20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
04-02-2018, 23:15,
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
Bu senaryoyu daha çok izleriz. Hoca gitti iyi güzel yeni hocanın işi çok zor. Elinde defans ve orta sahası bol ancak hücum hattı rezil bir kadro var. Berbat bir kadro mühendisliği.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
04-02-2018, 23:23,
Reis patates yazmayı unuttum bunu.Recep ve Fatih ile yola devam.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
04-02-2018, 23:24,
mehmet hoca sampiyon yaptigi sene bile ne elestiriler yapildi. hatta 17 puan geriden gelmemizi bile sansa baglayan hainler oldu bu takimda. neymis rakipler kotuymuste oyuzden seri yapmisiz. sanki sampiyonlar ligi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" heralde kotu olacakti rakipler. ki kotu dedikleri bizden kat ve kat fazla butceyle sampiyonluk butcesi kuran takimlardi. bu takimda trabzonlu hoca istenmiyor arkadas hic kivirmaya gerek yok. cikin delikanli gibi soyleyin ben gs li yada fb li biri olarak trabzonlu biri gormeye dayanamiyorum diyin. ama 5 yasindaki cocuklarin dahi inanmayacagi bahanelerle hocayi elestirmey calismayin. kenardaki isimler belli "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bu takimda. X girer, vay efendim Y dururken X i nasil sokuyorsun sana hoca diyenin falan. Bir dahaki mac Y girer, ulan Bu Z yi oynatmayacaktin niye 18 e aldin. Bakti kenardaki kimsede cacik yok birkac mac Z yi dener, Bu Z uvey oglunmu bunun torpili nerden geliyor diye saydirilir. Kisacasi kimi sokara soksun hep elestirilir. Oysa isin en ilginc tarafida oyuna soktu diye kufrettiginiz o X Y ve Z yi bu takima transfer eden baskan ise buyuk baskan. Lafa gelince Ligin en iyi oyuncularina sahibiz ama o oyuncular sahada Bi book yapamayinca hocanin sucu. Yahu Engin Ipekoplunu bilirkisi sayip ligin en iyi kadrosuna sahip oldugumuzu iddia edenler dahi oldu. Valla ben bu sene bu taraftar kitlsindan ve yonetimden harbi tiksindim ya. Bi giresunsporumuz vardi ulan ne istediniz de ne karsiligi sattiniz takimimizi? Ilk defa super lig hayali kurdum. Bu hayalleri kac paraya sattiniz be soylesenize. Harbiden cok doluyum artik.
Reply
05-02-2018, 00:02,
(04-02-2018, 23:24)kerasus Wrote: mehmet hoca sampiyon yaptigi sene bile ne elestiriler yapildi. hatta 17 puan geriden gelmemizi bile sansa baglayan hainler oldu bu takimda. neymis rakipler kotuymuste oyuzden seri yapmisiz. sanki sampiyonlar ligi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" heralde kotu olacakti rakipler. ki kotu dedikleri bizden kat ve kat fazla butceyle sampiyonluk butcesi kuran takimlardi. bu takimda trabzonlu hoca istenmiyor arkadas hic kivirmaya gerek yok. cikin delikanli gibi soyleyin ben gs li yada fb li biri olarak trabzonlu biri gormeye dayanamiyorum diyin. ama 5 yasindaki cocuklarin dahi inanmayacagi bahanelerle hocayi elestirmey calismayin. kenardaki isimler belli "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bu takimda. X girer, vay efendim Y dururken X i nasil sokuyorsun sana hoca diyenin falan. Bir dahaki mac Y girer, ulan Bu Z yi oynatmayacaktin niye 18 e aldin. Bakti kenardaki kimsede cacik yok birkac mac Z yi dener, Bu Z uvey oglunmu bunun torpili nerden geliyor diye saydirilir. Kisacasi kimi sokara soksun hep elestirilir. Oysa isin en ilginc tarafida oyuna soktu diye kufrettiginiz o X Y ve Z yi bu takima transfer eden baskan ise buyuk baskan. Lafa gelince Ligin en iyi oyuncularina sahibiz ama o oyuncular sahada Bi book yapamayinca hocanin sucu. Yahu Engin Ipekoplunu bilirkisi sayip ligin en iyi kadrosuna sahip oldugumuzu iddia edenler dahi oldu. Valla ben bu sene bu taraftar kitlsindan ve yonetimden harbi tiksindim ya. Bi giresunsporumuz vardi ulan ne istediniz de ne karsiligi sattiniz takimimizi? Ilk defa super lig hayali kurdum. Bu hayalleri kac paraya sattiniz be soylesenize. Harbiden cok doluyum artik.

