21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
11-02-2018, 17:00,
RE: 21. Hafta Eskişehirspor & Giresunspor
Bu sonuç Metin Diyadin e ana avrat küfredenlere gelsin.
Reply
11-02-2018, 17:01,
Hoca napsın Onuru topçu zannetmiş oynatıyo. Hüsamettini sokup Çağları stopere alması gerekiyodu. Özgür Yılmazı gönderenler şimdi ne düşünüyolardır acaba. Yazıklar olsun
GÝRESUNSPORLUYUZ TOPAL OSMAN AGA TORUNUYUZ
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
11-02-2018, 17:02,
BU KADAR REZIL BIR TAKIM OYUNCU YA ILK YARININ KADROSUNU NIYE DEGISTIRDIN ONUR BERKANDAN DAHAMI IYI ÖZGÜR YILMAZDAN DAHAMI IYI
Reply
11-02-2018, 17:04, (This post was last modified: 11-02-2018, 17:04 by maicon_28.)
beyler ciddi manada takımın nesini beğendiniz ? Yani farklı olan neydi önceki haftalara göre. Daha iyi yaptığımız, daha kötü yaptığımız vs. ?

Bu takımın hoca sorunu olmadığını defalarca söyledik. Sorun yönetim ve getirdiği berbat topçular, yapılan geç transferler, kadro kalitesi vs.

Normalde sezon başı playoff takımı olacağımızı düşünüyordum, bozbağ sağolsun onu da yok etti devre arası.

Bu takımın sorunu hoca değildi, daha ilk maç inşallah yanılırım. Sonraki maçlarda futbolcularımız Ronaldo'ya, Messi'ye dönüşür, 21 hafta boyunca kaçırdığımız pozisyonları gol atarız inşallah ama görünen köy kılavuz istemez..

Dip not olarak şunu da belirteyim, tek tesellim Allahtan yönetim hoca konusunda pintiliğe kaçmadı. 3 tane hocadan birini istiyordum. 2.sıradaki hocayı getirdiler
1-Mesut Bakkal
2-Yılmaz Vural
3-Mehmet Birinci

Bari 2.sıradaki istediğimi getirdiler, yoksa bu kadroya Hakan Kutlu, Ünal Karaman falan gelse 12.falan bitirirdik..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
11-02-2018, 17:05,
Sorunun hocada olmadığını hepimiz biliyorduk. Eldeki malzeme bu. Sırf taraftar gazı almak için getirdiler Yılmaz vuralı. O kadar para çarçur edilmiş olacak şimdi. Play offa bile giremeyiz maalesef
Reply
11-02-2018, 17:09,
hoca konusuna gelirsek, çıkarsak eğer 3,5 milyon vericez yılmaz vurala. o parayla golcünün tillahını getirirdin, hoca değiştirmeyede gerek kalmaz o golcü bizi taşırdı zaten. ayrıca bonserviside sende olacağından seneye ister sende kalsın istersen daha fazla fiyata sat. şimdi ise o parayı sorf yarım sezon için bi hocaya verdik.
Reply
11-02-2018, 17:09,
ADAMLAR BIZIMLE KEDI BOKU ILE OYNAR GIBI OYNUYORLARRRRRR
Reply
11-02-2018, 17:11,
bakalım bu maçtan sonra ne diyecek yöneticiler? her şeye bir bahaneleri var ? olmazsa gereğini yaparız diyen yöneticiler lütfen gereğini bekliyoruz.tamam iyi güldük eğlendik bu kadar yeter.göbekli muhammet reisi alıp okey masasını kurup emekliliğin tadını çıkarın!!!
Reply
11-02-2018, 17:11,
Lan Giresun'da olsam hepsine teker teker dalarim la ben bunların, aklımı kaciracam lan köpekler sizin yüzünüzden, topunuzun anasını sikiim, altı yedi yeyin lan utanmazlar, "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
11-02-2018, 17:12,
Cümleten kendinize iyi bakın.

Sezon sonuna kadar bu takımı takip etmeyi bırakıyorum.

İsmi sır gibi saklanan forvetlerinizi alın bir taraflarınıza sokun.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)