Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
15-01-2018, 10:51,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(14-01-2018, 23:13)gire28sun Wrote: Yeni Malatya Bobo’yu almış. Biz transfer etmiş olsaydık bu lige,burada Bozbağ çarmıha gerilirdi, o 10 sene önceydi,çöp transfer felan Big Grin

duyan da adam fevkalade transferler yapiyor ama yaranamiyor sanacak. yahu biz okaforlari görmüş insanlariz bobo bizim icin messi sayılır be.
Reply
15-01-2018, 13:02,
Manisaspor birçok futbolcusu ile yolları ayırmış.Mevkisi hangisinin uygunsa alıp gelebilirler.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
15-01-2018, 13:47,
Eren bari kaçmasın
Reply
15-01-2018, 14:24, (This post was last modified: 15-01-2018, 14:28 by maicon_28.)
çek ordan 1 adet Mustafa Sevgi
+
Metin Yüksel de sağlam adamdır. Tam aradığımız adam, muhammet reis'ten daha iyi olurdu
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
15-01-2018, 15:46, (This post was last modified: 15-01-2018, 15:47 by maicon_28.)
zuhahahhaha

dale "Giresun'da mutlu değilim, kalmak istemiyorum" demiş. Çok iyi oldu, normalde çok sevdiğim söylenemez ama bu hareketiyle bozbağ'yı çaresiz bırakması çok hoşuma gitti. Helal olsun be kulak tıkayan deyıll.

Şimdi forvet transferi yapmayan bozbağ düşünsün
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
15-01-2018, 16:00,
M.Sevgi cuk oturur.

Dale'de bir numara olduğunu sağır sultan bile görmüştü. Bozbağ artık paraya kıyıp en iyi forveti getirecek. Yine çöp adamın teki gelir de sene sonu şampiyonluk giderse bu taraftar kolay kolay susmaz artık.
Reply
15-01-2018, 16:03,
Beyefendiye bak haketmediği eleştiriler almış. Defol git.
Reply
15-01-2018, 16:04,
Mustafa Sevgi ne abi yaa,cuk oturur doğru yedek kulübesi ya da tribüne
İnadına Giresunspor !!!
Reply
15-01-2018, 16:08,
Haaaaasssssiiiiiiiiiii...... tir. Deyip yol alsın ben ta o gollerden sonra kulak tıkamasına ayar olmuştum sanki bana 15 gol attı seni haksız eleştirdik ulan gol makinesi çıkacak dediler fön makinası çıktın anca esiyosun defolsun gitsin ben şu altaya verdiğimiz çocuğa üzülmüştüm keşke kalsaydı.
Başkentten !
Reply
15-01-2018, 16:11,
Dale varken üstüne santrafor alacaktık,şimdi maaş bütçesinde de rahatlama oldu, ne yapıp edip Pote transfer edilmeli artık...
İnadına Giresunspor !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 6 Guest(s)