16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
18-12-2017, 23:26,
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
ergin keleş bizdeki dale gibi servis oyuncusu . bize son vuruş adamı lazım. ve çekinmeden kaleyi gördüğünde bam güm vuracak adamlar lazım.
Reply
18-12-2017, 23:31, (This post was last modified: 18-12-2017, 23:41 by maicon_28.)
ama doğru olma ihtimalini kabul etsek bile dortmund'a gol atsa da pote'yi istemem.
30 yaş üstü adamlara takıntılıyım, bazı istisna futbolcular hariç 30+ adam istemiyorum.

Ben olsam brinner,dale,jones'u gönderirim. Takımda kalır 4 yabancı, hatta dialiba'yı da gönderirim ama hadi o kalsın.

-2 yabancı forvet alırım. Malum 1 tane alırsak tutmama ihtimali yüksek olur, 2 tane yabancı santrafor alırız. Hangisi tutarsa o oynar. Sene başında da söyledim. 2 yabancı santrafor almalıyız diye. Golcün tırt çıkarsa patlıyorsun, hea oldu da çok düşük bir ihtimal ikisi de iyi çıksa 4-4-2 falan oynarsın.
-kanata Burak Çalık
-Sol beke Erkan Kaş
-Orta sahaya vedat bora, sami can keskin, uygar mert zeybek, bilal kısa olabilir
-Kaleye Nihat Şahin, Ali Şaşal Vural dan biri
+ ek olarak volkan okumak geri dönüyor

aykut geç alıştı, takıma geç uyum sağladı ama şuan süper. Bu yüzden stopere gerek yok bence. Özgür 11 dönmeli aykut-özgür olmalı. Belki 1 tane maliyeti düşük stoper alınabilir

Eğer yukarıdaki takviyeler veya buna benzer takviyeler olursa o zaman ümitlenirim. Yoksa bu mevcut kadronun IQ'su ile hiç bir şey olmaz.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-12-2017, 23:34,
(18-12-2017, 23:31)maicon_28 Wrote: ama doğru olma ihtimalini kabul etsek bile dortmund'a gol atsa da pote'yi istemem.
30 yaş üstü adamlara takıntılıyım, bazı istisna futbolcular hariç 30+ adam istemiyorum.

Ben olsam brinner,dale,jones'u gönderirim. Takımda kalır 4 yabancı, hatta dialiba'yı da gönderirim ama hadi o kalsın.

-2 yabancı forvet alırım. Malum 1 tane alırsak tutmama ihtimali yüksek olur, 2 tane yabancı santrafor alırız.
-Burak Çalık
-Erkan Kaş
-Orta sahaya vedat bora, sami can keskin, uygar mert zeybek, bilal kısa olabilir

aykut geç alıştı, takıma geç uyum sağladı ama şuan süper. Bu yüzden stopere gerek yok bence. Özgür 11 dönmeli aykut-özgür olmalı. Belki 1 tane maliyeti düşük stoper alınabilir

Eğer yukarıdaki takviyeler veya buna benzer takviyeler olursa o zaman ümitlenirim. Yoksa bu mevcut kadronun IQ'su ile hiç bir şey olmaz.

burak ve erkan kanat işte sorun orda. burak yine oynar ama erkan hiç oynayamaz forvet. burak aslında iyi olur. ortaya vedat bora ve sami can cuk diye oturur. kaleyede aynen dediklerin olur. stopere adam şart. özgür onur ve çağlar ın ikisini göndermek lazım. onur kiralık çağlara da eyvallah diyip göndermek lazım. ve milosevic boşa çıktı onu alabiliriz. yada brinerri oynatabiliriz.
Reply
18-12-2017, 23:40, (This post was last modified: 18-12-2017, 23:43 by maicon_28.)
(18-12-2017, 23:34)Semih Karahan Wrote:
(18-12-2017, 23:31)maicon_28 Wrote: ama doğru olma ihtimalini kabul etsek bile dortmund'a gol atsa da pote'yi istemem.

