16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
17-12-2017, 20:01,
RE: 16.Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
abv sizin.

bozbağ bu çöpleri takımda tutarsa o da gitsin

liste

mehmet
sinan
fatih
jones
dale
hüsam
canberk
recep
fevzi
hatta dialiba
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
17-12-2017, 20:01,
Yorum yok. Oraya 1200 kişi giden taraftara yazık sadece
Reply
17-12-2017, 20:02, (This post was last modified: 17-12-2017, 20:05 by bulancak28.)
Ben bu takımın çok maçında yenildiğini gördüm. Çok rezil olduğunu gördüm. Daha bu forumda küfür etmişliğim yoktu, bugün her yorumumda ettiğim küfürün haddi hasibi yok. İlk defa bu kadar hayal kırıklığına uğradığım çünkü (Çağlar vuracağın topu s.kiyim senin aferin kaleye vur oradan).
Şu samsunspor denen bitik takıma yenildik ya, 1000 kişi gelen şu taraftar zırvalarından şu lafları yedik ya, bütün haftamın içine şimdiden s.çıldı. Aferin lan Giresunspor!
Bundan sonra olacakları söyleyeyim:
- Devre arası olacak, Bozbağ: "Giresun'a en iyi forveti getireceğiz. Sokağa atılacak paramız yok diyecek."
- Transferin son günü Isaac gibi bir adam alınacak.
- İkinci yarı ittire kaktıra son haftalarda playoff a kalırsak kalacaz.
- Bolu, Rize gibi bir takım gelecek. Şöyle bir Kweuke ya da Poepon şov izleyip eleneceğiz. Malum, adamlar forvet. Bizim Dale ya da M.A gibi ne idüğü belirsiz adamlar değil.
- Güler Öztürk konseri, İstiklal Marşı, kapanış.

Tek üzüntüm Metin Hoca için. Adam bu oyuncularla iyi bile geldi buraya kadar.
Reply
17-12-2017, 20:02,
Klasik giresunspor ölüyü dirilttik hevesimiz kursagimizda kaldi..
Reply
17-12-2017, 20:05,
Sadece amınıza koyim diyorum. Başka lafım yok
Reply
17-12-2017, 20:06,
sizin yaptığınız geri pasların, laubaliliklerin abv
Reply
17-12-2017, 20:09,
tek kelime yazıklar olsun şu samsunu birde üstüne beyefendiler dinlemiş hafta içi kupa maçı oynamamış şu rezil samsun'u yenemiyor hepinizin "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" koyım açıkca hayal falan kurdurmayın insanlara ilk 2 hayal plaoffa kalırız onuda bize yedirmezler.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
17-12-2017, 20:11,
Ne umduk ne bulduk yazıklar olsun bu kadar beceriksiz bir takım olamaz ya sinirden başım ağrıdı sizinle şampiyonluğa oynadığımıza inanamıyorum sizin var ya bir temiz dayağa ihtiyacınız var rahat batto tabi paralar trink günü gününe hesaplarda hepiniz için demiyorum ama içinizde kendini futbolcu sanan artisler var onları da devre arası bu yönetim ayıklamazssa onlara da yazıklar olsunn pazarımızın içine ettiniz
Reply
17-12-2017, 20:13, (This post was last modified: 17-12-2017, 20:13 by maicon_28.)
İmzamı değiştirdim. Bu takımdan, bu kadrodan, bu yönetimden bir yol olmaz.

Bu sezon kalan maçları hiç gaza gelmeden, normal bir şekilde izleyeceğim. Olur da gaza gelecek olursam imzam beni frenleyecek..
Reply
17-12-2017, 20:14,
Bir haftasonuna ve umutlara tecavüz daha  ...vallahi mağlubiyetten  çok giden taraftara yazık!!!
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 9 Guest(s)