20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
06-02-2018, 17:48,
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
Vurala diyeceksin ki, çıkarsak beş milyon, cikamazsak nanik.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
06-02-2018, 18:19,
Yılmaz hoca ile anlaşamayacak gibi duruyor.
Zonguldakspor’un verip bizim veremediğimiz mebla nedir çok merak ediyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-02-2018, 18:39,
yılmaz vural giresuna gelirse sadece ama sadece fener maçında biraz şaklabanlık yapmak için gelir. başka türlü getiremezsin. oda bugün anlaştın anlaştın yoksa unutun.
Reply
06-02-2018, 19:07,
(06-02-2018, 18:39)kerasus Wrote: yılmaz vural giresuna gelirse sadece ama sadece fener maçında biraz şaklabanlık yapmak için gelir. başka türlü getiremezsin. oda bugün anlaştın anlaştın yoksa unutun.

aynen tek ümidim Fener maçıydı, gündem olabilmek için bizim düşük teklifi kabul eder diyordum. Şimdiye kadar açıklanmadığına göre o kozda işe yaramadı sanırım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-02-2018, 19:19,
Yılmaz Vural takıma ekstra katkı verecek bir teknik direktör değil, Göztepe'ye de geçen sene çok kötü futbol oynatıyordu. Riske girip Ogün Temizkanoğlu gibi başarıya aç birini getirmek daha mantıklı.
14
Reply
06-02-2018, 19:29,
Üzerinde ölü toprağı olan takımlarda işe yarayacak isim Sergen Yalçın bence.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
06-02-2018, 20:11,
Yılmaz Vural ismi taraftarın gazını almak için yapılmış bir hareket para konusunda anlaşamadık denilecek. Kombinem var Ünal Karaman ya da Hakan Kutludan biri gelirse maçlara gitmem. Ogün bu isimlerden daha pozitif top oynatır Sergen’in oynattığı futbolu da beğeniyorum o da sonunu getiremeyenlerden. Metin hocaya küfredenler istifaya davet edenler arayacak gibi geliyor bu günleri..
Reply
06-02-2018, 20:59,
Dediğim gibi, yönetim bu saatten sonra büyük oynamak zorunda. Hakan Kutlu ayarında birini getirmek yemez. Mecbur ismi olan birini getirecekler. Bence doğru seçenek Mesut Bakkal idi ama.
Metin Hoca'nın gitmesine ben de çok üzüldüm ama takımdaki düşüş de öyle böyle bir düşüş değil. Başakşehir maçını sayarsak, son 5 resmi maçta 4 mağlubiyetimiz var, bunların 3'ü kendi evimizde. Bir kan değişikliği iyi gelecektir.
Yalnız bir nokta var ki beni hayli sinir ediyor. Şu şehir milliyetçiliğini bir kenara bırakalım arkadaşlar. Sosyal medyada sürekli görüyorum, yok metin hoca trabzonlu, yok hüsam ordulu, yok canberk samsunlu, yok şu rizeli. Bunu karadenizliler haricinde yapan da görmedim bu zamana kadar açık söyleyeyim. Giresunspor'a hizmet veren herkesin başımın üstünde yeri vardır, nereli olduğu zerre farketmez. Giresun çocuğu dediğimiz insanların da zamanında ne yaptıklarını iyi biliyoruz.
Reply
06-02-2018, 21:29,
Benim aldığım duyuma göre anlaşılmış Yılmaz hocayla. Büyük ihtimalle piyasa düşürmek için böyle bir açıklama geldi.
Reply
06-02-2018, 21:29,
Yılmaz Vural'a okeyim ben acil gelsin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)