-2 yabancı forvet alırım. Malum 1 tane alırsak tutmama ihtimali yüksek olur, 2 tane yabancı santrafor alırız.
-Burak Çalık
-Erkan Kaş

burak ve erkan kanat işte sorun orda. burak yine oynar ama erkan hiç oynayamaz forvet. burak aslında iyi olur. ortaya vedat bora ve sami can cuk diye oturur. kaleyede aynen dediklerin olur. stopere adam şart. özgür onur ve çağlar ın ikisini göndermek lazım. onur kiralık çağlara da eyvallah diyip göndermek lazım. ve milosevic boşa çıktı onu alabiliriz. yada brinerri oynatabiliriz.

yanlış anlaşıldım galiba knk Smile

erkan kaş'ı sol bek 
burak'ı kanat için yazdım

başta yazdım 2 yabancı santrafor lazım, kallavisinden, basıp giden, golcü zenci almak lazım.
Yani 2 zenci forvet + diğer saydığım isimler Smile
Reply
18-12-2017, 23:42, (This post was last modified: 18-12-2017, 23:44 by kerasus.)
çağlar yine rotasyon oyuncusu falan kalabilir. ama onur satılsın ne tuttursak kardır. canberkin zaten samsundan getirilmediğini varsayıyorum, şehre gelmişse a.. koyim onun ben. orta sahaya isim verememde bülent bölükbaş gibisi gelmedi gelemez. burak çalıkı harbi kaçırmayalım ama.

tabi herşeyden önemlisi hoca konusuna karar versin önce. yollayacaksa hemen şimdi yollasın. yollamayacaksada gerek topçulara gerekse basına net olarak mesajı versin. herkes sesini kesip destek olmaya baksın.
Reply
18-12-2017, 23:50, (This post was last modified: 18-12-2017, 23:53 by maicon_28.)
bu hafta gaziantep maçında sabote edilip hocanın gitmesine sebep olunabilir.

Herhangi bir bilgi yok içime doğuyor. Garanti gözüyle bakılan bir maçta, çok berbat oynayıp berabere kalacağız ve kaos olacak. Hoca gönderilecek, devre arası transfer dönemi sıcak geçecek, yapılan transferlerle 2.yarıya umutlu başlayacağız

Bu arada Michael Pote Giresunspor hesabını takip etmeye başlamış, hayırlı olsun Sad
Reply
18-12-2017, 23:53,
erkan sol bek için çok ofansif olur ya . caner yine bek bilgisi var erkanda hiç yok. o yüzden çok sorun yaşarız. bu arada biz golleri kanattan nadir yiyoruz ortadan geliyor . özellikle aykut kademeye girerken yiyoruz
Reply
18-12-2017, 23:55, (This post was last modified: 18-12-2017, 23:56 by genoa28.)
(18-12-2017, 23:50)maicon_28 Wrote: bu hafta gaziantep maçında sabote edilip hocanın gitmesine sebep olunabilir.

Herhangi bir bilgi yok içime doğuyor. Garanti gözüyle bakılan bir maçta, çok berbat oynayıp berabere kalacağız ve kaos olacak. Hoca gönderilecek, devre arası transfer dönemi sıcak geçecek, yapılan transferlerle 2.yarıya umutlu başlayacağız

çok büyük aptallık olur bu, hoca gitsin ya da gitmesib zaten her türlü kazanacağız bu maçı ama hoca net gitmeli

stoper olayında sana katılıyorum, Özgür-Aykut denenmeli
Reply
18-12-2017, 23:59, (This post was last modified: 19-12-2017, 00:01 by maicon_28.)
(18-12-2017, 23:53)Semih Karahan Wrote: erkan sol bek için çok ofansif olur ya . caner yine bek bilgisi var erkanda hiç yok. o yüzden çok sorun yaşarız. bu arada biz golleri kanattan nadir yiyoruz ortadan geliyor . özellikle aykut kademeye girerken yiyoruz

artık bu gözler ofansif sol bek görsün Sad
Eğer defansif olacaksa en kralı hüsam var zaten. 
Kaç haftadır diyorum özgür 11 e geri dönmeli diye. Kafa topları için de kısa kalıyor aykut-çağlar. 
Frikikten gol attı, oyun kuruyor, duran topları da iyi kullanıyor diye taraftarın gözüne batmıyor ama 1.görevi olan kademede çok fena aksıyor.
not: aykut, çağların açığını kapatırken yiyoruz genelde
Reply
19-12-2017, 00:19,
Özgür bence de as olmalı. Özgür- Aykut tandemini hiç denemedik
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)