Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
03-01-2018, 19:49,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
39 oha a.g..engin ipekoglunu getirsinler hem kalecilik hem hocalık yapar ikisindede refleks aynidir
Derelili çotanak
Reply
03-01-2018, 19:56,
39 yaşında ki kaleci ile 1.5 yıllık anlaşma yapmanın mantığını çözemedim

Bozbağ demiş ki istediğimiz oyuncuyu alacak güçteyiz, yahu madem istediğin oyuncuyu alacak güçtesin ne halt etmeye Ali Şaşal yerine Ahmet Şahin ile anlaşıyorsun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız", taraftarla niye "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geçiyonuz "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"

stopere şu yabancıyı alırlarsa net aptallıktır, forvete bari Ergin'i alsınlar
Reply
03-01-2018, 20:00,
Özgürü gönderip stopere yabancı alırlarsa valla bütün ümitlerim biter.
Şu takıma orta saha alın forvet alın adamı delirtmeyin ya
Reply
03-01-2018, 22:34,
Metin aktaş geliyor aklıma.Onun yaşı geldiğinde bu kadar değildi ama fark yaratıyordu istediğinde.Ahmet Şahin’de öyle olabilir.Tek kazanım tecrübesi bana göre.Anıl gibi 1-0 öndeyken topu tutar tutmaz ileri vurmaz mesela.
Yaşı sıkıntı.
Birkaç sayfa önce yazmıştım.Bu transferler taktik ve sistem üzerine transferler değil alternatif transferi.Bizim öncelikli sıkıntımız orta sahada pas yapan, top dağıtacak adam.Alırlar mı ? Umutla bekliyoruz.
Özgür, Berkan, Canberk’i gönderdin.Sol bek problemin var görünüyor şimdi.Kısır futbolcu havuzunda ve bu pintilikle yönetim Hüsam’ı kesebilecek oyuncu alır mı ? Almaz.Gelen yine alternatif olacak.Caner’in iyisi olur mu ? Cık oda olmaz.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
03-01-2018, 23:37,
Metin Aktas suanda 40 yasinda bizde 9 sene once kalecilik yapti yani 30-31 yasindaydi. Benim aklimada o geldi Smile

Ahmet kesinlikle kaleyi devralmali ve bence alacaktir. Yabanci stoper besbelli menejerin kakalamasi ve hikaye olarak kalacak. Asil bombalari bekliyorum. Ve daha once duymadigim isimlerle anlasagiz gibi geliyor bana.

Adinisirgibisakladiniz adami alin artik.
Reply
04-01-2018, 00:24,
Sevdiğim bi abim facesine yazmış kadayıf patarda da vardı diye çok güldüm Smile İsmail hocayı eskişehirden çağırsak hem bizim çocuğumuzdu, birde yerel siteler varan 1 diye haber yapmış kaça geldi 100 binemi töbe est.
Başkentten !
Reply
04-01-2018, 00:41,
(04-01-2018, 00:24)turkuaz_0628 Wrote: Sevdiğim bi abim facesine yazmış kadayıf patarda da vardı diye çok güldüm Smile İsmail hocayı eskişehirden çağırsak hem bizim çocuğumuzdu, birde yerel siteler varan 1 diye haber yapmış kaça geldi 100 binemi töbe est.

ismail hoca bizim cocugumuz tabiki ama adam hep sabretti gelen adam onu takmayıp kendi adamını istedi. bozbağ da adamlık yapıp altyapıyı ona verdi e adamın eline fırsat gelmiş eskişehirde antrenörlük. bırakalımda yapsın ..
Reply
04-01-2018, 14:19,
Batuhan Artaslan ne alemde. O çocuk bizim için çok ideal. Orta saha rotasyonunda kullanırız.
Reply
04-01-2018, 14:54,
Kaan Kanak boşa çıkmış ayrıca. Iş yapar bizde.
Reply
04-01-2018, 15:01,
Yalçın Ayhan Osmanlıspor’a transfer olmuş
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)