ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
13-12-2017, 23:29,
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor
(13-12-2017, 23:14)kerasus Wrote: valla gurbette trabzon gibi milliyetçisi yok karadenizde. birbirlerini aşırı tutarlar. doğulularda öyledir mesela. ama doğulular bölge olarak. sadece kendi şehrinden olanı değil, doğulu görünce birbirini tutarlar. ama trabzonlular bir tek kendi şehrini. giresunlular ise açık ara son sıradadır bu konuda. giresunlu birisi, hemşehrisini görünce ilk iş nasıl s2cenin hesabını yapar "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" Big Grin işin espirisindeyiz ama harbi öyle malesef.

istanbulda yaşayan biliyor Big Grin
Reply
14-12-2017, 02:15,
Üniversitede Giresunlu görünce yönümü değiştiriyordum lan ben Big Grin
Reply
14-12-2017, 21:14,
Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Antalya
Trabzon
Akhisar
Gençlerbirliği
Başakşehir FK

Kupadaki muhtemel rakiplerimiz. Ben 3 kategoriye ayırdım muhtemel rakipleri
1-Renkli Grup: Reytingi fazla olan, eşleşirsek gündem olacağımız, gişe getirisi olacak takımlar (FB-BJK-GS-TS)
2-Eleme ihtimalimizin olduğu grup: Bu takımlara karşı turu geçme şansımız fena olmaz %40-60 veya %30-70 gibi bir şansımız olur.(Akhisar, Gençlerbirliği, Antalyaspor)
3-Hiç bir çekiciliği olmayan eşleşme: Evet hiç reytingi olmayacak, gişe açısından da katkısı olmayacak, çok net bir şekilde içerde dışarda yenilir eleniriz, renksiz eşleşme olur. (Başakşehir FK)

isteğim 1.gruptan birinin gelmesi, o olmadı 2.gruptan bir takım gelsin en azından tur için azımsanmayacak derecede bir şansımız olur. Yani 8 muhtemel rakipten 7 tanesi fena olmaz, ama şimdi gider biz Başakşehiri çekeriz Big Grin umarım gelmez Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
14-12-2017, 21:26,
(14-12-2017, 21:14)maicon_28 Wrote: Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Antalya
Trabzon
Akhisar
Gençlerbirliği
Başakşehir FK

1-Renkli Grup: Reytingi fazla olan, eşleşirsek gündem olacağımız, gişe getirisi olacak takımlar (FB-BJK-GS-TS)
2-Eleme ihtimalimizin olduğu grup: Bu takımlara karşı turu geçme şansımız fena olmaz %40-60 veya %30-70 gibi bir şansımız olur.(Akhisar, Gençlerbirliği, Antalyaspor)
3-Hiç bir çekiciliği olmayan eşleşme: Evet hiç reytingi olmayacak, gişe açısından da katkısı olmayacak, çok net bir şekilde içerde dışarda yenilir eleniriz, renksiz eşleşme olur. (Başakşehir FK)

isteğim 1.gruptan birinin gelmesi, o olmadı 2.gruptan bir takım gelsin en azından tur için azımsanmayacak derecede bir şansımız olur. Yani 8 muhtemel rakipten 7 tanesi fena olmaz, ama şimdi gider biz Başakşehiri çekeriz Big Grin umarım gelmez Smile

benimde aklıma dün akşam o geldi ama ts gelicek rez alın Big Grin
Reply
14-12-2017, 21:51,
Trabzonla seneye Süper Ligde oynasak daha iyi olur sanki. Erkenden deplasman yasağı gelmesin. Fb geldi. Gs ya da Bjk gelsin diyecem de Fenerbahçe maçındaki rezil görüntüler aklıma geliyor.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
14-12-2017, 21:54,
(14-12-2017, 21:26)Semih Karahan Wrote:
(14-12-2017, 21:14)maicon_28 Wrote: Beşiktaş
Fenerbahçe
Galatasaray
Antalya
Trabzon
Akhisar
Gençlerbirliği
Başakşehir FK

benimde aklıma dün akşam o geldi ama ts gelicek rez alın Big Grin

genelde böyle durumlarda illa içimde bir his olur ama bu sefer nedense 0 his Big Grin

Beşiktaş diyerek serbest atış yapayım Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
14-12-2017, 22:46,
İnşallah Gençlerbirliği gelir elersek otomatikmen hem tur parası hem de gs–fb–bjk den birinin gelme olasılığı artacak o maçın da geliriyle beraber tahmini 600–700 bin kaldırırız.
Reply
15-12-2017, 00:07,
(14-12-2017, 21:51)emre_1466 Wrote: Trabzonla seneye Süper Ligde oynasak daha iyi olur sanki. Erkenden deplasman yasağı gelmesin. Fb geldi. Gs ya da Bjk gelsin diyecem de Fenerbahçe maçındaki rezil görüntüler aklıma geliyor.

Aynen sosyal medyaya baktım Trabzon lular bizi istiyor ama kendilerini öyle yüksekten görüyorlar ki aşalayıcı yorumlar falan cabası Trabzon gelirse Metin hoca falan dostluk mesajı verir ama  gerçek tribüncüler bunu kaldırmaz tribündeki Trabzon sevdalıları ile kargaşa çıkar hiç gerek yok gelirse bjk veya  gs gelsin fb geçen yıl geldi zaten gs ve bjk biri gelsin ama şehirde geçen seneki o iğrenç görüntüler olmadan içeride bir maç alıp deplasmanda da ezilmeden ki bu tur devre arası oynanacak as kadro ile bu işin hakkını verip noktayı koymak gerek başkanın bu okul projelerini de doğru bulduğum yerde artık o geçen seneki görüntülerin olmaması dileğiyle hakkımızda hayırlısı
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
15-12-2017, 01:14,
GIRESUNLU OLUP TA GIRESUN UN BIR BASKA TAKIMLA MAC OYNARKEN GIRESUN TARAFINDA OLMAYIP TA RAKIP TARAFINDA YER ALAN HIC BIR GIRESUNLU YU GIRESUNLU KABUL ETMEM HER SEHRIN TAKIMININ INSANLARININ KENDI TAKIMLARINI DESTEKLEDIGI GIBI BIZ GIRESUN LULAR DA KENDI TAKIMIMIZIN YANINDA OLMALIYIZ KURBAN OLURUM O YESIL BEYAZ RENKLERE
Reply
15-12-2017, 11:13,
Trabzon'un bizi istemesi küçümsemeden dolayı.Komşu ayağına turu rahat geçeriz diye düşünüyorlar.Basit ve kolay rakip olarak görüyorlar bizi.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)