04-02-2018, 21:00,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz - İstanbulspor
Herkes hoca konuşuyor yokmu bu takımın hocalık bir sıkıntısı yok tek sorun başkan diyebilecek bir kişi?
Genç Çotanaklar
|
|
04-02-2018, 21:10,
|
|
Husamettin nirvanaya ulaştı bu gece bir sol bek ne kadar kötü olabilirin dersini verdi
Derelili çotanak
|
|
04-02-2018, 21:14,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(04-02-2018, 21:10)sokakbaşımeyhane Wrote: Husamettin nirvanaya ulaştı bu gece bir sol bek ne kadar kötü olabilirin dersini verdi
evet bugün ekstra kötüydü ama sövmedim
çünkü o oynamasa çağlar sol beke geçecek, stoperde abdülkerim oynayacak daha kötü
Suç devre arası sol bek almayan bozbağ'nın
Bu yüzden isterse kalan maçların hepsinde böyle berbat oynasın yine bir şey diyemem hüsamettin'e.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
04-02-2018, 21:22,
(This post was last modified: 04-02-2018, 21:25 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
valla zor kendime geldim statdan zor çıktım sahile attım kendimi ben bu stattan çok son dakika golü ile yenildiğimiz çok maç görmüşümdür düştüğümüz günleri görmüşümdür ama bugün ki kadar koymadı tv nasıl gözüktü bilmem ama rezil bir futbol vardı kimin ne yaptığı belli değil.
8 haftada Metin Diyadin ilk 10-12 haftanın hocası demiştim takım o zaman ilk 2 içindeydi hala da lafımın arkasındayım bunu derken yönetim doğrumu hayır yönetiminde haksız olduğu yerler var eleştirilecek yerleri fazlasıyla var ama içeride Manisa,İstanbul,Bolu dışarıda herkesin yendiği Samsun maçlarını alamıyorsan o koltukta oturma içerdeki Ümraniye ve Ankaragücü geçen haftaki Adana deplasmanındaki puan kayıplarını anlarım ama içeride Manisa,İstanbul,Bolu ve deplasmandaki Samsun maçını alamıyorsan istifa edeceksin geç ama doğru bir karar geç olması hoca alternatifi yok bu iş devre arası olmalıydı yinede doğru karar Metin hocaya herşeye rağmen teşekkür etmek gerek emekleri için özellikle Türkiye kupası için yolu açık olsun.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
04-02-2018, 21:46,
|
|
yalavu
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Çok üzgünüm maçtaydım Bolu maçının kopyasını izledik yönetimin günahını Metin hoca çekti çok net. Ne dedik bu takıma santrafor ve 10 numara lazım biz naptık yeniden takım kurduk Metin hocaya kızdık ta giren adamlar da ekstra kötüler Türkiye kupası da takımı vurdu dodo panos çok kötüydü onlar oynamayınca takım oynayamıyor hep geriye oynadık Hüsamettine ne diyeyim allah ıslah etsin Anıl cepheden iyiydi hakkını yemişim ahmet Şahin çepheden her topu alıyor Bizim berkanımız bu murat kadar oynuyordu gönderdik Özgür’e kızıyorduk Abdülkadir sevdasına düştük bu çocukların ahı çıkıyor korkişko yerine giren Sinan kötüydü jones saman alevi bu ligin oyununun çok uzağında reis olmuş turşu bidonu Batuhan bir kafa topu indiremedi Dale yi aradık Almeida için erken top alamadı. Yönetim e tek kelime edemeyenler Metin hoca istifa çektiler hoca Antep maçından sonra istifa etmeliydi. Maç sonu tribünlerden utandım İstanbul u alkışlamalar hocaya küfür bunlar taraftar olamaz ancak seyirci olur. Bizim yönetim kanadında da kan değişikli iyi olur Pandora’nın kutusu açıldı şapka düştü kel göründü heyacanı mızıkaybettik. Kalın sağlıcakla...
