ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
07-02-2018, 21:19,
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
Reis'te sadece göbüş olsa iyi.
Adamın tüm vücudu kilolu. Baya sağlam transferler yapmış başkan.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
07-02-2018, 21:20,
reisi tesisden içeri sokmam . el freni . kontra ve hızlı oynayan bir takımız. bize gelmez. kapanan takıma eyvallah ama bize gelmez. abdülkerimi bu takıma kazandıranlara neyse .. ben begeniyordum ama davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. onur zaten sorun . ümraniye maçındaki penaltı geliyor aklıma çıldırıyorum. aynı hiç değişmemiş. dodo umursamıyor bile. hüsam aynı. 5 sene oldu gram gelişme yok. ahmad birşeyler yapmaya calısıyor ama ondanda bi cacık olmaz gibi.
Reply
07-02-2018, 21:22,
(07-02-2018, 20:51)mvsr Wrote: Fernandao öttürüyor defansı tek başına uyanık olun az ya

onu tutan adam ondan daha hantal ...
Reply
07-02-2018, 21:22,
Başakşehir maçındaki ciddiyetimiz olsa bu fener bizi yenemezdi
Reply
07-02-2018, 21:25,
Almeida herkesin garezi var herhalde ligde yedek kupada yedek nerede oynayacak bu adam götünü kaldıramayan reis sahada elenmeninde adabı olur
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
07-02-2018, 21:27,
(07-02-2018, 21:20)Semih Karahan Wrote: reisi tesisden içeri sokmam . el freni . kontra ve hızlı oynayan bir takımız. bize gelmez. kapanan takıma eyvallah ama bize gelmez. abdülkerimi bu takıma kazandıranlara neyse .. ben begeniyordum ama davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş. onur zaten sorun . ümraniye maçındaki penaltı geliyor aklıma çıldırıyorum. aynı hiç değişmemiş. dodo umursamıyor bile. hüsam aynı. 5 sene oldu gram gelişme yok. ahmad birşeyler yapmaya calısıyor ama ondanda bi cacık olmaz gibi.

Çok doğru + ahmedin ayakları çok etkili iş yapar ikinci yarı almeida yı koy be kardeşim oynasın takıma alışsın
Reply
07-02-2018, 21:29,
Arkadaşlar bu takımdan hiçbir şey olmayacak ne ligde ne de kupada. Kabullenin bunu. Cunku gelen adamlar gidenlerden kötü gibi duruyor.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
07-02-2018, 21:31,
Abdülkerimi bize kakalayan menajerle tanışmak ıstiyorum beni bu yaşımda bir yere pazarlar heralde yetenekli bir menajermis
Derelili çotanak
Reply
07-02-2018, 21:34,
Yetenek menajerde değil biliyorsunuz siz kimde olduğunu
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
07-02-2018, 21:34,
abdülkerim hakiket kötü birader. stopersin ya sen. bende oynadım stoper hala da halısaha da oynuyorum. bende tekte müdahale ediyorum ama adamın hareketini tahmin ederek. ulan sen bunu yapamazsın. hadi yaptın en gerideki çizgide yapma. allahtan fernandao maldıda kaçırdı. ulan o nasıl çalım yemek ya
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)