Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
18-01-2018, 16:32,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(18-01-2018, 15:43)heyulaanil28 Wrote:
(18-01-2018, 15:35)halil28 Wrote: Başkan sağ bek, bir yerli birde yabanci forvet alicaz demiş.  Yerli forvet murat heralde. Yabanciyi merak ediyorum. Insallah hepimizin mutlu olacağı biri gelir

değil murat sağ kenarın alternatifi yönetim golcü konusunda hem yabancı hem yerlide niyeti iyi.
Kardeşim kim bir ipucu catlat ozel den yaz??
Derelili çotanak
Reply
18-01-2018, 17:17,
(18-01-2018, 16:32)sokakbaşımeyhane Wrote:
(18-01-2018, 15:43)heyulaanil28 Wrote:
(18-01-2018, 15:35)halil28 Wrote: Başkan sağ bek, bir yerli birde yabanci forvet alicaz demiş.  Yerli forvet murat heralde. Yabanciyi merak ediyorum. Insallah hepimizin mutlu olacağı biri gelir

değil murat sağ kenarın alternatifi yönetim golcü konusunda hem yabancı hem yerlide niyeti iyi.
Kardeşim kim bir ipucu catlat ozel den yaz??

Ozelden değil başkan burdan yaz burdan   Big Grin
Reply
18-01-2018, 17:47,
muratı almışız da neden 1,5 yıllık. opsiyon olsa ya ligde kalırsak çıkamazsak devrede olsun opsiyon. çıkarsak biz bu adamı nasıl oynatıcaz
Reply
18-01-2018, 17:52,
konu dışı ama aykut metin hoca için iyi analiz etti diyor. yahu bu adam sene başı kondisyon yüklüyor iyi analiz ediyor daha ne bekliyoruz bu adamdan ; http://www.ajansspor.com/futbol/galeri/1...konustu/#5
Reply
18-01-2018, 17:54,
Kaliteli 2 forvet alamazlarsa bu sene boşa gider.Murat sağ kanat için iyi bir alternatif oldu.
Genç Çotanaklar

Reply
18-01-2018, 17:57,
abi sağ kanat alternatif oldu diyoruz da. bu takımda volkan var mert örnek var korişko var . her kanada 2 tane adam yeterdi. şimdi mert hiç forma sansı bulamayacak . cocuk en azından istekliydi mücadele ediyordu
Reply
18-01-2018, 18:02,
Volkandan ben bu sene pek faydalanacağımızı düşünmüyorum açıkçası.Korkiş ve dialibanın formsuzluğunu ve cezasını düşünürsek sadece merte kalacaktık.
Genç Çotanaklar

Reply
18-01-2018, 18:35,
Başkan parayı forvet transferine saklıyor yoksa bu transfer bizim takımın oyun kalitesini yukarılara taşımaz açıkçası heyacan uyandırmadı bende. Ne dialiba ne de korkişko beklenenin uzağındalar her iki kanatta oynayabilecek daha kalite bir transfer yapılabilirdi diye düşünüyorum.
Reply
18-01-2018, 21:48,
Murat form tutarsa iyi oyuncu, dün de maçta gördük ki kulubede de net olarak sıkıntımız var ki bu bağlamda Murat iyi transfer oldu, yabancı ve yerli iyi bir golcü alırsak hem 11 için hem de kulube için iyi olacak, Reis en şüpheli transferimiz ama o bile rotasyon anlamında katkı sağlayacaktır, hadi sol bek neyse de kulube için sağ bek de alıp yolumuza bakalım
Reply
18-01-2018, 21:55,
dale free gitmiş başkan öyle açıklamış ama türkiyede bizden başka kulube giderse cezası varmış ..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)