13-12-2017, 22:16,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor
Ben bizim takımın defansını beğeniyorum ya. Saç baş yoldurttuğu oluyor tamam, ama bence Onur,Özgür,Berkan ve Hüsam bu ligde iş yapacak oyuncular. Geçen seneki play-off'u bence biraz onlar getirdi, hücum yönünden kısırdık ama az gol yiyerek açığı kapatmıştık. Şu anki defans çıtayı daha da yükseltti. Ah bi de Anıl ve Fevzi biraz daha güven verseler...
|
|
13-12-2017, 22:18,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(13-12-2017, 22:16)bulancak28 Wrote: Ben bizim takımın defansını beğeniyorum ya. Saç baş yoldurttuğu oluyor tamam, ama bence Onur,Özgür,Berkan ve Hüsam bu ligde iş yapacak oyuncular. Geçen seneki play-off'u bence biraz onlar getirdi, hücum yönünden kısırdık ama az gol yiyerek açığı kapatmıştık. Şu anki defans çıtayı daha da yükseltti. Ah bi de Anıl ve Fevzi biraz daha güven verseler...
abi onur bu maç iyi değildi keza özgür de . ben beğenmedim şahsen. iyi olabilirler genel anlamıyla ama bu maçta kötüydüler. hele onur. aykut iyi toparladı defansı. tamam yanında çağlar yerine belki özgür olabilir. o da belki.
|
|
13-12-2017, 22:20,
|
|
(13-12-2017, 22:15)Semih Karahan Wrote: (13-12-2017, 22:10)sokakbaşımeyhane Wrote: (13-12-2017, 22:06)Semih Karahan Wrote: (13-12-2017, 21:46)maicon_28 Wrote: Soru: 'Hocam Türkiye Kupası'nda son 16'ya kaldınız. Kupadaki hedefiniz nedir? Kurada hangi takımın gelmesini isterseniz?"
Giresunspor TD Metin Diyadin: "Hedefimiz kupayı almak. Kurada memleketimin takımı Trabzonspor'un gelmesini isterim."
Adam gibi adam Metin Diyadin. "Gidebildiğimiz yere kadar gitmek" gibi klasik vizyonsuz bir demeç vermemiş, kupayı almak demiş helal olsun 
ben içerdeki iskoçyalıları yenmek istiyorum. benim cok canımı sıkıyor ts passoligi ile giresun maçına girmeleri.
Niye sadece tsliler sıkıyor feneliler cimbomlular besiktaslilarda sıksın..ben 4 unu de sevmem..benim için hepsi aynı b.k..2 sene önce kale arkası fb formalilar cirit atıyordu bunları emgelliyelim önce
diğerleri de sıkıyor zaten. ama şehrinin takımı dururken trabzonu tutmak bence daha başka. hele ki eskilerde var bu. şimdikilerde olsa tamam derim. hani trabzon üst ligde vs vs ama eskiden de giresun üst ligdeydi. ben çok tanıyorum öyle trabzonu tutan ve nefret ediyorum.
Kardeşim ben de sevmem kasintı teselileri..ama şimdi türkiye de bir gerçek var trabzon bursa eskisehir (hiç sevmesemde) adamların yüzde 90 ı memleketinin takımını tutuyor..bu adamların suçu değil bizim içimizdeki satilmislarin kabahati bence biz giresunsporlulugu öğrenmeliyiz insanlara...trabzonu bende sevmem fakat takdir ettiğim yönleri şu adamlar gurbette biribirlerine sahip çıkıyor biz de ne kadar Giresunlu varsa biribirinin kuyusunu kazıyor.. sosyolojik boyutlara girdik ama meselenin özü memleket milliyetciligimiz zayıf...
Derelili çotanak
|
|
13-12-2017, 22:26,
(This post was last modified: 13-12-2017, 22:27 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Tirebolunun batısında Trabzonun tutulması tamamen Trabzonun şampiyonlukları ile alakalı bir durum aslında. Istanbul takımı tutmak gibi.
Görele ve daha doğusunda ise maalesef sosyolojik olaylarda giriyor devreye ki Trabzonsporu tutma oranının Giresun içinde en yüksek olduğu yerler orası. Oralarda insanlar eskiden beri işlerini Trabzonda gördükleri için onlara karşı daha yakınlar. Eskiden Armelit dağını aşıp Giresuna gelmek yerine alışverişe Trabzona gidiyorlarmış.O zamanlar sadece fiziken bize bağlıymış.
Tabi oralı olanlar daha iyi bilir işin iç kısmını. Benim dışarıdan gozlemlerim sadece bunlar.
Çok isterdim şehir kültürümüz üst seviyelerde olsun ama değil maalesef. Fenerbahçe maçında yaşanan şeylerde şehirden utanmıştım. Diğerleri de gelse benzer şeyler yaşanacağı için Istanbul takımı istemiyorum net olarak.
|
|
13-12-2017, 22:31,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
beyler bende sizin tam aksinizi düşünüyorum, yanılıyor da olabilirim ama Karadeniz'i düşününce milliyetçilik konusunda ya 1 ya da 2 numarayızdır. Büyük ihtimal 2
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
13-12-2017, 22:37,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Nüfus ile de alakalı. Bölgede Rize'den sonra en düşük nüfus bizimki (Artvin'i saymıyorum futbol olarak baktığım için). Haliyle daha az potansiyel oluyor. Ama ben de maicon'a katılıyorum. Ordu ve Rize'yi geçer Giresun bu konuda. Trabzon ve Samsun'u geçemeyiz ama.
|
|
13-12-2017, 22:54,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Samsun`da şehir milliyetçiliği diye bir olgu yok. Şehrin yarısı Trabzonlu. Alucralı Gümüşhaneli de epey var. Çingene desen Karadeniz`in en çok çingene yaşayan şehridir.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
13-12-2017, 23:14,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
valla gurbette trabzon gibi milliyetçisi yok karadenizde. birbirlerini aşırı tutarlar. doğulularda öyledir mesela. ama doğulular bölge olarak. sadece kendi şehrinden olanı değil, doğulu görünce birbirini tutarlar. ama trabzonlular bir tek kendi şehrini. giresunlular ise açık ara son sıradadır bu konuda. giresunlu birisi, hemşehrisini görünce ilk iş nasıl s2cenin hesabını yapar "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"  işin espirisindeyiz ama harbi öyle malesef.
|
|
|