Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
26-12-2017, 22:53,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Malatyaspor Murat Akça'yı gönderiyormuş, güzel oyuncu, bizim gol atamamak ile beraber gol yeme sıkıntımız da var ki Aykut ile Murat çok iyi ikili olabilirler
Reply
26-12-2017, 22:59,
(26-12-2017, 22:53)genoa28 Wrote: Malatyaspor Murat Akça'yı gönderiyormuş, güzel oyuncu, bizim gol atamamak ile beraber gol yeme sıkıntımız da var ki Aykut ile Murat çok iyi ikili olabilirler

murat akça cuk oturur şu takıma ama işte bence daha da cuk oturan kim biliyormusunuz ? sezer özmen. hem sol stoper hem iyi top çıkartabilir. hemide aykutla müthiş anlaşırlar.
Reply
26-12-2017, 23:05,
(26-12-2017, 22:59)Semih Karahan Wrote:
(26-12-2017, 22:53)genoa28 Wrote: Malatyaspor Murat Akça'yı gönderiyormuş, güzel oyuncu, bizim gol atamamak ile beraber gol yeme sıkıntımız da var ki Aykut ile Murat çok iyi ikili olabilirler

murat akça cuk oturur şu takıma ama işte bence daha da cuk oturan kim biliyormusunuz ? sezer özmen. hem sol stoper hem iyi top çıkartabilir. hemide aykutla müthiş anlaşırlar.

Murat Akça'yı ben daha çok isterim açıkcası, sezon başında uğraşmıştık ama olmamıştı şimdi olmaması için hiç sebep yok

Dale kalacak bence golcü olayı yalan olacak gibi duruyor, Ergin gelirse Akyüz gider, kanata oyuncu alacak gibi durmuyorlar Volkan'da geliyor diye, orta saha için bizim kesin birini almamız lazım formsuz Recep ve Fatih ile olmaz o iş
Reply
26-12-2017, 23:08,
(26-12-2017, 10:26)sokakbaşımeyhane Wrote:
(25-12-2017, 23:33)turkuaz_0628 Wrote: Geriye dönük okudum birazda yıl 2004 marmaralı çotanaklar kurulduğu aklıma geldi şevki abi gürkan, Özcan abi erol abi şimdi koşturan birkaç abimiz kardeşimiz daha o zaman ankaradan geçerlerken Kırşehir ., kırıkkalei Yozgat epey gitmiştik Smile açana nickli bi adem kardeşim vardı otomotiv filan okuyodu konyada sanırım yazarmı buralarda mı  hala bilmem eskiden birde herkes birbirini tanırdı, bu sitede eskiden periscopun atası vardı maç anlatırdık haha : ) f5 takımı burdamı yenile yenile, maça giden alpere anlatırdı Alper yazardı sonra harbi radyo kurduk bi ara canlı yayın yapıyoduk, şimdi geçenlerde tribün dergide bi elemanla konuştum gökbörü nicki dedimki kardeşim heryere salça oluyosun kimsin nesin adam hayatı böyunca elin parmakları kadar Giresun maçına gitmiş klavyeden kesiyo ince ince işte böyle sanal dünya neyse nerden nerelere yazdım.

Bu arada doka boşa çıktı yazmış bi arkadaşım ama doka vasat sumo güreşçisi gibi aynı bu ligde top oynayamaz en azından kafaya oynayanlarda, Rize kawueke fesih etti o da sakat birde maliyet 1 milyonun üstünde yaramaz bize, ergin keleş ile volkan bu takımda iş yapar, brinner sadece kupa maçlarında deneyerek gitmesi bence hata olur en azından yedek olabilir, sinan başkanın açıklamalarından gidecek öyle gözüküyor, daha öncede yazdım yolu açık olsun bu arada başkan Yenimahalle grubuna gerekeni yazmış ağzına sağlık lav edilmeli o grup yada başına kurtlar vadisini fazla kaçırmayan bi kardeşimiz geçsin, maratıona sağlıklı bir şekilde hükmedebilecek.

2005 yada 2006 yılıydı başka nickle yazıyordum  yanılmıyorsam  gümüşhane of maçıydı ya da gumishana arsin maci  kilitlenmistik ekrana berabere bitince çıldırıyorduk sevinçten playofa kalmistik sonra da denizliye akmistik..ogrenciydim üniversite son sınıftim..2.lige ciktiydik senin lede turhan sofuoğlu döneminde kırıkkale deplasman yaptıydik son dakikada cakmislardi bize i.neler turhan Mehmet zengini oynatmiyordu çok caktiydik tribunden hocaya...o sene zaten şampiyon olduyduk playoftan  ne günlerdi be..

2005 yılı son maçtaki sevinç bir yana. Amasya maçı büyük şok idi ya. Bir hafta sonra Pazarla içeride maçımız vardı, pazarı yensek lider oluyorduk. Küme düşmüş takımı yenememıştik. Sonra içeride Pazarı yenip sonra Arsin maçı ile play off yapmıştık.
Reply
27-12-2017, 00:14, (This post was last modified: 27-12-2017, 00:15 by genoa28.)
Salim Manav'a göre Ahmet Şahin ile prensipte anlaşmışız
Reply
27-12-2017, 00:18,
eren'in ismi çokça çıkmaya başladı. yahu gelmesin diyorum da yerli forvet bize gelebilecekler arasında erendir derim yine. koşabilen ve son vuruşu iyi. ama malatyada yinede süre alıyor.
Reply
27-12-2017, 00:23,
valla ereni ben çok isterim. kendisine kızgınlığım falanda yok. herkes küme düştüğümüzde mersine imza attı falan diyor ama, birde madalyonun diğer yüzü var. adamın en verimli çağında en formda zamanlarında sırf giresunlu diye oynatmadık 3. liglerde süründürdük. adamda haliyle bileğinin hakkıyla piyasa yapınca bunu değerlendirdi.
Reply
27-12-2017, 00:25,
(27-12-2017, 00:23)kerasus Wrote: valla ereni ben çok isterim. kendisine kızgınlığım falanda yok. herkes küme düştüğümüzde mersine imza attı falan diyor ama, birde madalyonun diğer yüzü var. adamın en verimli çağında en formda zamanlarında sırf giresunlu diye oynatmadık 3. liglerde süründürdük. adamda haliyle bileğinin hakkıyla piyasa yapınca bunu değerlendirdi.

onun başını menejeri yedi ulaş ortakaya idi. yok gs yok o derken yalan oldu. mersinde de dk bulamadı. ama her seferinde o devrin adamları giresunu küçük gördü. tamam sorun kulup de de var fakat onlarında bunu yapmaması gerekiyordu
Reply
27-12-2017, 00:45, (This post was last modified: 27-12-2017, 00:45 by mvsr.)
Quote:TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor’da transfer çalışmaları devam ediyor.

Kaleye takviye yapmaya hazırlanan Giresunspor, Kardemir Karabükspor’da forma terleten Ahmet Şahin’le prensipte anlaşma sağladı.

39 yaşındaki file bekçisi bu sezon 6 karşılaşmada Kırmızı Lacivertli formayı terletti.

http://www.ajansspor.com/ahmet-sahin/hab...-transferi

ajansspor
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
27-12-2017, 01:38, (This post was last modified: 27-12-2017, 01:38 by maicon_28.)
sol bek için vederson ne alemde acaba, 35-36 yaşında vardır ama en azından Hüsam ve Canberk'ten iyidir. Teknik, hızlı, gol ve asist yüzdesi olan biri. Üstelik Türk vatandaşı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 13 Guest(s)