Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
22-01-2018, 20:30,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Erkan'ı bende sevmiyorum. Eskişehir'den futbolcular ayrılmaya başlayacaksa ligin en iyi futbolcusu Ofoedu'yu kapalım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
22-01-2018, 22:00,
Baskanin biz forvet al dedikce gereksiz ne kadar bosta adam varsa getirmesini anlayamiyorum. Yoksa yonetim bu tarz transferlerden komisyon alip cebinimi dolduruyo. Bu takimin forvete ihtiyaci oldugunu ilkokul cocuklari bile biliyo
Reply
22-01-2018, 22:24,
(22-01-2018, 20:27)chotanax Wrote: Başkan demiş en kısa sürede golcü alacağız Big Grin

Son zamanlarda güldüğüm en iyi fıkra yaşa : )
Başkentten !
Reply
22-01-2018, 22:36,
başkan, dananın ayrılması tüm palanları bozdu forvetsiz kaldık demiş sanki dün olsa maçı çevirirdi ilk yarı naptı allahını seversenen. iki günde santrafor alınmaz demiş şakır şakır defans alıyon Big Grin  golcü yok tövbee. atamayana atarlar oldu santos boş geçmiyo hiç bizi. kapalıdaki uşakların santosa iç geçirir bakışlarının görmeniz lazımdı hayran hayran bakışlarını Smile dedim sizi bu hale düşürenler utansın..adam çıktı golü yaptı jones benzer pozisyonda kalenin kucağına bıraktı bu taraftara jonesi izlettirenler şapkasının önüne koysun lütfen. bunlarla ilk 2 olmaz kimse kimseyi kandırmasın haaa dersen ilk 6 amenna zorlarız. süperlig maçlarını iki üç seneye güzelordu çıkar oradan izleriz.
Reply
22-01-2018, 22:37,
Boş konuşmaya devam.Şans golü bulmuş Boluspor.Adam araya top attı cuk diye.Meziyet ister.Var mı bizde öyle biri ? Sen beceriksizlikten atamadın mesela.Kadro kalitem kötü diyemiyorsun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
22-01-2018, 23:47,
Hangi seneydi bilmiyorum Pedriel'le 2.ci defa anlasma saglanmisti fakat son anda vazgecilmisti. Sebebini hatirlayan var mi?
Reply
22-01-2018, 23:59,
(22-01-2018, 23:47)Okan Wrote: Hangi seneydi bilmiyorum Pedriel'le 2.ci defa anlasma saglanmisti fakat son anda vazgecilmisti. Sebebini hatirlayan var mi?

uçak bileti istemişti, Pedriel MİY'e gidip o leş takımda iş yapmıştı
Reply
23-01-2018, 00:19,
Son gün Afrikalı saatçi geliyor hazır olun. Bozbagiyi artık ezberledik bu konuşmalarının sonu okafor niteliğinde bir oyuncuyu işaret ediyor. Şu son 3 senenin ekmeğini yiyor bozbag yoksa çoktan isyan etmişti taraftar dua etsin.
Reply
23-01-2018, 00:20,
(22-01-2018, 23:59)genoa28 Wrote:
(22-01-2018, 23:47)Okan Wrote: Hangi seneydi bilmiyorum Pedriel'le 2.ci defa anlasma saglanmisti fakat son anda vazgecilmisti. Sebebini hatirlayan var mi?

Diyorum acaba bu sebebten dolayi mi kaliteli yabanci transfer yapamiyoruz?
Reply
23-01-2018, 00:25,
(23-01-2018, 00:20)Okan Wrote:
(22-01-2018, 23:59)genoa28 Wrote:

Diyorum acaba bu sebebten dolayi mi kaliteli yabanci transfer yapamiyoruz?

işbilmezlik başka birşey değil, zaten bile bile yapılmıyorsa hainliktir
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)