19-12-2017, 00:32,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Son 4-5 haftayı saymazsak yinede fena değiliz 60-65 puanda süper lig gelir son hafta galip geleceğimizi düşünürsek 30 puanla ilk hedef tutar bence, gelelim yine içimizde patlayan topçu kardeşlerimize ya da istediğimiz verimi alamadığımız futbolculara dailiba ve dale bence liste başı çeker beklentim çok fazla idi ama özelikle daleyi bize çok sağlam kasmışlar, sinandan belli maçlarda belli dkikalarda istediğimiz aldık kanata adam yok, jonesle son 4-5 maçtır nerdeyse aynı ayarda oynuyorlar arkasında daha ileri topu taşıyabilen orta saha olsa belki dicemde recebi almadan fatih atik ısrarı ile bu iş olmaz, kaleci anıla hah tamam bu sefer oldu diyoruz bizi hayretler içinde bırakan çıkış ve hareketleri var, kaleci transferi şart oğlu şart manisada bi Göktuğ var daha yaşı küçük ama on numara kaleci keza Ankaragücü altay ile 2-3 maç çıkardı iyi oynadı biz güvenemiyoruz anıla Fevzi yollanmalı anıl iyi bir yedek olmalı kaleye nihat ayarında bi kaleci alınmalı, şimdi akşam isimler çıktı ben şok yaşadım milletin gazını almak iiçin yapıyolar bence ulan pote nedir ya şampiyonlar liginde oynadı adam getirsinler helal olsun derim ergin keleş ismi verildi birde ümit özatın yıldızının barışmadığı vedat murigi valla bu ayarda devre arasında 5-6 kişi alsınlar bu takımı ite kaka çıkarırız.
Bu arada hoca geçen hafta durduk yere istenmediğim yerde durmam dedi, ben anlamadım maç sonu yönetim kucakladı arkasında durdu, hoca taraftaramı dedi yoksa topçularda papazlık yapanmı var bu en önemli soru bence devre arasında hoca yapacaksa trasferleri yapmadan netlik kazanmalı herşey.
Başkentten !
|
|
19-12-2017, 00:33,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
orta saha lazım. dodonun kaprisleri çekilmiyor. samsun maçında bunu net gördük. adamın yedeği yok. o da farkında . panos antep maçında değilde başka maçta cezalı olsa fatihe kalmıştık.
|
|
19-12-2017, 00:38,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Kaleci, 10 numara, iki adet forvet, Burak Çalık'ı al keyfine bak, Dale, Jones ve Fevzi ile helalleşelim hatta duruma göre Mehmet Akyüz ile yollarımızı ayıralım
|
|
19-12-2017, 03:18,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Bizim basın yine uçmaya başlamış poteler vedat muriçler falan adamlar takımlarında direk oynayan oyuncular deli olmalı gelmesi için ismi geçenlerden bi ergin keleş gelir o da 1–2 maç parlar sonra yürümeye başlar
|
|
19-12-2017, 12:08,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Söylemekten usandığımız,artık kangren olan, sağır sultanların bile duyup yeter be kardeşim deyip isyan ettiği, alındığı takdirde doları düşürecek ekonomimizi canlandıracak, taraftarı sevinç gözyaşlarına boğacak, gebe kalamayanları gebe, kellere saç, yatak performansı arttıracak 10 NU-MA-RA (yazıyla on numara) orta sahaya pasör, tribünlere majör, gözümüze deva orta saha transferi diyorum ve susuyorum.
Saygılar.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
19-12-2017, 23:08,
(This post was last modified: 19-12-2017, 23:09 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Öncelikle kaleden başlayalım. Anıl çok iyi bir yedek bence de takım için. Fevziye teşekkür edip as oynayacak bir kaleci almalıyız. Önem oranı bana göre 7/10.
Stoper hattımız iyi bence hatta fazlalık var. 4 stoper her daim idealdir. Brinnere teşekkür edip yollamalıyız.
Sağ ve sol bekde 2 adamımız var. Olursa Canberk yerine sol bek alınabilir. Fakat çok mühim değil. Önem oranı 3/10.
Orta saha rotasyonumuz çok dar. Dimitri ve Dodo hariç göbek oynayan oyuncumuz yok. Hücuma yonük oynattigimiz Fatih yedek orada ki soru işareti bir adam.Biri iyi biri vasat 2 tane Rotasyon yerlisi almamız lazım oraya. Önem oranı 8/10.
Sağ ve sol kanatlarda ideal oyunu sayısına sahibiz. Korkishko,Volkan,Dialiba,Mert Örnek hatta Sinan özkan bu gruba dahil. Bence kanat takviyesine gerek yok.
10 numara olarak kullandığımız 3 adam var. Jones,Fatih ve Recep Aydın. Sayı olarak yeterli olsada bu sene verim alamadığımız bir yer orası. Fatih ve Recebin yollanma ihtimali yok. Ayrıca Mertcanda orda kullandığımız bir oyuncu. Jonese teşekkür edip yollamalıyız. Iyi bir forvet alırsak takviye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Recepi kazanırsak oraya 2. Devre yeni transfer gibi olur.
Forvet olarak kullandığımız Dale,Sinan ve Akyüz var. Bence orada en verim aldığımız adam Sinan. Çünkü 3. Forvet olarak yeteri kadar gol attı. Fakat Dale ve Akyüz bizi inanılmaz şaşırttı. Mümkünse ikisine de teşekkür edip yollamalıyız. Takır takır da gol atacak adam bulmamız lazım. Tabi Akyüz de giderse yerli yedek lazım oraya. Buranın da önemi 10/10.
Özetlemek gerekirse 3 iyi transfer(kale,orta saha ve forvet) ve 2 vasat transfer (Rotasyona 2. Orta saha ve 2. Forvet) bizi istediğimiz yere ulaştırır gibi duruyor. Umarım yapılacak transferlerde tutar ve uzun süren özlem biter.
|
|
19-12-2017, 23:43,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
hepsine katılıyorum, akyüze teşekkür edip yollamak konusunda. o şerefsizi bildiğin ıslak odunla kovalamak lazım. ekmek yediği kaba pislemek neymiş? aynı şekilde canberkte
|
|
20-12-2017, 20:54,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
hadi yine iyisiniz, kaleci için Ahmet Şahin'in ismi geçiyor
adam 39 yaşında, mart ayında 40 yaşına basacak
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
20-12-2017, 21:24,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Kaynak nedir Ahmet Şahin için?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
20-12-2017, 21:37,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Yanıltmıyorsan bizleri;
Rezillik hız kesmeden devam ediyor derim.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
|