Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
28-01-2018, 01:39,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(28-01-2018, 01:14)mvsr Wrote: Brezilya’lı sambacı diye son dakika geçti Giresun sosyal medya hesabı
Geliyor herhalde Nilmar

Ben göremedim link atarmısın
Reply
28-01-2018, 01:40,
(28-01-2018, 01:30)cotanak88 Wrote: Samarasta samsunsporla anlaştığında yer yerinden oynamıştı ne katkı verdiği ortada bunlarda o ayarda oyuncular para için geliyorlar fazla kasmazlar

Samaras ölmüş ağlayanı yok. Bak Samsun ne halde ama adamı ordan isteyen takım yok.

Yalnız German Denis su an Lanus'ta ilk 11 de sahada
Reply
28-01-2018, 01:50,
Valla yanılabiliriz açık kapı bırakdık gol yemezsek diye  Big Grin ama 1 ağızdan bilgi German Denis tamam iki alternatifimiz daha var denildi Arjantinli prensipte bu oyuncu tamammış.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
28-01-2018, 02:03,
Vallahi ben listede ki adamların instagramına bakıyorum ilk. İstanbulda fotoğraf-hikaye vs attılarmı diye. Kafayı yedik iyice. Gelsin artık Smile
Reply
28-01-2018, 02:03,
(28-01-2018, 01:50)heyulaanil28 Wrote: Valla yanılabiliriz açık kapı bırakdık gol yemezsek diye  Big Grin ama 1 ağızdan bilgi German Denis tamam iki alternatifimiz daha var denildi Arjantinli prensipte bu oyuncu tamammış.
Yerli forvet konusunda ve başka mevkilere transfer konusunda bilgi rica etsek Big Grin
Reply
28-01-2018, 02:08,
Germain denis şu an oynanan maçın ilk yarısı bitti. Son 10 dk izledim. Dört kere top geldi yani pek fikir sahibi olamadım ancak bir kere şişirme gelen topa sağdan kaçan arkadaşına kafa topu indirip ceza sahasına yöneldi, bir kere ceza yayina yakın yerde verkaç tarzı birşey yaptı, birinde vücut çalımı denedi ama dirsek yedi sanırım, hakem faul vermedi.

İzlemek isteyenler için http://www.vipleague.mobi/football/54369...nline.html
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
28-01-2018, 02:34,
Denis veya Maxi Lopezden kesinliikle Samaras çıkmaz. adamlar kendi takımlarında oynuyorlar. Bir tek Nilmar Samaras gibi çıkabilir.
Ben bu üçü arasında sıralama kurarsam Maxi Lopez-Denis-Nilmar şeklinde kurarım.
Reply
28-01-2018, 02:47,
İkinci yarının 25. Dk'da oyundan çıktı, fiziken kuvvetli sayılabilir, bolca rakip defansla güreşti. Gelen pasları %80 olumlu kullandı. Top rakipteyken hep orta saha cizgisi civarında bekledi, kafa hakimiyeti var, ayağına hakim, pres yapmadı, pek pres yapacak pozisyon olmadı gerçi.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
28-01-2018, 06:35,
Beyler Samaras İskoç liginden çıkan bir adam bizim ligde patlama ihtimali yüksekti zaten.

Maxi Lopez ise tam tersi sertliği en yüksek ligde yıllardır top koşturuyor. Udinese'de 16 maça çıkmış bu sezon. Bitiriciliği harika çok çok çok beğendim bir oyuncu. Biraz yabancı ligleri takip eden birinin adını duymama ihtimali yok. Malum Icardi olayıyla felan da tanınır. Kağıt üstünde çok büyük transfer. Pote mote yalan yani Maxi Lopez'in yanında.
Reply
28-01-2018, 09:32,
ismi geçen 3 isimden en iyisi maxi lopez bence.

ben hala bu üçünden biri değil de başkası gelecekmiş gibi geliyor.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)