ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
19-12-2017, 13:33,
RE: Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Rakip: M.Başakşehir
İlk maç 27 Aralık Çarşamba Saat:15:00 evimizde
Reply
25-12-2017, 18:09, (This post was last modified: 25-12-2017, 18:16 by cotanak88.)
Hayatımda ilk defa Başakşehir maçı için fiyatlar uygun diye VİP'ten bilet alayım dedim bir de ne göreyim tükenmiş.Hadi neyse dedim diğer bölümlere bakayım şok oldum kapalı tek tük kalmış,maraton D blok hariç dolu gibi bişey ve üstelik maç hafta içi 15.00'te maça daha 2 gün var lan lig maçına gelmeyen adamlar şu maça geliyor ya delleniyorum
Reply
25-12-2017, 21:21,
kupa beyi jones carioca olsa iyiydi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
26-12-2017, 12:53,
Son gelişmelerden sonra neler olacak merak ediyorum.İç kavgalar yüzünden rakibi eleyeceksek de terse dönüp elenebiliriz.Rakip burada rahat oynamamalı.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-12-2017, 20:05, (This post was last modified: 26-12-2017, 20:06 by cotanak88.)
Maraton ve kapalı doldu, maç günü kağıt bilet alacakları da düşünürsek 10 bine yakın kişi olur heralde inşallah taraftar yönetim ve oyuncuların barıştığı, bol gollü bir galibiyet alırız.Devre arasını lider bitirmiş bir takımı yenmek takımdaki havayı bir anda değiştirebilir.
Reply
26-12-2017, 21:14, (This post was last modified: 26-12-2017, 21:18 by maicon_28.)
oha yalnız, en kritik maçta bile dolmayan statta dandirik bir maç için maraton ve kapalı dolmuş vaziyette. 1 kişilik yer bile yok , iğne atsan düşmeyecek vaziyette.

Kale arkasından alımlar başlamış, şuan %10-15 i bitmiş .

dipçe: Maç haftaiçi 3 te. Mesai saatinden sonra veya hafta sonu olsa neyse diyeceğim. Maç seçen taraftara bak sen, üstelik bu sene bahanemiz de yok. Önceki senelerde abwo'yu, abdülaziz'i, hüsamettin'i mi izlemeye gelelim, takım güzel oynamıyor gibi bahanelere sığınılabilinirdi. Bu sene o da yok
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
26-12-2017, 21:53,
Başakşehir takımın yarısını getirmemiş neredeyse kazanabiliriz umutluyum açıkcası, varımızı yoğumuzu ortaya koymak gerek
Reply
26-12-2017, 21:56,
aynen takımın yarısı yok . kalede de mert olur hatalı gol yer oh Big Grin ulan neyse ters tepmesin. bu arada biletler cidden bitmiş. maç aksam olsa demekki herkes gelecek. ulan ya maç seçen varmış helal olsun ne diyim.
Reply
26-12-2017, 22:16, (This post was last modified: 26-12-2017, 22:22 by turkuaz_0628.)
Maraton ve kapalılar dolmuşmu benmi yanlış gördüm yaa passoda sadece kale arkası var, kağıt biletmi çıkacak gerçekten doldumu ulan lig maçında nerdesiniz be şu passolig varya eğer dolarsa o stad harbiden tribünleri yiyor ya lanet olsun o passoya..

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izin verilen yabancı futbolculardan Emmanuel Adebayor, Marcio Mossoro, Junior Caicara, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Eljero Elio, Edin Visca ve Aurelien Chejdou katılmadı.Yabancı oyunculardan yalnızca Manuel da Costa, Stefano Napoleoni ve Joseph Attamah idmanda yer aldı.
Başkentten !
Reply
26-12-2017, 22:29,
(26-12-2017, 22:16)turkuaz_0628 Wrote: Maraton ve kapalılar dolmuşmu benmi yanlış gördüm yaa passoda sadece kale arkası var, kağıt biletmi çıkacak gerçekten doldumu ulan lig maçında nerdesiniz be şu passolig varya eğer dolarsa o stad harbiden tribünleri yiyor ya lanet olsun o passoya..

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, izin verilen yabancı futbolculardan Emmanuel Adebayor, Marcio Mossoro, Junior Caicara, Alexandru Epureanu, Gael Clichy, Eljero Elio, Edin Visca ve Aurelien Chejdou katılmadı.Yabancı oyunculardan yalnızca Manuel da Costa, Stefano Napoleoni ve Joseph Attamah idmanda yer aldı.

bence olay passo değil maç seçmek.  maça giden adam gitmeyi kafasına koyan adam çıkartır o kartı
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)