15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
10-12-2017, 20:14,
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
ya beyler farklı maçmı izledik? bu maçı bari hocaya sallamayın pes yani. 3-0 da herşey bizim kontrolümüzde gidiyor neyin değişikliği? neyin yorgunluğu yahu. hatta bi pozisyonda kwouke anılın hareketlendiğini görünce topa koşmadı bile. koşsa zorluk yaratabilirdi oysa. adamlar o derece maçı bırakmış durumdalardı. 0-0 lık maçın konsantronuyla 3-0 lık maçın aynı olmuyor haliyle. kendileri bile beklemezken 3-1 oldu. 2. golde sizce gol olsun diyemi yaptı o ortayı? resmen anılın hediyesi. onu içeri almasa eminim tüm rizeliler orta yapan adama sövüyor olurlardı. 3-2 oluncada haliyle adamlar saldırıyor. hoca daha ne yapsın? kaleci aluyordunda metin hocamı istemedi yoksa?
Reply
10-12-2017, 20:22,
(10-12-2017, 20:14)kerasus Wrote: ya beyler farklı maçmı izledik? bu maçı bari hocaya sallamayın pes yani. 3-0 da herşey bizim kontrolümüzde gidiyor neyin değişikliği? neyin yorgunluğu yahu. hatta bi pozisyonda kwouke anılın hareketlendiğini görünce topa koşmadı bile. koşsa zorluk yaratabilirdi oysa. adamlar o derece maçı bırakmış durumdalardı. 0-0 lık maçıvin konsantronuyla 3-0 lık maçın aynı olmuyor haliyle. kendileri bile beklemezken 3-1 oldu. 2. golde sizce gol olsun diyemi yaptı o ortayı? resmen anılın hediyesi. onu içeri almasa eminim tüm rizeliler orta yapan adama sövüyor olurlardı. 3-2 oluncada haliyle adamlar saldırıyor. hoca daha ne yapsın? kaleci aluyordunda metin hocamı istemedi yoksa?

Futbol bu 3-0 dan 4 3 maç veren de var..hoca dale ve sinani cikarabilirdi ama sen 5 3 leri atamazsan mourinho olsa fayda etmez..laga lugaya gerek yok metin hoca ligin sonuna kadar kalır  takviyelerle de çıkartır..bugun tebrik etmek lazım laf etmek abesle iştigal eder..tarihi farkı kaçırdık..bu arada MAraton ilk 10 dakika sustu ben mi yanlış anladım  neyin kafası bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"?? Küme mi düşüyoruz..
Reply
10-12-2017, 20:23, (This post was last modified: 10-12-2017, 20:24 by chotanax.)
Ben oyundan memnunum. Beş altıya gidecek maç buraya geldi açıkçası hocaya bu maç için kabahat bulamıyorum. Uzaktan şuta balına dokundu adam, ikinci gol Anıl hediyesi ki o dakikalara kadar çok kacirdik. Bir tarafa moral, diğer tarafa panik etki edince böyle oluyor işte.

Hocadan takımdan önce üç sıfır olunca tribünler bile maçı bıraktı, o detayı unutmayalım.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
10-12-2017, 20:34,
(10-12-2017, 20:14)kerasus Wrote: ya beyler farklı maçmı izledik? bu maçı bari hocaya sallamayın pes yani. 3-0 da herşey bizim kontrolümüzde gidiyor neyin değişikliği? neyin yorgunluğu yahu. hatta bi pozisyonda kwouke anılın hareketlendiğini görünce topa koşmadı bile. koşsa zorluk yaratabilirdi oysa. adamlar o derece maçı bırakmış durumdalardı. 0-0 lık maçın konsantronuyla 3-0 lık maçın aynı olmuyor haliyle. kendileri bile beklemezken 3-1 oldu. 2. golde sizce gol olsun diyemi yaptı o ortayı? resmen anılın hediyesi. onu içeri almasa eminim tüm rizeliler orta yapan adama sövüyor olurlardı. 3-2 oluncada haliyle adamlar saldırıyor. hoca daha ne yapsın? kaleci aluyordunda metin hocamı istemedi yoksa?

İşte o yüzden Kweuke'yi çıkardı Ozan Papaker'i aldı neticesinde golü yedik ve az daha 3.golü de atacaktı. 2.gol tamam şansa ve Anıl'ın hatasından biraz, bugün takıma ve hocaya her türlü hakkını veririm, maçtan önce çok söylendim hatta bu kadroyla mı gol atacağız diye neticesinde çok fena g*t ettiler beni, yürekten helal olsun. Ama öte taraftan Rize'nin de pozisyonları da yok değil yani adamlar da yakaladı ikinci yarı ben oyunu çok kontrol ettiğimizi düşünmüyorum açıkçası. Bana göre biraz daha erken değişiklik yapabilirdi hoca.
Reply
10-12-2017, 20:37,
kupadaki Alanya maçının kopyası kadrolar değişik ama zihniyet aynı 3-0 bulmuşsun laubali oynayıp 4,5 atmazsan başına bu gelir iyi oynadım dersin duran toptan yersin yan toptan yersin ama yersin neyse herşeye rağmen bu maçı kazandığımız iyi oldu haftaya Samsun içerde Gaziantep 2 de 2 yapıp devreye bitirmek gerek yapamıyorlarsa maçtan önce dediğim gibi tesise kilit vursunlar.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
10-12-2017, 20:45,
hafta içi alanya maçı var sonra hafta sonu samsun maçı

keşke bir sonraki hafta içi olsaydı, antep biraz daha relax olurdu
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
10-12-2017, 20:57,
Bugun hocanın tek sucu 75 te dale sınanı alıp akyuzle manevı oglu fatıh at atacaktı oyuna orta sahada forvette hareketlenecektı gelelım anıla olmuyor kardes üst lıge oynayan takıma yetmıosun orta sıra takımı kalecısısın fevzı ıkı mac oynasın ılk transfer kalecı dale jones gitsın bu sefer ıyı ıkı yabancı alıp cıkalım artık baskan duy sesımı ben on numarada ıstiomSmile
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
10-12-2017, 21:14,
hocanın bugün suçu cidden vardı. çok geç kaldı değişiklik için. çok ama çok geç . orta sahamız zaten düşmüştü dodo bi an duraksadı maç içinde yoruldu da . oguzhan olabilir ama dale yerine yada sinan yerine mert girebilirdi. caner bugün çok saçma ortalar yaptı bir ortası gol oldu. dale için bugün kötü diyenleri anlamıyorum adam resmen sinana gol pası verdi orda kafa ile. adam top indiriyor servis yapıyor. kanatlarımız iç forvet olursa daha verimli olur bence dale. son vuruştan çok servis yapabilen bir oyuncu.
Reply
10-12-2017, 21:17,
Devre arasında allah rızası için kaleci alalım anıl topa dokunmasa valla benim gördüğüm defans çıkaracaktı, zorla aldı içeri neyse öyle ya da böyle aldık çok kritik puanı, antepte garanti samsuna hücüm : ) yalnız aykuta nazar değmesin inş,
Başkentten !
Reply
10-12-2017, 21:24,
maçın bitiş düdüğüyle beraber, rize yedek kulübesi karıştı sanırım ibrahim üzülmez gerildi

olayın detayı ne acaba. Şuana kadar haberde çıkmadı..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)