26-01-2018, 12:30,
(This post was last modified: 26-01-2018, 13:29 by Okan.)
|
|
Okan
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Anton Zemlianukhin cok begendigim futbolcumuzdu.
Ben artik forvet transferi yapacagimiza inanmiyorum. Yonetim taraftari oyalama cabasinda.
Baska kuluplerin tahtasi kapali olur transfer yapamaz, bizim ise hersey tam tersi yinede transfer yapamiyoruz.
|
|
26-01-2018, 14:08,
|
|
Slck28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Tek kuruşu dahi düşünerek harekat etmek zorundayız diye açıklama yapmış başkan "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" o zmn fatih, jonese verdiğin paraya nasıl bir açıklama yapacan vay arkadaş ya başıma gelenlere bak adam bildiğin forvet transferi yapmayacak ya harbi harbi. Bu adama daha fazla tahammül edemeyecem. Bu adami destekleyenlerinde aklına sokayım.
|
|
26-01-2018, 14:20,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
BJK Larin’i kiralayacakmış.Avrupa’nın orta sınıf liglerinin yanısıra 1. lige de kiralanabilirmiş.Düşün peşine.Ekim ayından bu yana maça çıkmamış oyuncu.Tam bize göre.Ucuz, üst ligden gelme, oynamamış, yabancı, forvet, uzun vadede sabır istediği için ses edilmeyecek bir futbolcu.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
26-01-2018, 14:22,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
en kralını da getirse desteklenecek bir tarafı yok
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
26-01-2018, 16:25,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Rahmetli büyük usta Kemal Sunal’ın Korkusuz Korkak filminde Bombacı Mülayim karakteri ile bir sahnesi var.Kendisine çıkan büyük ikramiyeyi hastalıktan öleceğini düşündüğü için umumi tuvalet yaptırarak değerlendirir.Gazeteci rolündeki adam sorar; ‘Niye böyle karsız bir işe giriştiniz ?’ Mülayim abimiz de der ki; ‘Ben zamansız gelen paranın ancak üstüne sıçarım.Siz de sıçın.’
Bu saatten sonra gelecek forvetin üstüne foseptik alüminyum
Almasınlar ta gerek yok.Zaten bir halt olmayacak.Geçsin lig böyle.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
26-01-2018, 16:48,
|
|
halil28
Member

|
Threads: 0
|
|
Forvet transfer sezonun son günü gelir. Zaten milletin begenmeyipde almadigi biri gelecek. Iyi forveti zaten buzamana kadar birakmazlar. Resmen aslanlarin artigini bekleyen sirtlanlar gibiyiz
|
|
26-01-2018, 18:33,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
ulan be antonu çok severdim. arkadaslarım bana hala anton diye sesleniyor  o derece sever ve anlatırdım herkese ama macere çok kısa sürdü  onun gibi kanat forvet gelmezdi .
|
|
26-01-2018, 18:36,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
ha bu arada bir lafım da store çalışanlarına . zaten sevmezdim gittiğimde iyice sogudum. ulan ben bakmaya değil almaya gelmişim neden hala telefonla ilgilenip siklemiyorsun. fiyat soruyorum başında savmalar falan. bardak var bir tane çok beğendiğim onu alıcaktm cıkıcaktım. şapka ve bere de aldım üstüne . ama hala bir değişik davranmalar falan. bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olmaz store den. istersen beleş sat. böyle çalışan oldugu sürece
|
|
26-01-2018, 18:41,
|
|
(26-01-2018, 18:36)Semih Karahan Wrote: ha bu arada bir lafım da store çalışanlarına . zaten sevmezdim gittiğimde iyice sogudum. ulan ben bakmaya değil almaya gelmişim neden hala telefonla ilgilenip siklemiyorsun. fiyat soruyorum başında savmalar falan. bardak var bir tane çok beğendiğim onu alıcaktm cıkıcaktım. şapka ve bere de aldım üstüne . ama hala bir değişik davranmalar falan. bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" olmaz store den. istersen beleş sat. böyle çalışan oldugu sürece
Dovmedikleine sukret
Derelili çotanak
|
|
26-01-2018, 19:20,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
aynı sıkıntıyı ben de yaşamıştım. ulan forma falan alacağım adam yüzüme bakmıyor fiyat soruyorum zorla söylüyor. enteresan bir işletme şekli.
bu arada samsunspor kayyuma devredilmiş. devlet eliyle düzeltirler.
|
|
|