15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
11-12-2017, 01:10,
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
(11-12-2017, 01:01)bulancak28 Wrote: Geçirdiğimiz süreç kolay bir süreç değil. Arka arkaya puan kayıpları var, evimizde direkt rakibimize kaybettiğimiz bir maç var, Caner ile başlayan Canberk ve Recep ile devam eden bir kadro dışı kalma süreci var. Üstün oynayıp o kadar pozisyon bulup atamadık son kaç haftadır açıklamayı bende izledim şimdi hocanın morali çok bozulmuş belli adam iki kelimeyi zor bir araya getirdi. Bir arkadaş demişti Bozbağ çekti konuştu diye ki Bozbağ'ın dilinin pek kemiği yoktur kim bilir neler dendi içeride. Basın zaten malum. Bugün de rahat kazanacağız derken yenilen gollerden sonra maçın gerilimi çok arttı, e arkadan iki aklı evvel laf edince de Metin Hoca'nın şalterler atmış.

Bugün ki galibiyet bunun için de çok önemliydi. Takım meğer büyük stres altındaymış. Sinan gollerden sonra sevinmedi bile doğru düzgün. Rakiplerin puan kaybettiği bir haftada kendinin 2.5 katı maliyeti olan başka bir rakibini yenmek kolay değil. Bugün ki özverisi için bütün oyunculara ve hocama  teşekkür ederim. İnşallah bugün bizim adımıza bir milat olur.
maçın başındaki pozisyon kayıplarında sinan takımı ateşliyordu ''haydi beyler haydi '' gibisinden bağırıyordu. ben ilk yarının başlarında ismini duymamıştım.
Reply
11-12-2017, 11:05,
Metin hoca şu anda ligin en iyi futbolunu oynatıyor takıma. Ben de gereksiz hamlelerini eleştiriyorum ama bana kalırsa hemen sözleşmesi uzatılsın. Ben bu kadar bariz şekilde rakiplerinden iyi top oynayan az takım gördüm bu ligde. Tek sıkıntı şu ki bu futbol kapasitesi sınırlı bir oyuncu grubundan çıkıyor, bir tanesi bile aksarsa bütün defolar ortaya çıkıyor. Bunda da suç Metin hocada değil yönetimde.

Gereksiz eleştiriliyor bence hoca. Samimi söylüyorum yerine kim gelirse gelsin bu futbolu bu oyunculara oynatamaz. Kaldı ki ligin zirvesindeyiz. Yakında çeker alırız aşağı.
Reply
11-12-2017, 11:22,
(11-12-2017, 00:52)Semih Karahan Wrote:
(11-12-2017, 00:42)maicon_28 Wrote: tribündergi'ye bakın biraz rakip takım taraftarların, hatta tuttuğu takımı süper ligte olupta bizim ligi takip edenlerin çoğu süper lig yolunda ilk 2 de %90 bizi sayıyorlar.

Yüzü suyu hürmetine değil bunlar, kağıt üstünde bizden daha güçlü kadroya sahip 4-5 takım daha var. Bir kaç tanede bizim kadroya denk  takım var. Bizi saymalarının nedenleri oynadığımız güzel futbol ve hiç bir maçta rakibe karşı ezilmememiz, biz buna rağmen hocayı göndermeye çalışıyoruz.

o birazda geçmiş senelerdeki başarıları da katarak söylüyorlar. hani her sene üzerine koyarak geldiğimiz için.

bence ondan değil. Rakipler görüyor, hiç bir maçta ezilmedik. Her takım eziliyor, varlık gösteremediği maçlar oluyor ama bizim sezon başından beri oyunun hakimiyetinin rakipte olduğu maç yok.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
11-12-2017, 11:31,
Manisaspor maçı hariç.Çok kötüydük o maçta.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
11-12-2017, 11:37,
(11-12-2017, 11:31)mvsr Wrote: Manisaspor maçı hariç.Çok kötüydük o maçta.

istisna maclar var tabi. mesela ben Elazig macinda hic begenmedim. keza gecen hafta Balkes deplasmanında agirligimizi koyamadik. Manisa maci ise harbi berbattik ama onda bariz sekilde topcularinda oynayasi yoktu. o biraz takim ici sikintikara kurban gityi
Reply
11-12-2017, 13:00,
manisa maçıyla alakalı kötü şeyler geliyor aklıma
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
11-12-2017, 17:42,
o değilde acaba samsun deplasman bileti ne kadar olur Big Grin geçen sene 1 lira yapmışlardı çok iyiydi. bu senede öyle birşey yaparlarsa vallaha çok sevinirim Big Grin
Reply
11-12-2017, 21:31,
Eskişehir 7 tane atmış gaziantepe bir ilk sanırım, daha önce bu kadar fark atıldığını hatırlamıyorum darısı bize inşallah gaziantebe acıyorum ama bize de düşerken kimse acımadı bizde Allah ne verdiyse atmalıyız.
Reply
11-12-2017, 21:41,
eskişehirin yaptığıda pek yakışmamış diyecem ama gerçi onlarda biraz övgüven kazanmaya ihtiyaçları var denilebilir. ama biz kesinlikle yapmamalıyız bunu. ben normal şartlarda rakibi böyle yakalamışken Allah ne verdiysek atmaktan yanayımdır. amma velakim g.antep gibi transfer yapamamış zor şartlarda bişeyler yapmaya çalışan çocuklara karşı ego tatminine ise karşıyım. örneğin geçen seneki mersin gibi. hele hele g.antep cidden çok başka bi örnek. hiçbir sorunu yokken sırf takımı iktidar partisine peşkeş çekmediler diye zorla düşürülmeye yok edilmeye çalışılıyor. 2-3 tane atıp ihtiyacımız olan 3 puanı alalım yeter derim ben.
Reply
11-12-2017, 21:49,
Yılların Antep'i ne hallere geldi. Gazişehir'i çıkartabilirlerse heralde isim değişikliği yapacaklar onunla.

Bizim maçta ama en az diğer rakipler kadar ciddiyetle karşılamamız lazım tamam kadroları zayıf ama ne yapacakları belli olmuyor Adana'yı İstanbul'u Ankaragücü'nü yeniyorlardı az daha.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)