19-12-2017, 13:25,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
Ergin Keleş abartıldığı kadar iyi adam değil ayrıca eski Ergin de yok zaten.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
19-12-2017, 14:48,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
kusura bakmayın beyler
bende katılıyorum. Hatta ergin keleş 2. mehmet akyüz olur. Tipleri de benziyor hafif
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
19-12-2017, 14:50,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(19-12-2017, 13:25)emre_1466 Wrote: Ergin Keleş abartıldığı kadar iyi adam değil ayrıca eski Ergin de yok zaten. mehmet akyüz 2 olur gelirse, ayrıca poteye de karşıyım muriqi ye de bunlar artık kendini ispatlamış oyuncular, bize az buçuk gol atmışlığı olan altyapısı sağlam kendini gösterme derdinde olan oyuncular lazım.
|
|
19-12-2017, 15:20,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Tam Mehmet Akyüz 2 yazmaya geliyordum ki yazılmış bile  Ergin Keleş daha bile kötü yani Akyüz'den bence.
Muriç'i tek bir nedenle isterim, o da takımı sahiplenecek bir oyuncu olması. Bizimle gönül bağı var gelirse elinden geleni yapacağına eminim. Zaten o kalitede bir oyuncu için bu bile yeterli olur. Abdülaziz-Fevzi-Abwo üçlüsüyle 17 gol atan adam şimdiki üçlüyle çok daha fazla iş yapar bana göre.
|
|
19-12-2017, 19:58,
|
|
Arkadaşlar makara mi yapıyorsunuz??saatçi daleye muhtaç olduğumuz yerde poteyi beğenmiyorsunuz...sadece pote birak atacağı golleri, her hafta 4000 e oynuyorsak bu rakamı tek başına 1000 kişi artırır..
Bu saatten sonra kumar oynanmaZ bildik adam alacaksın..ha pote gelir mi bence gelmez..keske gelse..ergin keleş m.akyuzun aksine faydalı olur.. çünkü adam da futbol ahlakı sporcu ahlaki var karaktersiz değil.. vedat ta gelmez eşi hamile boyle bir risk almaz..
Derelili çotanak
|
|
19-12-2017, 20:30,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(19-12-2017, 19:58)sokakbaşımeyhane Wrote: Arkadaşlar makara mi yapıyorsunuz??saatçi daleye muhtaç olduğumuz yerde poteyi beğenmiyorsunuz...sadece pote birak atacağı golleri, her hafta 4000 e oynuyorsak bu rakamı tek başına 1000 kişi artırır..
Bu saatten sonra kumar oynanmaZ bildik adam alacaksın..ha pote gelir mi bence gelmez..keske gelse..ergin keleş m.akyuzun aksine faydalı olur.. çünkü adam da futbol ahlakı sporcu ahlaki var karaktersiz değil.. vedat ta gelmez eşi hamile boyle bir risk almaz..
pote gelebilir. adam 77 kişi takip ediyor ve bizi takip etmeye başlamış sanki giresunspor diye bir kulup mü biliyordu da takip etsin. baktım takipçilerine iki takım var biri ads biri biz. neden biz peki ?
|
|
19-12-2017, 20:34,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
(19-12-2017, 20:30)Semih Karahan Wrote: (19-12-2017, 19:58)sokakbaşımeyhane Wrote: Arkadaşlar makara mi yapıyorsunuz??saatçi daleye muhtaç olduğumuz yerde poteyi beğenmiyorsunuz...sadece pote birak atacağı golleri, her hafta 4000 e oynuyorsak bu rakamı tek başına 1000 kişi artırır..
pote gelebilir. adam 77 kişi takip ediyor ve bizi takip etmeye başlamış sanki giresunspor diye bir kulup mü biliyordu da takip etsin. baktım takipçilerine iki takım var biri ads biri biz. neden biz peki ?
O iş harbiden garip. Pote durup dururken neden Giresunsporu takip eder. Demek ki bir ilgi var. Bakalım Pote gelirse bu takımı çıkarır seneyede ligde tutar.
|
|
19-12-2017, 21:22,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Pote`ye yarım sezon için yüklü bir miktar teklif edildiyse gelebilir. Bakmayın Şampiyonlar liginde oynadığına Kıbrıs`ta bu adama kaç para verirler ki. Türkiye maddi açıdan futbolcular için cennet gibi. Arkadaşa katılıyorum bazı transferler vizyon için önemlidir Pote demek artıdan bin taraftar demektir.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
19-12-2017, 22:02,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(19-12-2017, 21:22)emre_1466 Wrote: Pote`ye yarım sezon için yüklü bir miktar teklif edildiyse gelebilir. Bakmayın Şampiyonlar liginde oynadığına Kıbrıs`ta bu adama kaç para verirler ki. Türkiye maddi açıdan futbolcular için cennet gibi. Arkadaşa katılıyorum bazı transferler vizyon için önemlidir Pote demek artıdan bin taraftar demektir.
Kıbrıs diyip küçümseme. sadece ŞL katıldığı için bizim 2 senelik transfer bütçemizi bir anda kasaya koyuyorlar.
Poteyi sezon başında alsak takla atardım valla. ama şimdi gelse nasıl olur bilmiyorum. adam bir anda attan inip eşeğe binecek. 1 ay önce dortmunda gol atan adam şimdi ümraniyeye karşı oynayacak. motive olmak çokta kolay bişey değil. ama muriqi süper olur. bu ligde kendini gösterdi ama süper ligde bekleneni veremedi. şimdi tekrar bu lige hemde bildiği bir camiaya gelmek, kendini ispatlamak için iyi bir fırsat olabilir.
|
|
|