Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
01-01-2018, 14:42,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Çok çok yanlış bir hareket2..ozgur bu takım  da her zaman oynayabilir iyi bir alternatifti yerlerini nasıl dolduracaklar
Derelili çotanak
Reply
01-01-2018, 14:48,
özgür bence ilk 11 oynamalıyken gönderiyoruz.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
01-01-2018, 15:11,
2.ligten beri bizleri taşıyan oyunculardı. Hep bizim takımın savunma hattının istikrarından bahsedildi orayı hiç bozmadık Berkan Özgür Onur Hüsamettin. Onur da gönderilirse şaşırmam yanlız şu hüsama helal olsun bizi de gömer bu kimler geldi kimler geçti o hep bizimle Başkan nüfusa geçirdi herhalde ? ha bide jones var tabii. bir devir kapandı bizde böylece yönetim kanadı ne düşünüyor onu merak ediyor insan neler oluyor neden gönderdik bu adamları özgür ligin başında 11 yapan adam oynamamanın getirdiği huzursuzluk olabilir. Yedekte daha iyi adamı nerden bulacaz ki bu adamlar bu ligte takım bulur Denizli başlar toplamaya. Akyüz futbolu bitirmiş kafasında gitmesi hayırlı olmuş
Reply
01-01-2018, 15:21,
Çıkıp açıklama yapılsın ya. Ozgurle Berkan kadroda muhakkak olması gereken insanlar. Yanlış yapıyor yönetim.
Reply
01-01-2018, 15:23,
Emrah Başsan boşa çıktı Adanademirspor ilgileniyormuş çökelim direkt
Reply
01-01-2018, 15:39,
Caner Aykut Özgür Çağlar’dı kafamda ki defans hattı.Her ne kadar play-off maçında bizi yaksa da ilk 11 de oynayabilecek futbolcuydu.Hayırlısı olsun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
01-01-2018, 15:39,
Hicbir sey anlamiyorum. Ozgur ve Berkanin yerine onlardan daha iyi kimleri bulacaklar? Peki Husam Ozgur ve Berkan dan daha mi kaliteli ki duruyor? Stopere yabanci yabanci alinirsa ben artik baskan ve yoneticilerin ahmak oldugunu dusunurum. Bir de Azeri ligi deniyor ki ordan bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" ciktigi gorulmemistir. Hangi menejer kafaliyo bunlari
Reply
01-01-2018, 15:40,
Napıyo bunlar anlamadım. hadi mehmet akyüzü sktir et de Berkan ve özgür kalmalıydı ya.
Reply
01-01-2018, 15:51,
Youssouf Hadji 37 yaşında nancy de oynuyormuş kiralamak istiyoruz
Reply
01-01-2018, 16:40, (This post was last modified: 01-01-2018, 16:44 by Okan.)
Kyrylo Petrov - savunma Azerbacanin Nefci Baku takiminda oynuyor
Emrah Bassan - orta saha

Anlasmak uzereymisiz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)