16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
17-12-2017, 22:10,
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
hocanın "gerekirse giderim" havasında olması insanları neden rahatsız ediyor anlamadım. adamın istediği transferler yapılmamış. ona rağmen kadro kalitesinin çok üzerinde başarıya ulaştırmış takımı. hala mırın kırın ediliyor. bugün bıraksa yarın daha iyi bir teklifle bi takım bulabilir rahatça. bu şartlarda hocanın "nolur beni bırakmayın" diye yalvaracak değil heralde. kendini tesislerin kağısına zincirleyip eylem yapmasını mı bekliyorsunuz? hayır cidden soruyorum hocadan beklentiniz nedir?
Reply
17-12-2017, 22:31,
Ben böyle topçuların ta "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". Maçın yapılması gereken tek analizi budur.
Reply
17-12-2017, 22:43, (This post was last modified: 17-12-2017, 22:46 by mvsr.)
Bu şehri ve bu takımı beğenmeyen lütfen gitsin.Kimsenin kaprisini çekemeyiz.Biz futbolcunun kötüsünü de gördük iyisini de.Şampiyon olamamak bize koymaz.Ancak bu kadar rezil oluşunuz mahveder bizleri.
Açık ve net.İstemeyen gitsin.Gönderilsin.
Şu Mert Örnek, Oğuzhan Öztürk, Mertcan Aktaş ve Brinner'e yazık oluyor şu takım da.Kapasiteleri belli belki adamların ama forma için oynayacaklarını göstereceklerdir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
17-12-2017, 22:51,
hoca adamsa gider, gitmezse yönetimde eşşek değil herhalde gönderirler
Reply
17-12-2017, 22:59, (This post was last modified: 17-12-2017, 23:05 by cotanak88.)
(17-12-2017, 22:10)kerasus Wrote: hocanın "gerekirse giderim" havasında olması insanları neden rahatsız ediyor anlamadım. adamın istediği transferler yapılmamış. ona rağmen kadro kalitesinin çok üzerinde başarıya ulaştırmış takımı. hala mırın kırın ediliyor. bugün bıraksa yarın daha iyi bir teklifle bi takım bulabilir rahatça. bu şartlarda hocanın "nolur beni bırakmayın" diye yalvaracak değil heralde. kendini tesislerin kağısına zincirleyip eylem yapmasını mı bekliyorsunuz? hayır cidden soruyorum hocadan beklentiniz nedir?
Bugün rize maçından sonra ibrahim üzülmez devre arasında bize savaşacak oyuncu lazım ben yada oyuncularım ç.rizenin üzerinde değiliz gibi açıklamalar yapmış belki samimi değil günü kurtarmak için söylüyor bilinmez ama Metin diyadindende aynı cümleleri duymak isterim yalandan da olsa.. Oyuncusu yenik durumda gevşek gevşek sakız çiğniyo hocası desen çeker giderim havalarında bu ego neyin nesi siz kimsiniz???
Ayrıca adamın istediği trasferler yapılmamış derken kimi istemişte alınmamış biraz açarmısın sanırım bir bildiğin var bizim bilmediğimiz (?)
Hocadan beklentim yok bu saatten sonra ama sana sormak istiyorum hocanın bize tek başına kazandırdığı bir maç varmı şöyle yerinde hamleler yaparak?? 
Onu kesti, öbürünü kadro dışı bıraktı çorba etti takımı resmen.
Temennim devre arası transferlerini Metin Diyadin yapsın da görelim o harika teknik bilgisini..Hani istediği adamlar oynamıyo ya o zaman görelim nasıl oynatıyor.

