ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
13-12-2017, 20:54,
RE: Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur Rakip: A.Alanyaspor
(13-12-2017, 20:49)sokakbaşımeyhane Wrote:
(13-12-2017, 20:40)123456 Wrote:
(13-12-2017, 20:39)maicon_28 Wrote: bitti sonunda tur atladık Smile

bakalım inşallah istanbul takımlarından biri gelir

Gençlerbirliği gelsinde dünya gözüyle bir çeyrek final görelim  Smile

Buca gelsin

Seri başı olayı olursa gelmez diye yazmadım. Bundan sonra seri başı olayı varmı acaba.
Birde kesinlikle Istanbul takımı gelmesin. Sonra herkes bir günlüğüne Giresunsporlu oluyor. Hiç istemediğim bir olay. Fener geldiğinde şehirden utanmistim. Gazi Caddesinde Aziz Yıldırım şov falan hiç hiç gerek yok. Normal bir takım gelsin biz bize takilalim.
Reply
13-12-2017, 20:54,
Beşiktaş yada galatasaray gelsin. Fenerbahçe geldi zaten... trabzonla seneye ligde yeni stadimizda görüşürüz insallah
Reply
13-12-2017, 20:57,
Mehmet yerine genç hızlı bir oyuncumuz olsaydı belki de kazanarak tur atlayabilirdik, defansın da hakkını yememek lazım belki alanya fazla pozisyona girmiş olabilir ama o son müdahaleler olmasa turu vermiştik vogner love ve fernandesli alanyayı elemekte bi başka oluyor ya inşallah bir çeyrek final görürüz.
Reply
13-12-2017, 21:15,
Vallahi  turu geçtik  ama bu yedeklerin  neden yedek  kaldıkları belli oldu.  Bu futbolla hiçbiri oynayamaz.
Derelili çotanak
Reply
13-12-2017, 21:31,
yalnız kenarda oyuna etki edecek alternatifin olunca nasılda farklı oluyor. ligde as çıktığımızda kenarda oyuna etki edecek adam akıllı kimse olmayınca, metin hoca kimi alsa eleştiriliyordu. ama görüldüğü gibi kenarda değerlendirilecek adam olunca hocada gayet iyi değerlendiriyor.
Reply
13-12-2017, 21:42,
(13-12-2017, 21:31)kerasus Wrote: yalnız kenarda oyuna etki edecek alternatifin olunca nasılda farklı oluyor. ligde as çıktığımızda kenarda oyuna etki edecek adam akıllı kimse olmayınca, metin hoca kimi alsa eleştiriliyordu. ama görüldüğü gibi kenarda değerlendirilecek adam olunca hocada gayet iyi değerlendiriyor.

Dodo girdi toparlandik bundan sonraki turlar prestij  ve ekstra para..as takım a yakın takım çıkmalı
Derelili çotanak
Reply
13-12-2017, 21:46, (This post was last modified: 13-12-2017, 21:47 by maicon_28.)
Soru: 'Hocam Türkiye Kupası'nda son 16'ya kaldınız. Kupadaki hedefiniz nedir? Kurada hangi takımın gelmesini isterseniz?"

Giresunspor TD Metin Diyadin: "Hedefimiz kupayı almak. Kurada memleketimin takımı Trabzonspor'un gelmesini isterim."

Adam gibi adam Metin Diyadin. "Gidebildiğimiz yere kadar gitmek" gibi klasik vizyonsuz bir demeç vermemiş, kupayı almak demiş helal olsun Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
13-12-2017, 22:06,
(13-12-2017, 21:46)maicon_28 Wrote: Soru: 'Hocam Türkiye Kupası'nda son 16'ya kaldınız. Kupadaki hedefiniz nedir? Kurada hangi takımın gelmesini isterseniz?"

Giresunspor TD Metin Diyadin: "Hedefimiz kupayı almak. Kurada memleketimin takımı Trabzonspor'un gelmesini isterim."

Adam gibi adam Metin Diyadin. "Gidebildiğimiz yere kadar gitmek" gibi klasik vizyonsuz bir demeç vermemiş, kupayı almak demiş helal olsun Smile

ben içerdeki iskoçyalıları yenmek istiyorum. benim cok canımı sıkıyor ts passoligi ile giresun maçına girmeleri.
Reply
13-12-2017, 22:10,
(13-12-2017, 22:06)Semih Karahan Wrote:
(13-12-2017, 21:46)maicon_28 Wrote: Soru: 'Hocam Türkiye Kupası'nda son 16'ya kaldınız. Kupadaki hedefiniz nedir? Kurada hangi takımın gelmesini isterseniz?"

ben içerdeki iskoçyalıları yenmek istiyorum. benim cok canımı sıkıyor ts passoligi ile giresun maçına girmeleri.

Niye sadece tsliler sıkıyor feneliler cimbomlular besiktaslilarda sıksın..ben 4 unu de sevmem..benim için hepsi aynı b.k..2 sene önce kale arkası fb formalilar cirit atıyordu bunları emgelliyelim önce
Derelili çotanak
Reply
13-12-2017, 22:15,
(13-12-2017, 22:10)sokakbaşımeyhane Wrote:
(13-12-2017, 22:06)Semih Karahan Wrote:

Niye sadece tsliler sıkıyor feneliler cimbomlular besiktaslilarda sıksın..ben 4 unu de sevmem..benim için hepsi aynı b.k..2 sene önce kale arkası fb formalilar cirit atıyordu bunları emgelliyelim önce

diğerleri de sıkıyor zaten. ama şehrinin takımı dururken trabzonu tutmak bence daha başka. hele ki eskilerde var bu. şimdikilerde olsa tamam derim. hani trabzon üst ligde vs vs ama eskiden de giresun üst ligdeydi. ben çok tanıyorum öyle trabzonu tutan ve nefret ediyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)