Trabzon konusuna yüzde yüz katılıyorum özellikle fb sempatizanları ilk günden başlıyorlar saldırmaya bende çoğunu sevmem trabzonlularin kibirli ukaladirlar  ama sirf trabzonlu diyede adam a küfür edemem hakkını yemem
Derelili çotanak
Reply
05-02-2018, 00:05,
aynen oyle. yahu trabzonun bende "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yani. ama giresunsporumuza faydali olan kisi degil trabzon yunanli olsa basimin üstünde yeri var. niye? cunku giresunsporluyum.
Reply
05-02-2018, 00:12,
(04-02-2018, 23:24)kerasus Wrote: mehmet hoca sampiyon yaptigi sene bile ne elestiriler yapildi. hatta 17 puan geriden gelmemizi bile sansa baglayan hainler oldu bu takimda. neymis rakipler kotuymuste oyuzden seri yapmisiz. sanki sampiyonlar ligi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" heralde kotu olacakti rakipler. ki kotu dedikleri bizden kat ve kat fazla butceyle sampiyonluk butcesi kuran takimlardi. bu takimda trabzonlu hoca istenmiyor arkadas hic kivirmaya gerek yok. cikin delikanli gibi soyleyin ben gs li yada fb li biri olarak trabzonlu biri gormeye dayanamiyorum diyin. ama 5 yasindaki cocuklarin dahi inanmayacagi bahanelerle hocayi elestirmey calismayin. kenardaki isimler belli "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bu takimda. X girer, vay efendim Y dururken X i nasil sokuyorsun sana hoca diyenin falan. Bir dahaki mac Y girer, ulan Bu Z yi oynatmayacaktin niye 18 e aldin. Bakti kenardaki kimsede cacik yok birkac mac Z yi dener, Bu Z uvey oglunmu bunun torpili nerden geliyor diye saydirilir. Kisacasi kimi sokara soksun hep elestirilir. Oysa isin en ilginc tarafida oyuna soktu diye kufrettiginiz o X Y ve Z yi bu takima transfer eden baskan ise buyuk baskan. Lafa gelince Ligin en iyi oyuncularina sahibiz ama o oyuncular sahada Bi book yapamayinca hocanin sucu. Yahu Engin Ipekoplunu bilirkisi sayip ligin en iyi kadrosuna sahip oldugumuzu iddia edenler dahi oldu. Valla ben bu sene bu taraftar kitlsindan ve yonetimden harbi tiksindim ya. Bi giresunsporumuz vardi ulan ne istediniz de ne karsiligi sattiniz takimimizi? Ilk defa super lig hayali kurdum. Bu hayalleri kac paraya sattiniz be soylesenize. Harbiden cok doluyum artik.
Hocaya bende üzüldüm. Adam lig basladigindan beri transferlerin gec yapilmasindan dert yandı. Devre arası oldu yine ayni senaryo. Bolu macini ve bu maci forvetsizlik yuzunden kaybettik. Hoca aslinda bugun alin bu yeni tarnsferleriniz diye devre arasinda alinan futbolcularin tumunu oynatti. Kadroyu aylardir top oynamayan vasat topcularla dolduran bozbag ve yonetimi istifa etmelidir. Hocaya yapilan gunahtir.Bizim hocadan cok vizyon sahibi bir yonetici kadrosuna ihtiyacimiz var.Hatalari var tabikide. Ama su anda hocanin gitmesi bozbagin ekmegine yag sürdu
Reply
05-02-2018, 01:13,
Çok rezil bir transfer dönemi geçirdik bu işin böyle olacağı çok belliydi Metin Hoca bazı şeylerde çok ısrar etti Korkishko kötü bu belli niye hala ısrarla oynatıyorsun oynat Amad mı ne onu Korkishkodan daha kötü olamaz zaten yönetimin transfer hataları saymakla bitmez ama en azından yönetim istifa demek için sene sonuna kadar beklemek gerek diye düşünüyorum
Reply
05-02-2018, 07:28, (This post was last modified: 05-02-2018, 07:28 by GenCotanak.)
Maçın özetini izledim de çok gol kaçmış yine bir kişisel hatadan gol gelmiş.  Var bir uğursuzluk çözemedim yaa. Bir takımın forvet ve son vuruş eksikliği insanı nerelere getiriyor, ibretle izlesin başkan. Yaptıkları en güzel şey izlemek zaten.
Reply
05-02-2018, 11:06,
Benim tahminim sergeni getirirler
Derelili çotanak
Reply
05-02-2018, 11:13,
Metin hocanın basın toplantısını izledim zibidinin biri muhtemelen basin odasinin yaninda istifa etmessen a.g tabiri küfür ediyor nasıl musaeede ediliyor anlamadım
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)