ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
29-01-2018, 22:32,
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
maraton e blok hariç bomboş.
kapalı biraz dolu
vip tribünler bile yarı yarıya (normalde fulle yakın olurdu)
kale arkası zaten bomboş
deplasman tribünü full gibi bir şey.

Bilmiyorum yarın ve son gün sağlam satılır mı ama şuan için yönetimin kombine alınması için uyguladığı satış politikası tutmadı (deplasman tribünü hariç). Taktik güzel ama fiyatlar pahalıydı.Fiyatlar;
250
150
100
75
50

yerine

150
100
50
40
25

şeklinde olmalıydı. Bu fiyatlara orantılı olarak 2.yarı için satılan kampanyalı kombine fiyatları da düşmeliydi.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
29-01-2018, 22:54,
(29-01-2018, 22:32)maicon_28 Wrote: maraton e blok hariç bomboş.
kapalı biraz dolu
kale arkası zaten bomboş

Bilmiyorum yarın ve son gün sağlam satılır mı ama şuan için yönetimin kombine alınması için uyguladığı satış politikası tutmadı (deplasman tribünü hariç). Taktik güzel ama fiyatlar pahalıydı.Fiyatlar;
250
150
100
75
50

yerine

150
100
50
40
25

şeklinde olmalıydı. Bu fiyatlara orantılı olarak 2.yarı için satılan kampanyalı kombine fiyatları da düşmeliydi.

selam maicon uzun aradan sonra geldim :Big Grin bende aynen ona baktım. vip iyi dolmuş fiyata göre. kapalıda full du . kale arkası tabiki boş. maraton e de kombine oldugu için dolu büyük ihtimal. ama tek tük var maratonda ya o kadar da boş değil. işin garibi deplasman full dolu
Reply
30-01-2018, 00:13,
(29-01-2018, 22:54)Semih Karahan Wrote:
(29-01-2018, 22:32)maicon_28 Wrote: maraton e blok hariç bomboş.
kapalı biraz dolu
kale arkası zaten bomboş

250
150
100
75
50

yerine

150
100
50
40
25

selam maicon uzun aradan sonra geldim :Big Grin bende aynen ona baktım. vip iyi dolmuş fiyata göre. kapalıda full du . kale arkası tabiki boş. maraton e de kombine oldugu için dolu büyük ihtimal. ama tek tük var maratonda ya o kadar da boş değil. işin garibi deplasman full dolu

selam knk hoşgeldin Smile Yinede lig maçlarına göre epey az satılmış maraton ve kapalı. İnşallah yarın ve son gün yükselişe geçer.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
30-01-2018, 00:38,
Deplasmanın dolması normal beyler OrdulOrdulu Samsunlu Gumushaneli hatta kendisine Giresunlu diyen mahluklar almıştır oradan bilet. 
  Bizim stadda dolar muhtemelen. Bence Fenere saplariz. Mantıklı bir seebim yok ama icimden öyle geçiyor  Wink
Reply
30-01-2018, 01:47,
(30-01-2018, 00:38)123456 Wrote: Deplasmanın dolması normal beyler OrdulOrdulu Samsunlu Gumushaneli hatta kendisine Giresunlu diyen mahluklar almıştır oradan bilet. 
  Bizim stadda dolar muhtemelen. Bence Fenere saplariz. Mantıklı bir seebim yok ama icimden öyle geçiyor  Wink

ümit verici bir skor almamız halinde deplasmandayım :Big Grin yoksa o iş biraz zor
Reply
30-01-2018, 12:53,
Elif’in oynayacak olması sıkıntı.Fernandao’da formda gözüküyor.Bir mucit edasıyla futbolda yeni icatlar yaptığını sanan Kocaman Hasan Ali’yi yine orta sahada oynatır inşallah.Valbuena zaten yedek.
İstanbul takımları içerisinde en verimsiz oynayan takımla eşleştik.Başakşehir daha zor rakipti.Onlar açısından kolay maç olmayacak.İnşallah kazanırız.
Bizde de Sinan ve Fatih handikapı var.Onlar oynayacaksa durum vahim.Mert çıt kırıldım olmasaydı iyiydi.Yenileri de atamayız hemen içeri.Ah ulan Rıza.Bir hafta erken yapamadın şu transferleri.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-01-2018, 13:06,
Genç çotanaklar açıklama yapmış fb formali adamlar tribunde gözükmesin olay olur anlamında takdir ettim öyle yalaka görüntüler olmaasin
Derelili çotanak
Reply
30-01-2018, 13:12,
YENSEKDE YENILSEKDE ADIMIZA YARASIR BIR FUTBOL OYNAMALIYIZ HERKES BIZDEN SÖZ ETMELI IZLEYENLER KEYF ALMALI MACTAN VE TABIKI KAZANAN BIZ OLMALIYIZ
Reply
30-01-2018, 21:49,
Ordudan trabzondan falan gelmiştir istanbul sevdalıları bizim hatta bizim tribüne sızar bunlar sabote ederler bütün maç fblileri dinleriz. Yemin ederim en gıcık olduğum taraftar profili. Bi de romantizm kasıyorlar ya bunlar yok hagiyle büyüdük, yok dayım bjk forması aldı, yok bilmemne. Hadi lan oradan, güce tapıyonuz olm işte Big Grin Delikanlı adam memleket takımı tutar.
Reply
30-01-2018, 22:50,
(30-01-2018, 21:49)bulancak28 Wrote: Ordudan trabzondan falan gelmiştir istanbul sevdalıları bizim hatta bizim tribüne sızar bunlar sabote ederler bütün maç fblileri dinleriz. Yemin ederim en gıcık olduğum taraftar profili. Bi de romantizm kasıyorlar ya bunlar yok hagiyle büyüdük, yok dayım bjk forması aldı, yok bilmemne. Hadi lan oradan, güce tapıyonuz olm işte Big Grin Delikanlı adam memleket takımı tutar.

Ordudan Rize’den değil problem bizim içimizde fener kafilesi Piraziz Ramada otele girişindeki izdiham nüfus cüzdanında Giresun yazan koca koca adamlara hiç yakışmıyor Angry
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)