Bir de şu açıdan bakalım engin ipekoğlu maç sonu ligin en iyi kadrosuna sahip giresunsporu yendik demiş yine aynı şekilde bütün giresuna gelen hocalar aynı şeyi söylüyor, lig başlamadan diğer takımlar tarafından şampiyon ilan edldiğimiz bir senedeyiz eee o zaman bu kadar şeye rağmen hocayı mı eleştirmek lazım yönetimimi??
Reply
17-12-2017, 23:03,
ya bikere dialibe olsun m.akyüz olsun kariyer olarak oynayacağını oynamış adamlar. bu saatten sonra bu adamlardan bişey bekleyip transfer etmek hataydı. kendileride biliyorki şampiyon olsak bile kendileri seneye yine bu ligde olacaklar. ve kötüde oynasalar eski kariyerleri sayesinde yine tonla para alacakları bi sözleşmeye imza atacaklar. kısacası artık futboldan hiçbir beklentileri yok, hedefleri yok. bize başarıya aç, heyecanlı adam lazım. ve eminim en iyi paraları alanlarda bu ikisidir.

keza geçen seneden bozmadığımız savunma oyuncuları tamam birbiriyle uyumluydu vs ama kapasiteleri belli. onlar bu seviyenin adamı değiller. 2.ligde koy bu savunma dörtlüsünü, ligin bi tarafına koyarsın net. ama 1.ligde şampiyonluğa gidecek savunma değil. onur hüsamettin özgür vs. anıl keza bu seviyenin kalecisi değil. fevziyi zaten saymıyorum. onu transfer etmek akıl tutulmasıdır artık. keza diğer yeni transferlere bakıyorum, fatih atik, canberk, çağlar.. üçüde hiçbir ekstra özelliği olmayan sıradan oyuncular. orta sıra hedefsiz takımda koy oynasınlar. ama şampiyonluk için yola çıkacağın adamlar bunlar değil. sinan ise kariyeri boyunca nöbetçi golcü lakabıyla bilinen, 80 den sonra oyuna girip pozisyon bulursa atan biri olarak kaldı. sebebini gördük işte. maçın içinde kayboluyor. 90 dk lık oyuncu değil. jonesten yıllardır bi türlü kurtulamadık. ne buldu bozbağ bu adamda çözemedim. şampiyonlar ligine katılacak olsak, yine jones ile başlar sezona net. dale desen sıradan bir saatçi işte.

şimdi sezon başı birbiriyle uyum içindeki savunma dörtlüsünü bozmadı hoca ama ilerleyen haftalarda gördükki olmuyor. önce onuru kesti arada hüsamı vs. şimdi ise tamamen değişti. yani olmadığını görünce vazgeçebiliyor, bu güzel. ama asıl sıkıntımız, hangi kadroyla çıkarsan çık, kenarda oyunun gidişatını değiştirecek hamle oyuncun yok. sahadakilerde sıçınca hepten çaresiz kalıyoruz. kimi oyuna alsa suçlu oluyor hoca. bu maçta mehmeti almasa ne küfürler yerdi kimbilir. ahanda aldı işte mehmeti, noldu?
Reply
17-12-2017, 23:16, (This post was last modified: 17-12-2017, 23:22 by kerasus.)
(17-12-2017, 22:59)cotanak88 Wrote:
(17-12-2017, 22:10)kerasus Wrote: hocanın "gerekirse giderim" havasında olması insanları neden rahatsız ediyor anlamadım. adamın istediği transferler yapılmamış. ona rağmen kadro kalitesinin çok üzerinde başarıya ulaştırmış takımı. hala mırın kırın ediliyor. bugün bıraksa yarın daha iyi bir teklifle bi takım bulabilir rahatça. bu şartlarda hocanın "nolur beni bırakmayın" diye yalvaracak değil heralde. kendini tesislerin kağısına zincirleyip eylem yapmasını mı bekliyorsunuz? hayır cidden soruyorum hocadan beklentiniz nedir?
Bugün rize maçından sonra ibrahim üzülmez devre arasında bize savaşacak oyuncu lazım ben yada oyuncularım ç.rizenin üzerinde değiliz gibi açıklamalar yapmış belki samimi değil günü kurtarmak için söylüyor bilinmez ama Metin diyadindende aynı cümleleri duymak isterim yalandan da olsa.. Oyuncusu yenik durumda gevşek gevşek sakız çiğniyo hocası desen çeker giderim havalarında bu ego neyin nesi siz kimsiniz???
Ayrıca adamın istediği trasferler yapılmamış derken kimi istemişte alınmamış biraz açarmısın sanırım bir bildiğin var bizim bilmediğimiz (?)
Hocadan beklentim yok bu saatten sonra ama sana sormak istiyorum hocanın bize tek başına kazandırdığı bir maç varmı şöyle yerinde hamleler yaparak?? 
Onu kesti, öbürünü kadro dışı bıraktı çorba etti takımı resmen.
Temennim devre arası transferlerini Metin Diyadin yapsın da görelim o harika teknik bilgisini..Hani istediği adamlar oynamıyo ya o zaman görelim nasıl oynatıyor.