|
|
04-02-2018, 22:02,
|
|
(04-02-2018, 21:46)yalavu Wrote: Çok üzgünüm maçtaydım Bolu maçının kopyasını izledik yönetimin günahını Metin hoca çekti çok net. Ne dedik bu takıma santrafor ve 10 numara lazım biz naptık yeniden takım kurduk Metin hocaya kızdık ta giren adamlar da ekstra kötüler Türkiye kupası da takımı vurdu dodo panos çok kötüydü onlar oynamayınca takım oynayamıyor hep geriye oynadık Hüsamettine ne diyeyim allah ıslah etsin Anıl cepheden iyiydi hakkını yemişim ahmet Şahin çepheden her topu alıyor Bizim berkanımız bu murat kadar oynuyordu gönderdik Özgür’e kızıyorduk Abdülkadir sevdasına düştük bu çocukların ahı çıkıyor korkişko yerine giren Sinan kötüydü jones saman alevi bu ligin oyununun çok uzağında reis olmuş turşu bidonu Batuhan bir kafa topu indiremedi Dale yi aradık Almeida için erken top alamadı. Yönetim e tek kelime edemeyenler Metin hoca istifa çektiler hoca Antep maçından sonra istifa etmeliydi. Maç sonu tribünlerden utandım İstanbul u alkışlamalar hocaya küfür bunlar taraftar olamaz ancak seyirci olur. Bizim yönetim kanadında da kan değişikli iyi olur Pandora’nın kutusu açıldı şapka düştü kel göründü heyacanı mızıkaybettik. Kalın sağlıcakla...
Anildan fazlasını göremedim ahmetin kaleye her tutan gol refleks sıfır sadece duracağı yeri biliyor yedek olur abilik yapar
Derelili çotanak
|
|
04-02-2018, 22:08,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0 - 1 İstanbulspor
Birkaç sayfa geriye okudum genelde hemfikiriz hatta sene başından beri biz hep hemfikirdik gerçi neydi onlar:
Hüsamettin denen topçudan bu takıma ve de bu lige sol bek olmayı bırak yedek oyuncu bile olmaz.
Jones bir iyi bir kötü o da bu ligde oynayacak özelikle şampiyonluk kadrosunda yer alacak bir topçu değil.
Bu takıma sağ kanat üstüne sağ kanat, orta saha üstüne orta saha ala ala bitiremedik, hepsi ucuz diye elde malzeme gözde transfer olsun diye yaptık ta yaptık neyse bunda metin hocanın suçu yok gerçide adammı yaptı transferleri.
Devre arasında 3-4 forvetini gönderiyorsun yerine sinana bakıyoruz. Orta sahadan kafa adamlar gol atabilirmiye bakıyoruz .
Şimdi soruyorum hocası topçusu suçlu, başkan suçlu ve vebal almış değilmi? tamam iyi niyetse iyi niyet şehir milliyetçiliği ise on numara aldı borcu 3 senede disipline etti eee peki ne zman abicim şampiyonluk ne zman madem sene başında şehire neden yalan söylüyorsun adam gibi kardeşim biz orta sıraları hedefliyoruz ya tutarsa play off işler iyi giderse ilk 2 hee desene, her sene aynı "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" transferleri açıklama poz on numara yerel basında yalakalara servis etttirme on numara ulan resmen şehrin taraftarın ağzına sıçtınız bee ben hakkımı helal etmiyorum bu kadar net.
Bu saatten sonra değil ilk 2 play off bile zor, Mehmet birinci gelsin kümede zaten kalırız düşersekte siki sağolsun bu sene bi dahaki sene yeter ya.
Başkentten !
|
|
04-02-2018, 22:23,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
Katılıyorum.
Bu seneden bir halt olmaz.Birinci gelsin.Yönetim zaten bırakacak.Yolunu yapıyor.İlk iki olmazsa bırakırım falan.Tam siyasetçi ağızı.
Ucuz etin yahnisi bu kadar olur.İş bilmezlik ile buraya kadar gidersin.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
04-02-2018, 22:36,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 20.Hafta | Giresunsporumuz 0-1 İstanbulspor
Neyse olan oldu ilk 2 hayal bile değil artık. Bizi playofflara hangi hoca götürür var mı aday?
|
|
|