç. Ilk yaridaki kadroyu ilk 2 içinde yaristirmak Diyadin sayesinde oldu. Ikinci yaridaki yenildigimiz maclarda bile iyi oynayan ama forvet eksikligi yuzunden kaybeden biz olduk. Bozbag dedigi gibi 3000 taraftarla savasmaya devam etsin. Tabiii Körler sagirlar birbirini agirlar
|
|
11-02-2018, 19:44,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
2.erkan sözeri döneminde de, ilk çıktığımız maçta ligin en kötü takımı erciyese yenilip sonra 5 te 5 yapmıştık..
cins kulübüz. Her takım yeni hocayla çıktığı ilk maçı kazanır bizde ters tepti yine. Bakalım Yılmaz Hocanın gazıyla inşallah yine bir seri yaparız..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
11-02-2018, 20:03,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(11-02-2018, 19:44)maicon_28 Wrote: 2.erkan sözeri döneminde de, ilk çıktığımız maçta ligin en kötü takımı erciyese yenilip sonra 5 te 5 yapmıştık..
cins kulübüz. Her takım yeni hocayla çıktığı ilk maçı kazanır bizde ters tepti yine. Bakalım Yılmaz Hocanın gazıyla inşallah yine bir seri yaparız..
yalnız o maçta skora yansıtamamış olsakta takım daha iştahlıydı kazanmak için. ki bu oyunu skora da yansıtınca seri geldi zaten. oysa bu maç metin hocayla her türlü kazanırdık. biz nasıl savunmamıza kızıyorsak eskişehirde o derece facia savunması olan bir takım ve biz bu takıma karşı 3-0 yenik duruma düştük. metin hoca en kötü ihtimal atamayana atarlar kuralı işlese de 1-0 geriye düşerdi ama ondan sonra oyun olarak orta sahayı bile geçirtmezdi rakibe. ablukaya alır falan nekadar kazma olsanda okadar pozisyon içinde birinden biri girerdi. zaten metin diyadin döneminde bu şekilde maçlar kazandık biz. forvetlerimizin ustalığından değil. veya 3 yemediysek süper savunmamız olduğundan değil, top her an bizde olduğu için doğal olarak kalemizede girmiyordu. ama artık o tek kale oynayan her an topa sahip olan giresunspor olmayınca gerek savunmadaki kazmalığımız gerekse gol atmadaki kazmalığımız ortaya çıktı daha ilk maçtan. bundan sonra da daha iyisini beklememek lazım. bu kadro zaten şampiyonluk kovalayacak bir kadro değildi. bundan sonra play off dahi kovalayamaz.
|
|
11-02-2018, 20:21,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(11-02-2018, 20:03)kerasus Wrote: (11-02-2018, 19:44)maicon_28 Wrote: 2.erkan sözeri döneminde de, ilk çıktığımız maçta ligin en kötü takımı erciyese yenilip sonra 5 te 5 yapmıştık..
yalnız o maçta skora yansıtamamış olsakta takım daha iştahlıydı kazanmak için. ki bu oyunu skora da yansıtınca seri geldi zaten. oysa bu maç metin hocayla her türlü kazanırdık. biz nasıl savunmamıza kızıyorsak eskişehirde o derece facia savunması olan bir takım ve biz bu takıma karşı 3-0 yenik duruma düştük. metin hoca en kötü ihtimal atamayana atarlar kuralı işlese de 1-0 geriye düşerdi ama ondan sonra oyun olarak orta sahayı bile geçirtmezdi rakibe. ablukaya alır falan nekadar kazma olsanda okadar pozisyon içinde birinden biri girerdi. zaten metin diyadin döneminde bu şekilde maçlar kazandık biz. forvetlerimizin ustalığından değil. veya 3 yemediysek süper savunmamız olduğundan değil, top her an bizde olduğu için doğal olarak kalemizede girmiyordu. ama artık o tek kale oynayan her an topa sahip olan giresunspor olmayınca gerek savunmadaki kazmalığımız gerekse gol atmadaki kazmalığımız ortaya çıktı daha ilk maçtan. bundan sonra da daha iyisini beklememek lazım. bu kadro zaten şampiyonluk kovalayacak bir kadro değildi. bundan sonra play off dahi kovalayamaz.
kanka o erciyes maçında bir yanlışın var ben %100 eminim çok berbat oynamıştık. Ligin sonuncusuna yenilmiştik ve tabi berbat bir oyunla. İstiyorsan maç başlığına da bakabilirsin, genel görüş kötü oynadığımız yönündeydi
Diğer dediğine gelirsek aynen sana katılıyorum ve Diyadin'in en sevdiğim özelliği oydu. Oyunu önde kabul ettirirsen sen önlem almazsın, rakibin sana önlem alır ve bu sayede Altınordu hariç 3 gol yemedik. O maçın hakkı da normalde 1 goldü sağolsun anıl 2 gol hediye etti. Bildiğim kadarıyla rize ve ümraniye 3-4 gol yedi. 2 gol yediğimiz de sayılıdır..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
11-02-2018, 20:28,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Erciyes maçı rezaletti
|
|
11-02-2018, 20:31,
(This post was last modified: 11-02-2018, 20:31 by mvsr.)
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Bu Giresun’un çocuğu Onur’a ne demeli ? Bir daha forma giyemez diyoruz yine oynatılıyor.Bu kadar vurdumduymaz, bu kadar ukala, bu kadar kötü olunmaz.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
11-02-2018, 20:45,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Neyse haftaya Denizli’ye show yaparız herşeyi unuturuz büyük başkan futbolcular edebiyatı yaparız
|
|
11-02-2018, 22:26,
|
|
gorelelibey
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
BENIM COK ZORUMA GIDEN NE BILIYORMUSUNUZ ARKADASLAR BERKAN VE ÖZGÜR Ü GÖNDERDIK YERLERINE ALDIKLARIMIZ SADECE BOS CIKTI BU TRANSFERLER NASIL NEYE GÖRE YAPILIYOR HIC ANLAMIS DEGILIM
|
|
|