25-12-2017, 19:23,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Son olaylardan sonra basın toplantısı gerekiyordu. Başkan da doğal olarak düşüncelerini açıklamış ve içini dökmüş.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
25-12-2017, 19:35,
|
|
quaresma_28
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
Pankartta ne yazıyordu bu arada
Sadece Giresunspor!
|
|
25-12-2017, 19:48,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(25-12-2017, 19:35)quaresma_28 Wrote: Pankartta ne yazıyordu bu arada
metin olun
metin'i yollayın
tarzı bir şeydi. Tam olarak hatırlayan varsa yazsa daha iyi olur
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
25-12-2017, 20:31,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
bu arada takıma gol ve asist bakımından en fazla katkıyı dale yapmış . bence dale kalmalı ya . top indirilebilen santrafor zor bulunur
|
|
25-12-2017, 23:33,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Geriye dönük okudum birazda yıl 2004 marmaralı çotanaklar kurulduğu aklıma geldi şevki abi gürkan, Özcan abi erol abi şimdi koşturan birkaç abimiz kardeşimiz daha o zaman ankaradan geçerlerken Kırşehir ., kırıkkalei Yozgat epey gitmiştik  açana nickli bi adem kardeşim vardı otomotiv filan okuyodu konyada sanırım yazarmı buralarda mı hala bilmem eskiden birde herkes birbirini tanırdı, bu sitede eskiden periscopun atası vardı maç anlatırdık haha : ) f5 takımı burdamı yenile yenile, maça giden alpere anlatırdı Alper yazardı sonra harbi radyo kurduk bi ara canlı yayın yapıyoduk, şimdi geçenlerde tribün dergide bi elemanla konuştum gökbörü nicki dedimki kardeşim heryere salça oluyosun kimsin nesin adam hayatı böyunca elin parmakları kadar Giresun maçına gitmiş klavyeden kesiyo ince ince işte böyle sanal dünya neyse nerden nerelere yazdım.
Bu arada doka boşa çıktı yazmış bi arkadaşım ama doka vasat sumo güreşçisi gibi aynı bu ligde top oynayamaz en azından kafaya oynayanlarda, Rize kawueke fesih etti o da sakat birde maliyet 1 milyonun üstünde yaramaz bize, ergin keleş ile volkan bu takımda iş yapar, brinner sadece kupa maçlarında deneyerek gitmesi bence hata olur en azından yedek olabilir, sinan başkanın açıklamalarından gidecek öyle gözüküyor, daha öncede yazdım yolu açık olsun bu arada başkan Yenimahalle grubuna gerekeni yazmış ağzına sağlık lav edilmeli o grup yada başına kurtlar vadisini fazla kaçırmayan bi kardeşimiz geçsin, maratıona sağlıklı bir şekilde hükmedebilecek.
Başkentten !
|
|
26-12-2017, 00:01,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Harbiden eski zamanlarda neydi oyle ya. Dk:35 0-0, dk 73 ahmet cikti mehmet girdi hahaaa
|
|
26-12-2017, 00:31,
|
|
Okan
Posting Freak

|
|
|
Forumun 2005 ten beri uyesiyim. Çok degisik bir ortam vardi o zamanlar.
Sosyal medya olayi yoktu dolayisiyla çevrim içi kullanici sayisi bir hayli yuksekti.
Birde ablamiz vardi yanlis hatirlamiyorsam.
Hatta bir seferinde Giresunspor.NET polar organizasyonu yapilmisti iki tanede ben almistim.
Bir ara forum eriselemez olmustu. Hergün forumu kontrol ederdim geldimi diye.
Gunlerce, haftalarca gelmedi. Hayatimda birseyin noksanmis gibi hisederdim.
Ne gunlerdi be!
|
|
26-12-2017, 00:38,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(25-12-2017, 23:33)turkuaz_0628 Wrote: Geriye dönük okudum birazda yıl 2004 marmaralı çotanaklar kurulduğu aklıma geldi şevki abi gürkan, Özcan abi erol abi şimdi koşturan birkaç abimiz kardeşimiz daha o zaman ankaradan geçerlerken Kırşehir ., kırıkkalei Yozgat epey gitmiştik açana nickli bi adem kardeşim vardı otomotiv filan okuyodu konyada sanırım yazarmı buralarda mı hala bilmem eskiden birde herkes birbirini tanırdı, bu sitede eskiden periscopun atası vardı maç anlatırdık haha : ) f5 takımı burdamı yenile yenile, maça giden alpere anlatırdı Alper yazardı sonra harbi radyo kurduk bi ara canlı yayın yapıyoduk, şimdi geçenlerde tribün dergide bi elemanla konuştum gökbörü nicki dedimki kardeşim heryere salça oluyosun kimsin nesin adam hayatı böyunca elin parmakları kadar Giresun maçına gitmiş klavyeden kesiyo ince ince işte böyle sanal dünya neyse nerden nerelere yazdım.
Bu arada doka boşa çıktı yazmış bi arkadaşım ama doka vasat sumo güreşçisi gibi aynı bu ligde top oynayamaz en azından kafaya oynayanlarda, Rize kawueke fesih etti o da sakat birde maliyet 1 milyonun üstünde yaramaz bize, ergin keleş ile volkan bu takımda iş yapar, brinner sadece kupa maçlarında deneyerek gitmesi bence hata olur en azından yedek olabilir, sinan başkanın açıklamalarından gidecek öyle gözüküyor, daha öncede yazdım yolu açık olsun bu arada başkan Yenimahalle grubuna gerekeni yazmış ağzına sağlık lav edilmeli o grup yada başına kurtlar vadisini fazla kaçırmayan bi kardeşimiz geçsin, maratıona sağlıklı bir şekilde hükmedebilecek.
oy oy nerelere götürdün beni ya  canli yayin yapan ben oluyordum. bilgisayarci bahadir abiyle kesintisiz konusurduk o buraya yazardi. yarin aksama bende dokuleyim telefondan olmuyor
|
|
|