bilmediğimiz derken kendi adına konuş istersen. zira sağır sultan bile biliyordu bu takıma kaleci alınması gerektiğini. adam gibi kaleci aldında hocamı oynatmadı? keza sezon başında bi stoper alınmadı inatla. sezon içinde 2 senedir top görmeyen aykutu aldın, tamam süperde oynuyor. peki ya o takıma alışana kadar kaybettiğin puanları kime soracaksın? kısacası net olarak takımın ihtiyacı olan transferler yapılmamış, bunun aksini iddia etmek artniyettir. 

gelelim ego meselesine. gerekirse çeker gideriz demek kendini giresunsporun üzerinde görmek değildir. asıl kendini giresunsporun üzerinde gören ise bozbağdır. mesela basketbolda uşak yıllardan beri ozan bulkaz ile çalışır koç olarak. 2. ligden beraber çıktılar, süper ligdeki 5. sezonları. ozan hoca bugünki açıklamasında yçnetimin benimle ilgili kararı olursa saygı duyarız demiş. türkçe meali istenmiyorsam çeker giderim diyor. yahu normali bu zaten. bundan başka anlamlar çıkarmak artniyettir. 

ha birde merak ettim, hocanın tek başına kazandırdığı maç derken.. eses maçına senmi hazırladın takımı ve o atak futbolu oynatan senmiydin? ve diğer maçlarda takıma ligin en iyi futbolunu oynatan senmisin? takımı maça hazırlayan sensin, metinde sadece yanında hamle yapan yardımcın galiba. yazdıklarından bu anlam çıkıyor. 

takımın formasını yere atan canberk şerefsizini kadro dışı bırakmasını eleştiriyosan buda net artniyettir. sana göre normal olabilir, hatta madalya takmak isteyebilirsin canberke. ama hoca doğrusunu yapmıştır. caner keza kadro konusunda hocanın işine karıştığı söyleniyordu. ee napıcaktı hoca bu durumda? kadro dışı kaldı aklı başına geldi, ve sezon genelinde en önemli oyuncuların başında geliyor. ondada kadro dışı kararı doğru. kim kaldı recep. onunda yönetimle sorunu var gibi söylentiler olmuştu, hatta baişkamın açıklamalarındanda öyle anlaşıldı. gerçek sebebi ise asla açıklanmadı. biliyorsan açıkla bizde bilelim. hocanın hatalı kararı olduğu fikrine nerden vardın bilmediğin bir konuda?

