Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
28-12-2017, 19:04,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(28-12-2017, 18:49)maicon_28 Wrote: aynen oyunu ileride kurmanın meyvesi bu. Anıl ve defansın absürd hediyeleri olmasa ilk yarıyı tek haneli gol yiyerek bitirebilirdik. Metin hoca gitsin yerine yine aynı tarzda hücum oynatan biri gelsin yine defans çok dikkat çekmez ama mentalite olarak dengeli oynayayım ya da topun arkasında bekleyeyim 1 gol sıkıştırırım mantığı olan hoca gelsin paket oluruz. Ben yine de buna rağmen kaleci ihtiyacının kesin olduğunu, stoper ihtiyacını tölare edebileceğimizi düşünüyorum. Hatta Aykut'un performansından dolayı stopere hiç gerek yok, özgür 11 yapsın.

kaleci
sol bek
orta saha
kanat
santrafor x 2

aha işte altınordu maçında tamda bu oyun planıyla bağladık ve 3 tane yedik. ki altınordu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" , vurup geçecek kafa takım bile değil.
Reply
28-12-2017, 19:14,
Sivasspor başkanı Galip Güzel'in Rize ile anlaştığını söylemiş, gitti gül gibi orta saha
Reply
28-12-2017, 22:28,
Canberk`e kulüp bulması istenmiş. Zerre haz etmemiştim zaten gitsin Çarşambaspor`da oynasın.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
28-12-2017, 22:40,
Samsunspor kaçırmasın diyecemde kendisi Samsunda oynamadan daha fazla katkı veriyor Samsuna.
Reply
28-12-2017, 23:16,
10 numaraya Ilyas Kubilay Yavuz'u alalım 2.ligte fırsat transferi, birisi kapmadan kapalım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
28-12-2017, 23:37,
canberk susmak erdemliktir diye laf sokmuş
Reply
28-12-2017, 23:47,
Mal lan bu. Milyon tane topcu takimindan gonderiliyor. Herkes profedyonelligin bir parcasi oldugunun farkinda. Bu kendini b ne saniyor?

Samsun macinda Husam o hatayi yapsa iki sover gecerdik. Bu yapinca ben sindiremedim
Reply
29-12-2017, 00:31,
Canberk önce profesyonel olmayı öğrensin.Bu takımda sadece işini yapacaktı.Ama yapmadı, yapmamayı tercih etti.Forma yarışında ki rakibininde yetenekleri belirliydi zaten.Onu bile geçemedi.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
29-12-2017, 12:10,
Sivastan leandriho iş yapar hem de sağlam yapar
Derelili çotanak
Reply
29-12-2017, 22:09,
ali şaşal'ın ismi geçiyor inşallah doğrudur
Reply