13-12-2017, 20:54,
|
|
halil28
Member

|
Threads: 0
|
|
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor
Beşiktaş yada galatasaray gelsin. Fenerbahçe geldi zaten... trabzonla seneye ligde yeni stadimizda görüşürüz insallah
|
|
13-12-2017, 20:57,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Mehmet yerine genç hızlı bir oyuncumuz olsaydı belki de kazanarak tur atlayabilirdik, defansın da hakkını yememek lazım belki alanya fazla pozisyona girmiş olabilir ama o son müdahaleler olmasa turu vermiştik vogner love ve fernandesli alanyayı elemekte bi başka oluyor ya inşallah bir çeyrek final görürüz.
|
|
13-12-2017, 21:15,
|
|
Vallahi turu geçtik ama bu yedeklerin neden yedek kaldıkları belli oldu. Bu futbolla hiçbiri oynayamaz.
Derelili çotanak
|
|
13-12-2017, 21:31,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
yalnız kenarda oyuna etki edecek alternatifin olunca nasılda farklı oluyor. ligde as çıktığımızda kenarda oyuna etki edecek adam akıllı kimse olmayınca, metin hoca kimi alsa eleştiriliyordu. ama görüldüğü gibi kenarda değerlendirilecek adam olunca hocada gayet iyi değerlendiriyor.
|
|
13-12-2017, 21:42,
|
|
(13-12-2017, 21:31)kerasus Wrote: yalnız kenarda oyuna etki edecek alternatifin olunca nasılda farklı oluyor. ligde as çıktığımızda kenarda oyuna etki edecek adam akıllı kimse olmayınca, metin hoca kimi alsa eleştiriliyordu. ama görüldüğü gibi kenarda değerlendirilecek adam olunca hocada gayet iyi değerlendiriyor.
Dodo girdi toparlandik bundan sonraki turlar prestij ve ekstra para..as takım a yakın takım çıkmalı
Derelili çotanak
|
|
13-12-2017, 21:46,
(This post was last modified: 13-12-2017, 21:47 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Soru: 'Hocam Türkiye Kupası'nda son 16'ya kaldınız. Kupadaki hedefiniz nedir? Kurada hangi takımın gelmesini isterseniz?"
Giresunspor TD Metin Diyadin: "Hedefimiz kupayı almak. Kurada memleketimin takımı Trabzonspor'un gelmesini isterim."
Adam gibi adam Metin Diyadin. "Gidebildiğimiz yere kadar gitmek" gibi klasik vizyonsuz bir demeç vermemiş, kupayı almak demiş helal olsun
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
13-12-2017, 22:10,
|
|
(13-12-2017, 22:06)Semih Karahan Wrote: (13-12-2017, 21:46)maicon_28 Wrote: Soru: 'Hocam Türkiye Kupası'nda son 16'ya kaldınız. Kupadaki hedefiniz nedir? Kurada hangi takımın gelmesini isterseniz?"
Giresunspor TD Metin Diyadin: "Hedefimiz kupayı almak. Kurada memleketimin takımı Trabzonspor'un gelmesini isterim."
Adam gibi adam Metin Diyadin. "Gidebildiğimiz yere kadar gitmek" gibi klasik vizyonsuz bir demeç vermemiş, kupayı almak demiş helal olsun 
ben içerdeki iskoçyalıları yenmek istiyorum. benim cok canımı sıkıyor ts passoligi ile giresun maçına girmeleri.
Niye sadece tsliler sıkıyor feneliler cimbomlular besiktaslilarda sıksın..ben 4 unu de sevmem..benim için hepsi aynı b.k..2 sene önce kale arkası fb formalilar cirit atıyordu bunları emgelliyelim önce
Derelili çotanak
|
|
|