düzletme.. son olarakta engin ipekoğlunun açıklamasını konuşuyorsun. yahu engin ipekoğlu kimdir? futbol uleması mı? bilirkişi mi? ben 16 haftaxır göslerimle gördüğüme mi inanayım yoksa enginin açıklamasınamı? adam geldi geleli bi etkisi olmadı takım sıçmaya devam ediyor. kırk yılda bi kazanmış, elbette bu galibiyeti biraz abartacak. çıkıpta "büyütecek bişey yok, altı üstü maçı hiç sallamayan oyuncuşları yendik onuıda zaten yerden kalkmadan ve halkem desteğiyle" demesinimi bekliyorsun?
Reply
18-12-2017, 00:08,
Hep söylüyorum Hoca o malum Caner olayından beri takıma hakim değil bence. Bildiğim bir şey yok ama sadece tahminim bu yönde. Metin Diyadin takımlarında genellikle disiplin sorunu yaşanıyor zaten. 
  Metin Diyadin bence Birinciden sonra hücum futbolunu bu takıma en iyi oynatan hoca benim gördüğüm. Burada çoğu kişi hemfikir galiba. Fakat şu var bence bu ligi bilen bir hoca ile de takım 30 puana ulaşabilirdi. Geçmiş senelerde başka takımda olsa fark yaratacak oyunculara sahip değildik fakat bu sene başka takımların isteyeceği 5-6 oyuncuya sahibiz. Fakat forvet konusunda büyük kazık yedik. Bozbağ klüp tarihinin en pahalı oyuncusunu getirdi ve bidon çıktı. Hadi dedik 2. Forvet bile Mehmet Akyüz dedik o taşır ondada karavana yaptık. Yönetimi de pek suçlayamıyorum aslında. Aldığımız 2 forvet de kariyer olarak bu lig için iyiydi. 
  Yönetimin en hatalı olduğu taraf orta sahada rotasyon oyuncusu olmaması ve kaleci. Bunlar direk yönetimin kabahati. 
   Ben oyuncu grubu ile sıkıntısı yoksa Diyadin ile devam edilmesi taraftarıyım. Fakat eğer oyuncu grubu ile sıkıntısı varsa maalesef hoca gitmeli. Çünkü Türkiyede işler böyle yürüyor.
Reply
18-12-2017, 00:13, (This post was last modified: 18-12-2017, 00:13 by 123456.)
Eklemeyi unutmuşum niye oyuncu grubu ile sıkıntısı yoksa hoca ile devam etmeliyiz kısmını. Bana kalırsa Metin Hocanın oynattığı futbol vasat üstü bir forvetle bile çok güzel şekilde taçlanacaktır.
Reply
18-12-2017, 00:20, (This post was last modified: 18-12-2017, 00:28 by maicon_28.)
@cotanak88
kusura bakmazsan bir kaç şey söyleyeceğim
1-) Engin İpekoğlu bilirkişi mi Smile dediği kesin doğru diye bir şey mi var? Aldığı galibiyeti büyütmek için, iyi yoldayız demek için abartıda bulunmuş, bir kaç hafta daha kazanmak için. Hatta her ne kadar düşme hattına yakın olsa da kağıt üstünde bile kendi kadrosu yani Samsun kadrosu bile bizden daha güçlü Smile Ligin genelinde de bizden daha güçlü 5 takım, bizim kadroya denk takımda 3-4 tane falan vardır. Yani senin ipekoğlunun bu saçma açıklamasını taşıman bile abes olmuş. Rize'nin, Ankaragücü'nün, Adana'nın kadrosundan da mı iyiyiz...

2-) Teknik direktörün sayesinde maç kazanılmasını sadece yaptığı değişikliklikler ile sağlandığını düşünmen de çok sığ bir düşünce.
a-Yani işler kötü gidiyor atıyorum maç 0-0, hoca yaptı bir değişiklik maç 1-0 kazanıldı
b-Rakibi madara ederek, rakip hiç bir etki gösteremeden 3-0 veya 3-1 maçı kazandık diyelim
şimdi a şıkkını hoca kazandırdı, b şıkkını hoca kazandırmadı mı oluyor ?

İlla a şıkkı için örnek istiyorsan
ilk hafta fatih atiki aldı oyuna, boluya attı golünü. 1 puan kazandırdı
2. hafta sinan'ı aldı oyuna maçı bitiren hamle oldu, adana karşısında
sonra manisa'da akyüz'ü, fatih'i jones'u aldı baskın oynamaya başladık, son dakika gol geldi
biraz daha yakına gelelim altınordu devre arası ne yaptıysa takım askerden gelmiş gibi oynadı 3-2 yaptı, anıl sağolsun hediye gol verdi.

ama dediğim gibi çok bir sığ düşünce örnek vermek için verdim bunları. Teknik direktör sadece bu yaptığı hamlelerle maç kazandırmaz.

3.Birde onu kesiyor, bunu kesiyor kadro oturtamadı diye eleştiriyordun. Biz bile forum ortamında performansından ötürü bu hafta kral yaptığımız adamı, öteki hafta berbat diye eleştirmiyor muyuz? Yani adamların bir günü bir gününü tutmuyor. Hoca da doğal olarak en son hangisi formdaysa onu deniyor. Sinan'ı geçen hafta ki performansa bak, bu haftakine bak. Akyüz 3-5 hafta önce fena değilken, şimdi videolara konu olacak goller kaçırıyor. Jones 2 hafta iyi, sonra kötü, dale 1 maç iyi 5 maç kötü. Yani ortada ideal 11 oluşturacak bir kadro yapısı vardı da hoca mı böyle farklı isimleri oynatıyor..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)